Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jack russel, krátky chvost išiel tak blízko že medzi spice chytil chvost a keď sa dostal ku vidlici(neviem či v predným alebo zadným) tak mu ho odtrhlo, išiel rýchlo doprcic on sa ani nevykydal ani nezastavil
Keď ti zo psa strieka krvbtak určite ti nepríde ako prvé na um že volať políciu, aj tak by už bol za humnami
Zobraziť komentár 25.11.2016 - 14:25:30
00
Tak ich zavolať aj neskôr alebo teraz, veď dneska sú kamery na každom kroku...
Zobraziť komentár 25.11.2016 - 14:28:16
00
strcit mu do vypletu curaka a roztocit koleso.. kkt
Zobraziť komentár 25.11.2016 - 14:41:13
01
Obcas zabudam, ze je pes a pes... Pri mojom by nezdrhol... Ale ako pisu chalani, teraz zavolaj policiu. Ked mas papiere od veterinara tak este lepsie. Mozno, ze by sa to dalo riesit ako tyranie zvierat.
Zobraziť komentár 25.11.2016 - 14:49:32
00
Toz nápad dobrý ktovie či to kamera nezosnimala
Zobraziť komentár 25.11.2016 - 14:54:14
00
Dnes klasický zakomplexovaný, životom nasratý kindermafián. idem si po úzkej málofrekventovanej ceste pod čachtickým hradom, zo zadu počujem auto ako na mňa nepriateľsky trúbi, keďže mám blikačku a idem krajom cesty, tak nechápavo rozhodím rukou, že o čo mu ide... predbehne ma, vidím, že je to BMW a už tak v duchu cítim, že zbadám brzdové svetlá a skutočne... otvorí okno tak idem k nemu a hneď na mňa spustí "čo rozhadzuješ rukami ty kkt prij€baný...." ja hovorím, že aký je problém, on: že ideš stredom cesty, vystúpim a takú ti jednu *****, že ľahneš na cestu" na to mu len poviem, že zavolám na teba políciu (keď už sme si potykali) :D len odvrkol: "že zavolaj" a išiel preč.... asi klasický syndróm malej cikuly a keď sa nevie svojej frajerke predviesť v posteli tak to skúša inak...
Zobraziť komentár 27.11.2016 - 13:06:46
016
Stalo sa mi raz toto isté a keď mi dotyčný povedal cez okienko pred jeho frajerkou, že mi naebe, tak som sa mu vysmial do ksichtu a odišiel som :D
Zobraziť komentár 27.11.2016 - 16:14:17
01
arrow_leftHosť napísal:
Dnes klasický zakomplexovaný, životom nasratý kindermafián. idem si po úzkej málofrekventovanej ceste pod čachtickým hradom, zo zadu počujem auto ako na mňa nepriateľsky trúbi, keďže mám blikačku a idem krajom cesty, tak nechápavo rozhodím rukou, že o čo mu ide... predbehne ma, vidím, že je to BMW a už tak v duchu cítim, že zbadám brzdové svetlá a skutočne... otvorí okno tak idem k nemu a hneď na mňa spustí "čo rozhadzuješ rukami ty kkt prij€baný...." ja hovorím, že aký je problém, on: že ideš stredom cesty, vystúpim a takú ti jednu *****, že ľahneš na cestu" na to mu len poviem, že zavolám na teba políciu (keď už sme si potykali) :D len odvrkol: "že zavolaj" a išiel preč.... asi klasický syndróm malej cikuly a keď sa nevie svojej frajerke predviesť v posteli tak to skúša inak...

Takyto by potreboval nadabit na niekoho,co by mu hned supol ani vystupit by nestihol.
Zobraziť komentár 27.11.2016 - 18:33:14
07
raz tu niekto pisal, aku takemu podobnemu po vystupeni z auta hned pri..bal a odhodil mu kluce od auta do pola, tak na tom som sa strasne uchechtaval :lol:
Zobraziť komentár 27.11.2016 - 19:12:39
03
V takých chvíľach treba vedieť správne zhodnotiť svoje fyzické schopnosti. Ono je rozdiel keď z bicykla zosadne 60 kilový chrt alebo 95 kilový chlap ;)
Zobraziť komentár 27.11.2016 - 19:19:07
00
Pravdepodobne si mal na mysli toto:

post1151612.html#p1151612
Zobraziť komentár 27.11.2016 - 19:20:22
05
ja som pacifista a v podstate som sa nikdy reálne nebil a s mojou ľahkou váhou by som sa určite nepúšťal do ataku, len do nutnej obrany.. na takýchto bezmozgov je najlepšie mať kameru a buď to posunúť orgánom, alebo ich dať niekde na net prípadne do TV... myslím si, že keby som mal postavu zdena cháru tak by dnes ten blbec určite nebrzdil :)
Zobraziť komentár 27.11.2016 - 19:46:33
00
Prestante sa tym trapit. Karma je svina a vsetko toto zlo sa im stonasobne vrati.
A tym zakomplexovancom sa to pravdepodobne uz aj dopredu stonasobne vratilo, na ich ubohych patetickych zivotoch. Netreba si ich vsimat.
Zobraziť komentár 27.11.2016 - 21:19:47
00
Ak otvoril okno, tak je pako. Proti človeku, čo je vonku, je bezmocný... Nemôže sa rozohnať, nemá kam uhnúť.

Ak sa bojíš mu jednu priložiť, tak vždy ho môžeš vystriekať ionťákom z bidonu. Odskúšané, bude celý polepený, zabudne čo to vlastne chcel.

Ak chce vystúpiť z auta, opäť je bezmocný. Stačí mu zavrieť dvere a privrieť nohy. Ak nimi tresneš dostatočne intenzívne, tak bude mať aj dva týždne problémy s chodením... A keď sa ti podarí zaplasnúť dvere v tom momente, keď drží rukou rám, aby si pomohol s vystúpením a nohy má ešte vo vnútri - tak to si nechcem ani predstaviť.

Ak predsa len vylezie - tak nesmieš sedieť na bicykli. Bicykel musí byť medzi ním a tebou. Najlepšie, keď ho držíš za predstavec a sedlo vo vodorovnej polohe, prevodník alebo pedál vo výške jeho očí... Odskúšané. Skrotol, keď som mu naznačil, že hodím bicykel na prednú kapotu. Samozrejme, musí to byť hodne nové auto a hodne drahé...

Ak sa ťa pokúša vyblokovať (poslať do priekopy), kopnúť do dverí, resp. drbnúť rukou do zrkadla. Nebolí to, keď buchneš zhora dole, pritom je väčšia šanca, že ho zrušíš. Odskúšané.

Dobre sa mi to píše, samozrejme v strese sa ťažšie adekvátne reaguje. Ale treba si to občas predstavovať. Napríklad večer v posteli pred spaním, premietať si v mysli ako to bolo a ako by bolo najvhodnejšie reagovať. Po niekoľkých takýchto vizualizáciách prichádzajú reakcie rýchlejšie, s menším stresom, reaguješ automaticky.
Zobraziť komentár 27.11.2016 - 21:27:53
06
Navod ako na lincovnie.
Potom v realite je kazdy sam za seba a uz to nieje take lahke.
A v zasade plati neser koho nepoznas.
Nevies co za magora to moze bit.
http://www.mojevideo.sk/video/2796d/neser_koho_nepoznas_v_podchode.html
Zobraziť komentár 27.11.2016 - 21:40:06
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up