Lokalizácia
Formulár sa odosiela
určite nie do plynu, len viac prispievať na liečenie
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 13:05:09
00
Presne tak. Svet nie je čiernobiely. Preto som v tomto prípade proti štátnym príkazom a apelujem na zdravý rozum a určité regulačné mechanizmy (poisťovňa a pod)
Pri ochrane zdravia pred chorobou s prechladnutia tiež nebudeme čakať nariadenie štátu obliecť si sveter, ale dáme na vlastnú úvahu...
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 13:18:10
00
asi bude rozdiel ked pridrbes temenom o celne po tom, co ta nabralo auto v prilbe/bez prilby, myslim, ze aj soplik rozchodis skor ako opuch mozgu
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 13:34:21
00
Sú prípady, kedy náraz do hlavy bez helmy ostane bez zranenia a následkov. Ale pri vyššej intenzite už by k zraneniu došlo a práve helma cyklistu uchráni. No a napokon - sú nárazy, kedy už pred zranením, či dokonca smrťou nezachráni ani helma. Je tak trochu nepochopiteľné, keď niekto odmieta helmu s poukazovaním na posledný prípad a nedochádza mu, že helmu nosíme práve kvôli druhému prípadu.

V prípade súdneho sporu napr. o náhradu škody, absencia prilby spravidla nahráva druhej strane, lebo tá môže argumentovať, že pri jej použití by nemuselo dosť až k takej traume.
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 13:41:42
01
Uplne staci pozriet pripad z Brna z pred par mesiacov. Niekto otvoril dvere pred cyklistom. Cyklista vletel do dveri. Odhodilo ho na elektrickove kolaje. Narazil temenom na kolaj a zomrel. S prilbou mohol este zit.
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 13:53:32
00
len pre pripomenutie naucne video ktore tu uz bolo viackrat. to biele co lieta po ceste je nastastie "iba" polystyren... podla mna tento pad plne vystihuje kategoriu blba nahoda/nepozornost ktora je ovela pravdepodobnejsia ako zle miesto zly cas ked z protismeru v zakrute vyleti auto v smyku.
https://www.youtube.com/watch?v=SshPIsvuG_0

inak darwinova cena ma svoje opodstatnenie...
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 13:53:53
00
arrow_left110mat110 napísal:
Uplne staci pozriet pripad z Brna z pred par mesiacov. Niekto otvoril dvere pred cyklistom. Cyklista vletel do dveri. Odhodilo ho na elektrickove kolaje. Narazil temenom na kolaj a zomrel. S prilbou mohol este zit.

ale kde, keby mal prilbu zabije ho električka predsa..
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 13:54:43
05
arrow_leftHosť napísal:
to biele co lieta po ceste je nastastie "iba" polystyren...

..to su nejake veci (rozky so salamou) co mu vypadli zo zadnych vreciek z dresu. Prliby nemaju biely polystyren :) Ale nic to nemeni na tvojom prispevku ze v tom pripade prilba urcite pomohla.
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 14:24:22
00
arrow_leftJezus napísal:
Ramon, a vies rozlisit BMI a percento tuku? Kulturista asi tazko bude mat BMI v norme...

Dufam, ze mi to Ramon prepaci, budem odpovedat za neho...

Vaha je merana velicina, BMI len vypocet.
Percento tuku, percento vody, percento kosti, percento svalov zisti telesna analyza... Je tam vsak pripomienka, ze nie je vhodna pre kulturistov, nakolko vysledky budu zavadzajuce.
V prislusnej teme: post699724.html#p699724

Okrem toho, ked ma pamat neklame, johnnySVK pisal o tom, ked sa pripravoval na 1000Miles, ako premienal tuk na svalovu hmotu a ako to sledoval...
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 14:46:37
00
arrow_leftReHMn napísal:
Dufam, ze mi to Ramon prepaci, budem odpovedat za neho...

Vaha je merana velicina, BMI len vypocet.
Percento tuku, percento vody, percento kosti, percento svalov zisti telesna analyza... Je tam vsak pripomienka, ze nie je vhodna pre kulturistov, nakolko vysledky budu zavadzajuce.
V prislusnej teme: post699724.html#p699724

Okrem toho, ked ma pamat neklame, johnnySVK pisal o tom, ked sa pripravoval na 1000Miles, ako premienal tuk na svalovu hmotu a ako to sledoval...

Ja len tak na okraj........To som ja nikdy nevravel, nenapisal...To sa neda...tuk je tuk, svaly su svaly..Neda sa premenit jedno na druhe...jedno spalis, druhe vybudujes. Tym, ze clovek pali tuk, neznamena, ze zaroven buduje svaly...
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 14:52:42
00
To mi nemusis vysvetlovat. Niekto to pisal (mozno si to nebol ty), ze jeho vaha zostala rovnaka, len pomer tuku a svalov sa zmenil. Ta "premena" bola v tom zmysle...

Edit:
Uz to maaaaam! Nebol to Johnny...

"Ďalšia z vecí, ktorá ma teší, sú zmeny v postave, pred úpravou hmotnosti som mal 86 kg a cieľ bol dať dole 10 kg, no lenže po podrobnejšej analýze som zistil, že v mojom tele sa nachádzalo 60 kg svalovej hmoty a 26% tuku a dnes to vyzerá tak, že váha je opäť 86 kg, ale svalová hmota má váhu 70 kg a tuk tvorí 16%, čo je doposiaľ najväčší úspech u mňa."

http://www.mtbiker.sk/clanky/7748/ako-som-sa-prihlasil-a-stihol-nepripravit-na-1000-miles.html
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 15:03:47
00
Rano sa mi nechcelo opravovat bike. Tak som siel busom. Cca v case ked po tej ceste jazdim ja, to kamionista hodil do zvodidiel a tak na kolaje
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net
Zobraziť komentár 07.06.2016 - 15:32:41
00
Dávajte si ľudia pozor. Včera zomrel môj kamarát, nadšený cyklista Robo Ćunderlík. Možno ste ho niektorí poznali. Minulý rok vyhral Slovak XCM Tour. Zachytil ho kamión. Bližšie info neviem, ale dnes jazdiť po ceste je niekedy doslova o život...
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 08:17:31
00
No to je strasne. Je mi luto...
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 10:43:42
00
:tmi: RIP
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 10:54:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up