Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_left110mat110 napísal:
Cesta Moldava n/B. - KE siroka krajnica ale nie uplne ocistena tak jazdci sli po krajnicnej ciare. Som autom spomalil cakal kym sa uvolni protismer a uslo sa mi akurat vyblikania a nakoniec nebezpecneho obehnutia od typka za mnou. Cele zle

A teraz moj vikendovy zazitok z rovnakeho miesta (teda z rychlostnej cesty zo zeleziarni, kde je povolenych 130 a cyklisti maju oficialne zakaz). Dvaja ziletkari vedla seba. Jeden normalne za krajnicou, druhy kolesami nalavo od ciary krajnice. Tempo na pohodu, druzna debata. Kedze lavy pruh bol obsadeny a cyklistov zo zasady nelizem, tak som v pravom pekne spomalil podradenim motora, na co sa ten nalavo obzrel, vysunul sa este pol metra nalavo a dal mi jasne najavo, ze budem obiehat az vtedy, ked mi to ON laskavo raci dovolit. Myslite, ze som mal pouzit ostrekovace?
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 13:17:53
00
130 :?: ?! Ja viem o stovke ...
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 13:20:51
00
Axel
mozno iba nevedel, ze ho nechces obiehat natesno a "zabezpecil" sa, aby si to neurobil ...
urobil presne to, co vsetci piseme, ze ma bajker urobit, ak nechce aby ho ohrozovali predbiehajuci soferi ...
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 13:22:43
01
A co tak stiahnut sa za krajnicu za svojho kamosa, ktory tam s jazdou nemal absolutne ziadny problem? A ked uz som brzdil, tak som ho asi lizat nechcel, lebo som to mohol krasne efektne urobit bez davania nohy z plynu...

A ano, na rychlostnej ceste mimo obce je povolenych 130 za hodinu ;-)
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 13:28:20
00
jo, tato diskusia o dvoch ziletkaroch jazdiacich vedla seba tu uz nedavno bola, a zahralo sa to do outu, zevraj je to v pohode :facepalm:
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 13:31:04
00
Na spomenutej ceste je toľkokrát značka obmedzujúca rýchlosť na 100 a menej , ze úsekov ako si správne podotkol s maximalkou mimo obce130 je dosť malo ... a cyklisti su tolerovaní na uvedenom úseku s tichým " požehnaním " príslušníkov policajného zboru :) . Zatiaľ bez pokuty , a verím ze to aj tak ostane
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 13:38:43
00
Ostane ostane az kym sa nieco nestane. A potom som zvedavy na vyrok sudu na koho stranu sa prikloni (som nachylny verit tomu ze cyklista to nebude).
Kedy uz konecne bude asfaltova cyklocesta do zeleziarni kdesi okolo elektrickovej trate ako bolo 200 rokov v plane? (prasna polna cesta tam uz vacsinou je)
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 14:01:53
00
Ostane a bude tolerovane aj ostatnymi ucastnikmi premavky za predpokladu, ze sa budu dotycni spravat tak, ze su tam na navsteve a su najviac ohrozenymi ucastnikmi celeho toho znackarskeho cirkusu. A nebudu si odo mna vynucovat na ceste pre motorove vozidla svoj jazdny pruh a nutit ma brzdit na 25km za hodinu len preto, lebo su dvaja vedla seba a chcu sa porozpravat. Pretoze v tomto pripade argument kamenia na krajnici neberiem, lebo jeden z nich za krajnicou v pohode jazdil. A za tou 2 metre sirokou krajnicou nech si jazdia kludne aj siesti vedla seba, ked sa zmestia. Ak sa nezmestia, vlacik tam nema aboslutne ziadny problem a problem s nim nemam ani ja a ani nikto normalne uvazujuci (pokial tam podvecer nestretnes gramarov, co je im 15 gramov na blikacku strasna zataz).
A opakujem, bavime sa o stvorprudovke do zeleziarni. Dalej za Sacou by taketo spravanie bolo zo strany bajkera ocakavane a kludne sa tam poveziem za dedkom na Liberte po prve miesto, kde budem moct bezpecne obiehat.
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 14:12:40
05
Axel co som popisoval ja sa stalo na obycajnej ceste 1. Triedy pri cecejovciach.

To co pises ty je naozaj vrcholne nezodpovedne a sebecke spravania. Na R2ke sme len tolerovani paraziti. Je to smutne ale je to tak. Policajti mozu hociktory den zacat pokutovat rad radom a nam ostanu len oci pre plac. Nastastie take spravanie ake popisujes som este nezazil, a to mam na tej ceste odjazdene velmi vela (vid bydlisko) tak snad to je ojedinele konanie.
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 14:28:29
00
ak kolega bude mať chuť a manželka ho pustí tak v nedelu by sme najskôr išli dať cesťákom rohatku :P a potom sa normálne na našich bajkoch povoziť na bk trail :P
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 15:14:00
00
[quote=""spravuje" iný subjekt ako cestu prvej triedy)
Zobraziť komentár 06.04.2017 - 10:12:11
00
Mas, pojdes cez Basku na Bukovec a prides cez Malu Idu na krizovatku na Peres :-D
Ale koser to samozrejme nie je
Zobraziť komentár 06.04.2017 - 11:50:59
00
:facepalm:
Zobraziť komentár 06.04.2017 - 11:54:06
00
LL R2ka koser neni ani len nahodou. Nesedia sirkove pomery, zastavky v jazdnych pruhoch, odbocenia (Ludvikov dvor) bez odbocovacieho/pripajacieho pruhu, 60tky, chybaju krajnice atd atd.... Ako pisal Axel Peres sa ma ako dostat, ale Polov?
Zobraziť komentár 06.04.2017 - 12:44:59
00
Da sa aj tam, ale to ty urcitie vies. ;) Ci je tam zavora cez ten lesik?
Jasne, ze riesenie to nie je v ziadnom pripade.
Zobraziť komentár 06.04.2017 - 13:00:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up