Tesak:
mam info z Lesov SR, ze ide tam vzniknut nova obora v hornej casti obory, ako je Pansky dom... Preto tam nechcu povolit legalnu cyklotrasu...
Vies to nejako overit o toho pravnika, co riesil vstupy do obory ?
hmm zaujimava myslienka v ramci pripravy "hlavy" na preteky
Get used to the idea of riding when you"re tired and don"t want to continue, and teach yourself to distinguish between the times when you really feel like quitting and those when you actually should.
Zlomil som škrabku na auto. Myslíte, že ich testujú v mrazoch, kedy sa zvykne na sklách tvoriť námraza?
(Začínam sa cítiť ako Fedo, nepodarený výrobok )
Niektorí ľudia sú iné opice Človek ide ráno do práce, na tachometri necelých 100km/h tachometrových (mimomesto) a najprv ma obehne jeden čávo v 15ročnej X5ke snáď v 130ke, za ním šli ďalší dvaja, ktorí šli tak 110. Jeden ma obehol cez plnú, druhému sa to nepodarilo a začal sa na mňa tlačiť a chcel ma obiehať cez horizont. Ale šlo auto oproti, tak ma obehol kúsok ďalej tiež cez plnú. Gratulujem im, pretože všetkých troch som dobehol pred mestom na križovatke. Toto zažívam každé ráno. Dnes dostane vodičák vážne každý a všetkým sú úplne u prdele predpisy.
a ked ma obehne nejaky debilko a ja, ked mam kameru v aute, mozem len tak poslal zaznam z kamery na policiu??..Ze nech si ho podaju??? Ci to by nebolo pekne odo mna??
johnnySVK To ti neviem povedať. Neviem ako to je s ochranou osobných údajov. Nemal by si natáčať EČV iných aut bez dovolenia majiteľa. Ale myslím, že niekde hovorili, že ak takýto záznam dáš polícii a nie niekde na youtube tak by to vadiť nemalo. Ale neviem to naisto.
Presne tak. Každú blbosť by som neriešil, ale potenciálnych zabijakov treba poriešiť skôr, ako sa stane nešťastie. Polícia nemôže mať oči všade, len verejnosť dokáže pomôcť odstrániť z obehu niektorých cestných pirátov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mam info z Lesov SR, ze ide tam vzniknut nova obora v hornej casti obory, ako je Pansky dom... Preto tam nechcu povolit legalnu cyklotrasu...
Vies to nejako overit o toho pravnika, co riesil vstupy do obory ?
https://www.strava.com/activities/1422046666
https://www.pinkbike.com/news/pierre-edouard-ferry-talks-roots-rampage-and-freeriding-in-europe-interview.html
(Začínam sa cítiť ako Fedo, nepodarený výrobok
a ked ma obehne nejaky debilko a ja, ked mam kameru v aute, mozem len tak poslal zaznam z kamery na policiu??..Ze nech si ho podaju??? Ci to by nebolo pekne odo mna??