Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ak to nechces riešiť legálnou cestou , tak si to tu na klitoris dával ... podobných curakov z nás stretne kazdy a denne :)

Naposledy upravil Ramon1 dňa 09.04.2017 - 17:57:46, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 09.04.2017 - 17:45:00
00
Jj mna vcera dialkovy autobus v meste (Nam. sv Anny v TN - uzka testa) obiehal tak, ze by som mu mohol vymenit ziarovku na smerovke... 15cm. Aspon sa vycvicim v rovnovahe, nema cenu sa rozculovat a kazit si den.
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 17:52:23
00
Miso nechapes jednu vec. Oplacas priestupok priestupkom a doplatis na to jedine ty. Si nasraty, kto by nebol ale stale treba aj mysliet inak si to odskaces ty! Tieto hry treba vediet hrat. Ty si mal vytocit 158, pockat na hliadku a trvat na podani oznamenia.
Ver ze viem co vravim, je to moj denny chlieb...
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 18:31:51
00
stále si nenapísal akého priestupku sa dopúšťam.....
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 18:59:19
00
§ 49
Priestupky proti občianskemu spolunažívaniu
(1) Priestupku sa dopustí ten, kto
a) inému ublíži na cti tým, že ho urazí alebo vydá na pos-
mech,
b) inému z nedbanlivosti ublíži na zdraví,
c) úmyselne uvedie nesprávny alebo neúplný údaj pred
štátnym orgánom alebo pred organizáciou za účelom
získania neoprávnenej výhody,
d) úmyselne naruší občianske spolunažívanie vyhráža-
ním ujmou na zdraví, drobným ublížením na zdraví, nepravdivým obvinením z priestupku, schválnosťami alebo iným hrubým správaním.
(2) Za priestupok podľa odseku 1 písm. a) možno uložiť pokutu do 1000 Kčs a za priestupok podľa odseku 1 písm. b) až d) pokutu do 3000 Kčs.

povedz mi čo som porušíl tým že som napísal to ako to bolo? :)
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 19:01:29
00
To si kde vyhrabal s tymi ceskoslovenskymi korunami? :D
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 19:47:04
07
:D to našiel google :D :D na tých kčs som sa tiež dobre rehnil :lol:
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 20:23:41
00
@cokupit: ty si akoze policajt....? ak ano tak sa radsej staraj o Kalinaka a Ficka, zacnite robit poriadok s takymito vodicmi, lebo vy ste furt presne tam kde vas neni treba, @misopetrovic dobre ze si to tu zverejnil!
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 20:49:01
00
Inak celkom odvaha po takej vymene nazorov si kludne odparkuje a ide nakupovat. Nemyslim tym ze si mu mal na aute sposobit skodu (on ju tebe nespravil) ale stacilo by vypustit pneumatiky, ved vytahovak ventilov hadam nosis u seba :) Urcite by ho to nasralo viac, nez nejaka skoda, s ktorou by mohol odist. Takto by tam ***** ako chora vrana a mohol by si to nafukat hustilkou z kauflandu za 2,49€.
A este by som ho prisiel vysmiat na drzovku :D
A ak by si chcel byt velmi zly tak mu tie jadra ventilov zahodis :D

Naposledy upravil palo1707 dňa 09.04.2017 - 21:49:35, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 09.04.2017 - 21:43:55
01
Otázka je, či tie prechody pre chodcov a pre cyklistov nie sú pokračovaním a teda aj súčasťou cestičky pre chodcov a cyklistov, vedúcej povedľa Kauflandu, a či teda cyklista nemá povinnosť ísť z Grinavy po prechode pre cyklistov.
Každopádne, keby si použil cestičku pre chodcov a cyklistov, ako zákon nariaďuje, tak ku Kauflandu odbočíš bez problémov ešte pred križovatkou.
Tvrdenie vodiča Fordu, že on bol na hlavnej, je samozrejme v každom prípade blbosť.
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 21:49:07
00
Hrach na stenu... Kde nie je zalobcu nie je sudcu pani. Namiesto mudrovania na internete si plnte svoju obciansku povinnost a potom sa niekam dostaneme. Ale ked chce kazdy iba nadavat pri pive a na nete tak to tu potom aj tak vyzera.

PS miso, pismeno a a d
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 21:53:00
03
ja som ale nechcel ísť do kauflandu.... ja tú križovatku používam na to aby som sa popri móle, tescu a lidlu dostal domov :)

ten cyklochodník je len popri kauflande a nikam nepokračuje.. pre cyklistu idúceho z BA po hlavnej je blbosť ísť po ňom lebo ešte je na lavom chodníku tj. na križovatke smer limbach by som musel zastať odbočiť následne výsť na chodník ísť po ňom zísť z neho na cestu a zase pokračovať po ceste.... proste vzhľadom na to kam som išiel je najrchlejšia aj najjednoduchšia a dovolím si tvrdiť pre cyklistu aj najbezpečnejšia možnosť ísť po ceste....

palo1707 to vyfučanie ma ani nenapadlo aký som bol vytočený z toho jeho prístupu...nahučal som tam naňho riadne ale ním ani nemyklo....
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 22:06:51
00
cokupit do D my vysvetli.. kde som ho nepravdivo obvinil? obvinenie je totálne pravdivé...

a o tom či som ho urazil alebo vydal na posmech by sa dalo tiež diskutovať... posmech to nieje lebo príspevok nieje písaný posmešne...a označiť ho pologramotným je zase nieje uťážka vzhľadom na to že si niekto dokáže pomýliť značku daj prednosť v jazde so značkou hlavná cesta......

nehovoriac o tom že on toho napáchal viac ako dosť.. ohrozil ma, a hanlivé gesto je taktiež priestupkom..... a po upozornení že ja som na hlavnej a je tam značka ma poslal do teplých krajín... takže áno takéto chovanie má len bezmozog
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 22:11:25
00
Ako chceš preukázať, že sú tvoje tvrdenia pravdivé?
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 22:16:29
00
cokupit a aka je nasa obcianska povinnost? ist na policiu ktora skonstatuje ze "skutok sa nestal"? keby som mal taketo veci stale hlasit na policii tak nepracujem ale travim cas na policii opisovanim skutkov ktore sa aj tak nestali.... mozno by nebolo odveci chovat sa normalne, to uz kde sme ked cyklista musi vodicovi auta vysvetlovat kde je sever...vy policajti ma neprestanete udivovat nikdy.
Zobraziť komentár 09.04.2017 - 22:17:55
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up