Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vyhradené pruhy slúžia pre MHD, ak sa nemýlim.
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:12:25
00
aj pre taxi a lokalnu dopravu autobusovu
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:13:48
00
V tom prípade by porušil predpisy hneď dvakrát - prvýkrát keď sa doň zaradil hneď na semafore na Patrónke a druhýkrát keď sa ma snažil predbehnúť.
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:14:06
00
Astro, potom neviem, o com mu tymto pocinom islo, ale takychto tiez vodicov je pomerne vela. Na obchvate vecer sa na mna dotiahol kamion az kusok za zadny naraznik a pustil dialkove, citil som sa ako na rontgene, isiel som tachometrovych 92, podla GPS asi 86 km/h. Zjavne chcel, aby som isiel rychlejsie, ale nemam dovod porusovat predpisy a riskovat pripadnu pokutu.
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:20:44
00
Tak ono kamionisti su citlivi na pomalsiu jazdu nez Ti dovoluje zakon. Ich to brzdi a ide im o kazdu minutu. Ked ich takto blokujes a oni kvoli Tebe idu o 4 km/h menej nez mozu a nebodaj to trva niekolko kilometrov (predbehnut cez lavy pruh Ta nesmu), tak je to pre nich problem.
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:24:26
00
Ja vtedy proste vyradim rychlost a necham auto ist. On to vacsinou pochopi.

Pripadne v Cechach som mal vtedy potrebu si umyt celne sklo a to tiez pomahalo.

A ta rychlost - rovnako ako oni blokuju mna a ja ich pustam a nebranim sa, tak by to malo fungovat aj opacne.
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:27:59
00
keby ich hliadka zastavila za tie dialkove, tak by sa im tych minut nazbieralo o nieco viac :D

ale v mnohych pripadoch je lepsie pustit (ak sa bezpecne da) ako "skolit" mentalnych retarderov (toz tym sa clovek zacne spravat rovnako ako oni)
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:31:36
01
matko, ale Tebe nejde o vyplatu ked sedis za volantom a o dodrzanie nejakeho casu nakladky a vykladky. V tom je ten podstatny rozdiel. Ale neobhajujem ich, len objasnujem preco to niektori tito vodici tak prezivaju. Ja radsej pridam alebo uhnem, niekto radsej ide "skolit"...
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:33:18
04
Jezus, nerobil som to nijako schvalne, ale jednoducho predpisy by mali platit pre vsetkych. Na obchvate je rychlost 90 km/h, ja som isiel 92. Rychlost z GPS viem, lebo mam zapnuty Waze na telefone. Chapem aj to, ze kamion nemoze obiehat v lavom pruhu, hoci to casto robia, napr. som to zazil uz aj v Sitine, kde sa predbiehali dva kamiony. Vela veci je iba o jednoduchej tolerancii medzi ludmi. Ked ide predo mnou pomalsie vozidlo a nemam sancu predbiehat, urcite sa nebudem na neho lepit a blikat dialkovymi. Ale asi mas pravdu, mal som sa dat do volneho laveho pruhu a pustit ho v pravom pred seba. Ja sa z roboty domov az tak neponahlam.
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:35:33
00
tam kde je zakaz predbiehania pre kamiony to robim tak, ze im uhnem do laveho pruhu, viem, blbost, ale kamion pokojne predbehne a este aj podakuje :-) povacsine takto valia, ked je len volnejsia cesta, v hustejsej premavke nemaju moznost, kedze sa im tam stale rvu z pripajacov zavratnou 50-tkou...
astro, a nie je moznost, ze si ho pred tym niecim nevedomky vytocil?
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:40:04
00
walec, lenze Ty si nesiel 92 km/h. Ty si isiel 86 km/h. Ten kamionista ma presne meranie rychlosti a ma nastaveny tempomat. On vedel, ze ides pomalsie, preto bol nervozny. :)
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:44:46
00
Dzuch-Ban Vôbec, keď som prichádzal k Patrónke stál na zastávke. Predtým sme sa po ceste nemali šancu stretnúť. A svetlá vzadu mi svietia, hmlovky som zapnuté nemal a ani mi auto nehorelo... keby ma chcel akože upozorňovať na nedostatky.
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:45:41
00
Jezus ale povinnost mat v aute meranie rychlosti podla GPS zatial nie je, rychlost sa stale meria podla tachometra pokial viem ;-) Ja som mal tempomat na 92 nastaveny.
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:47:57
01
Kto nechce pochopit, ten nepochopi. :) Pokojne jazdi pred kamionistami vzdy 92 tachometrovych, len sa proste nepozastavuj nad tym, ked Ta niektori z nich vyblikaju. Ja som sa len snazil vysvetlit pohnutky druhej strany. Ked chapes suvislosti, vies sa lepsie rozhodovat.
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 10:54:50
02
arrow_leftJezus napísal:
Ten kamionista ma presne meranie rychlosti a ma nastaveny tempomat.

Ako presné? Presnejšie ako na osobných vozidlách? Nerozumiem tomu.
Zobraziť komentár 04.01.2017 - 11:18:46
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up