Lokalizácia
Formulár sa odosiela
http://svet.sme.sk/c/20184924/pri-dopravnej-nehode-v-americkom-state-michigan-zomrelo-pat-cyklistov.html?ref=trz
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 10:55:14
00
sakra, to fakt
http://www.cas.sk/clanok/410200/cyklista-robert-32-zo-zvolena-v-den-menin-neprezil-zrazku-s-autom/
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 11:08:41
00
ak ten Robo,co skonal isiel tym znamym krasnym zjazdikom co je medzi tymi dedinami,tak asi preto, inak si to neviem predstavit: je tam brutalny sklon kopca cca az niekde k 10-12% a da sa tam paradne tomu vytnut
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 12:10:45
00
jeden ignorant za volantom, a moze to dopadnut aj takto...

http://kosice.korzar.sme.sk/c/8201491/dodavka-zrazila-cyklistu-vazne-sa-zranil.html#ixzz4Az3520FR
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 12:56:58
00
nejako vela tragedii dnes a vcera :/ Skoda ze niekedy ked chcem ist do odlahlejsich castiach Karpat, tak musim ist po hlavnej do Pezinka (ak tam chcem byt rychlo).
Najlepsie je jazdit len v lese.
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 13:03:45
00
Prave na to je dobre auto - dovezies sa do lokality kde chces pojazdit.
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 13:05:20
00
arrow_leftHazard napísal:
Dávajte si ľudia pozor. Včera zomrel môj kamarát, nadšený cyklista Robo Ćunderlík. Možno ste ho niektorí poznali. Minulý rok vyhral Slovak XCM Tour. Zachytil ho kamión. Bližšie info neviem, ale dnes jazdiť po ceste je niekedy doslova o život...

"zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcom osobným autom Renault Thalia"

len dufam ze teraz nebudu za vsetkym kamiony z podkolibskej (akokolvek strasna nehoda to bola)
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 13:06:23
01
arrow_leftJezus napísal:
Prave na to je dobre auto - dovezies sa do lokality kde chces pojazdit.

no ved to je jasne, ked idem este dalej, tak jedine autom.
ale ked chcem ist len tuto na Homolu alebo Sklenu Hutu, tak idem na bajku.
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 13:07:51
00
arrow_leftHosť napísal:
To ale nebola pointa.
Pointa bolo klamanie dietata ze ujo bez prilby jazdit nesmie. Moze, zakon mu to dovoluje v obci, a pravdepodobne aj v lese mimo obce a mimo ciest ktore spadaju pod vyhlasku.
Namiesto toho treba dietatu vysvetlit preco by tu prilbu mal mat, a nie odbit ho s tym, ze to sa nesmie.

Ja som ho neodbil - ale to bolo na ceste mimo dediny. Malý je naučený že na bicykel musí mať prilbu vždy, v meste vie že dospeláci ani deti nemusia mať prilby ale on má. Neide o to oklamať dieťa, on vie že on si má dať prilbu a ja si dávam tiež. Sám mi to pripomína. Takto je teraz naučený - bicykel, rukavice, prilba.

Neskôr som si prečítal že v ČR platí nosenie prilby len do 18rokov. Tak budem vedieť nabudúce.
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 16:34:40
00
arrow_leftiron.hide napísal:
no ved to je jasne, ked idem este dalej, tak jedine autom.
ale ked chcem ist len tuto na Homolu alebo Sklenu Hutu, tak idem na bajku.

aký je problém s jazdou BA-PK? veď z Ba až do grinavy sa dá dostať bez použitia hlavnej cesty :D

z BA do Jura sa dá ísť asfaltkou popri ceste/ vinici cez jur klasika...a na konci jura sa to dá zase švihnúť doľava do vinice a popri hlavnej ceste tam súbežne vedie cesta...až sa dostaneš na poslednú zákrutu pred grinavou kde to strihneš do kopca viac do vinice po takej ceste z betónových panelov..a hneď na konci toho minikopčeku vo vinici je odbočka doprava kratulinký zjazdík ktorý ťa vypľuje priamo v grinave(tam ak sa stočíš doľava tak popri grinavských jazerách prejdeš až do limbachu) ak to stočíš do prava prídeš na hlavnú priamo v grinave...

takže od BA prakticky nemusíš ísť vôbec po hlavnej ceste ak nerátame prejazd cez mesto(Sv. Jur) :)
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 17:44:44
00
Miso ja to vsetko poznam, ale ked sa ponahlam tak proste idem stale rovno po ceste, aby som bol pod tou Homolou co najrychlejsie. Nepovedal som ze je to problem, je to v pohode cesta, ale nikdy nevies ci sa tam neobjavi nejaky pako a ci nebudes vecer v spravach.
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 18:25:06
00
teraz som to nahádzal do mapy... od konca rače touto cestou cez limbach až po pezinok(policajnú školu) to je 12km

nemyslím si že by to po hlavnej bolo menej :) buď je to rovnako dlhé alebo je to mojou variantov dokonca kratšie..a veď 90% trasy ideš subežne s hlavnou tak aký problém? :D nieje jedno či ideš rovno po hlavnej alebo rovno po vedlajšej? :)
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 18:51:07
00
arrow_leftHosť napísal:
"zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcom osobným autom Renault Thalia"

len dufam ze teraz nebudu za vsetkym kamiony z podkolibskej (akokolvek strasna nehoda to bola)

Hej, to bola ešte včerajšia verzia. Samozrejme sa potom nájde aj 10 verzii. Ale ešte ani rodičia dnes doobeda nevedeli čo sa presne stalo, ale na cas.sk už bola táto správa. Každopádne zbytočne vyhasnutý život...
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 19:15:27
00
arrow_leftCykloturista napísal:
Malý je naučený že na bicykel musí mať prilbu vždy, v meste vie že dospeláci ani deti nemusia mať prilby ale on má. Neide o to oklamať dieťa...

Klameš vlastné dieťa... Deti musia mať prilbu vždy, mimo obce, aj v obci!
Zobraziť komentár 08.06.2016 - 21:43:23
03
Snad to tu nie je....

ked to ego nedava

https://www.facebook.com/MotorkariCR/videos/1122941554413928/
Zobraziť komentár 10.06.2016 - 10:07:31
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up