no keď ten chlapec písal veci, ktoré písal, snáď si nemyslíte, že ho veľké ucho nemalo pod dlhodobým dohľadom ? a že o ňom "darca" nášho spoločného miliónika € mohol niečo nevedieť ?
nežartujte
každé ráno ho mal v zvodke na stole a čítal o "čom práve píše" a čo nového robia (chystajú) "naši"
"V rokoch 2011 a 2012 totiž pôsobila v súkromnej firme s človekom, ktorý aktuálne stojí pred súdom. Vraj sa podvodným spôsobom, cez bieleho koňa, dostal k niekoľkým bytom v hlavnom meste. Ide o podnikateľa talianskeho pôvodu, ku ktorému má podľa dostupných údajov blízko aj súčasný riaditeľ odboru krízového manažmentu a bezpečnosti štátu Úradu vlády SR, bývalý poslanec Národnej rady Viliam Jasaň. Teda muž, cez ktorého sa Mária Trošková dostala do veľkej politiky...
V auguste 2011 založila s Talianom Antoninom Vadalom spoločnosť GIA MANAGEMENT so sídlom na Priemyselnej ulici v Michalovciach. V tomto kúte Slovenska sa totiž klan Vadalovcov, pochádzajúci z talianskej Kalábrie, pred vyše desiatimi rokmi udomácnil. Mária Trošková sa s ním spoznala cez Pavla Ruska..."
...a cela skladacka zacina pomaly pekne do seba zapadat
mlada ščanda si zalozi firmu s do vtedy pre mu neznamym talianom napojenym na najobavanejsiu mafiansku organizaciu nie len v taliansku, ale na celom svete... a nakoniec skonci ako prava ruka sudruha birmovaneho... cele je to divne
Slečna Trošková je moja suseda (z baraku), inak prijemna baba, da sa s nou normalne aj pobavit, na cigarete sme sa rozpravali pred barakom:-) Ale je pravda, ze som ju posledny mesiac dva vobec nevidel.
a to som si myslel ked som isiel nadranom spat ze Slovensko ako stat uz vacsie dno dosiahnut nedokaze...dnes sme vsak to dno ohnikom prerazili a pokracujeme dalej...
jedno videjko:-) k teme....ja sa cudujem tych ludi, ze vsetci mu tam tlieskaju a fandia, ze sa ani jeden tam nenajde ze po nom nieco hodi alebo zanadava aspon
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.porada.sk/archive/index.php/t-151295.html
https://www.cas.sk/clanok/446325/talian-sa-chvasta-luxusnymi-ferrari-jeho-slovenskym-zamestnancom-nie-je-vsetko-jedno-zufalstvo-a-hnev/
nežartujte
každé ráno ho mal v zvodke na stole a čítal o "čom práve píše" a čo nového robia (chystajú) "naši"
https://plus7dni.pluska.sk/Ludia/Podnikatelska-minulost-fesnej-Troskovej-Jej-obchodny-expartner-stoji-pred-sudom
"V rokoch 2011 a 2012 totiž pôsobila v súkromnej firme s človekom, ktorý aktuálne stojí pred súdom. Vraj sa podvodným spôsobom, cez bieleho koňa, dostal k niekoľkým bytom v hlavnom meste. Ide o podnikateľa talianskeho pôvodu, ku ktorému má podľa dostupných údajov blízko aj súčasný riaditeľ odboru krízového manažmentu a bezpečnosti štátu Úradu vlády SR, bývalý poslanec Národnej rady Viliam Jasaň. Teda muž, cez ktorého sa Mária Trošková dostala do veľkej politiky...
V auguste 2011 založila s Talianom Antoninom Vadalom spoločnosť GIA MANAGEMENT so sídlom na Priemyselnej ulici v Michalovciach. V tomto kúte Slovenska sa totiž klan Vadalovcov, pochádzajúci z talianskej Kalábrie, pred vyše desiatimi rokmi udomácnil. Mária Trošková sa s ním spoznala cez Pavla Ruska..."
...a cela skladacka zacina pomaly pekne do seba zapadat
ako napisal niekto v diskusii pod clankom
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/diskusie/dpl/26183925/Kuciak-robil-na-prepojeniach-mafie-s-politikmi.html
Si robime prcu ktoru aj tak zaplatime