a ja som cital ze evidencne cislo vozidla nie je osobny udaj a mozes ho zverejnovat ako sa ti zachce, takze idealne je nahrat to s anonymnym kontom na youtube, a ak to bol dostatocny pirat, skonci to v bulvari a v televiznych novinach a nasledne sa tym zacne zaoberat policia
zákon č. 122/2013, kedze ho, ako ostatne, pripravila a schvalila skupinka mentalne nie celkom kompletnych, tak je nejednoznacny. Takze jeho vyklad je v rukach Úradu na ochranu osobných údajov SR a ten ma k zverejnovaniu ECV postoj ako k osobnemu udaju. Takze mimo poskytnutia takehoto zaznamu PZ by som to verejne pod svojou identitou nesiril.
Ludia pisu ze sme sa vratili do dob meciarizmu...ja roky tvrdim ze sme sa z neho nikdy nedostali a iba tie hovna balime do peknych pozlatok. Konecne si treba priznat ze zijeme v mafianskom state balkanskeho typu. Ozaj, minister financi uz zdanil to sprepitne casnikom co nedavno vyblakoval?
Ja by som to nepreemocionalizovával, keďže tá ľahká skratka ku Kočnerovi je trochu blbosť vzhľadom na to, že je momentálne v kuse prepieraný a tudíž toto spojenie napadne každého. A potom stačí malá chyba v programe a je tam, kde zjavne nechce byť.
Význam niekoho odstrániť je hlavne vtedy, keď budúca jeho "obeť" vie, že po nej už ide, ale vonku to ešte nie je. A samozrejme, rodiaci sa rkp nesmie zostať ležať na stole, v šuplíku či na harddisku...
ja som tu ziadneho Kocnera nespomenul a dokonca ma ani nenapadol...to je tiez len taky panacik ktory robi tak ako ini piskaju. Je jedno kto si objednal jeho vrazdu, tento cin iba potvrdil to, ze sa tu tych par rokov hrame na nejaky vyspely demokraticky stat.
a ked ma obehne nejaky debilko a ja, ked mam kameru v aute, mozem len tak poslal zaznam z kamery na policiu??..Ze nech si ho podaju??? Ci to by nebolo pekne odo mna??
mozes, ja som kameru nemal, ale mal som fotky a stacilo to... hlavohrud z rangerovera si predvolali, a platil pokutu
policajti neriesili ako som spravil fotky za jazdy.
Pred časom šéfredaktor Aktualít zverejnil, že Kočner telefonoval Kuciakovi a údajne povedal:
Oznámil mu, že sa začne zaujímať o jeho rodičov a rodinu. A že ak zistí ‚akúkoľvek špinu‘, tak ju zverejní.
Že by Kočner po takomto zaznamenanom incidente naozaj nechal odstrániť novinára, mi pripadá absurdné. Na druhej strane mi pripadá pravdepodobné, že Kočner má toľko "za ušami", že mu niekto z pomsty mohol vyrobiť tento problém, prípadne ho chce dostať pod tlak. Ale skôr to vidím na šikovný red herring (napr. SMERácki DPHčkari majú pokoj, lebo podozrivý bude Kočner).
Ja by som to nepreemocionalizovával, keďže tá ľahká skratka ku Kočnerovi je trochu blbosť vzhľadom na to, že je momentálne v kuse prepieraný a tudíž toto spojenie napadne každého. A potom stačí malá chyba v programe a je tam, kde zjavne nechce byť.
Význam niekoho odstrániť je hlavne vtedy, keď budúca jeho "obeť" vie, že po nej už ide, ale vonku to ešte nie je. A samozrejme, rodiaci sa rkp nesmie zostať ležať na stole, v šuplíku či na harddisku...
Tak isto sa tá prvoplánovosť dá použiť na argument na druhú, že si preto na to trúfol.
Tu sa nedá vynášať akýkoľvek súd. Obávam sa, že aj keď sa podarí niečo vyšetriť, ťažko sa tomu bude veriť. Toto je tak za hranou, že aj úplny amatér musel vedieť, čo to vyvolá. Že všetci na neho budú poľovať. Neviem si predstaviť, že by objednávateľ tej vraždy nemal premyslených niekoľko krokov dopredu a že by hrozilo, že ho vypátrajú, resp. mu niečo dokážu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/policiaslovakia/
https://domov.sme.sk/c/20768704/reportera-jana-kuciak-zavrazdili-v-jeho-dome.html
Ludia pisu ze sme sa vratili do dob meciarizmu...ja roky tvrdim ze sme sa z neho nikdy nedostali a iba tie hovna balime do peknych pozlatok. Konecne si treba priznat ze zijeme v mafianskom state balkanskeho typu. Ozaj, minister financi uz zdanil to sprepitne casnikom co nedavno vyblakoval?
mozes, ja som kameru nemal, ale mal som fotky a stacilo to... hlavohrud z rangerovera si predvolali, a platil pokutu
policajti neriesili ako som spravil fotky za jazdy.
Panacek sa vyjadril.
Že by Kočner po takomto zaznamenanom incidente naozaj nechal odstrániť novinára, mi pripadá absurdné. Na druhej strane mi pripadá pravdepodobné, že Kočner má toľko "za ušami", že mu niekto z pomsty mohol vyrobiť tento problém, prípadne ho chce dostať pod tlak. Ale skôr to vidím na šikovný red herring (napr. SMERácki DPHčkari majú pokoj, lebo podozrivý bude Kočner).
Chcelo by to cely clanok kedze je plateny hmmm?
Tak isto sa tá prvoplánovosť dá použiť na argument na druhú, že si preto na to trúfol.
Tu sa nedá vynášať akýkoľvek súd. Obávam sa, že aj keď sa podarí niečo vyšetriť, ťažko sa tomu bude veriť. Toto je tak za hranou, že aj úplny amatér musel vedieť, čo to vyvolá. Že všetci na neho budú poľovať. Neviem si predstaviť, že by objednávateľ tej vraždy nemal premyslených niekoľko krokov dopredu a že by hrozilo, že ho vypátrajú, resp. mu niečo dokážu.