martinapb vsetko najlepsie ti zelame. nech si zdrava a stale taka plna elanu ako doteraz. a obcas sa tu zastav, nech vieme, ze si stale v nasej bajkerskej bande.
pekne nacasovana burka - zrovna ked som prisiel domov - z prace a chystal sa na bike
k tomu dostanem info od kamarata ze toto pekne miesto uz vlastne neexistuje - cesta a luka rozorana, zakaz vstupu, sukromny pozemok. pozriem vlastnika - vlastni aj lesy okolo kde je krasny singel. pozriem lesy dalej - dalsi sukromnik. takze je to v ich rukach ci mi ponicia trasu po ktorej jazdim takmer denne.
len tak dalej - predajme lesy, luky, polia sukromnikom a bicykle mozme predat - alebo jazdit len na ofic. trasacha v bikeparkoch.
lto v tomto pripade sa nebojim oplotenia. ale ... tu cestu co vidis na fotke uz neexistuje, je tam oracina takze sa tam k tym vyhladom nepovozis. v lese jazdit mozes - lenze ak tam zacnu vo velkom tazit (tak ako o par 100m dalej na holorub) nezostane ziaden chodnik, lesne cesty budu rozdr..ne. posledne roky sa snazim jazdit tam kde sa netazi - tam sa to vacsinou casom ujazdi a je tam dobre vozenie. no ubuda toho rapidne. nevravim o zverine co tam zije. ta musi zasa niekam ujst - a zacinam sa citit ako tie zvierata. postupne mi zmensuju teritorium kde sa da pohodlne jazdit.
a to ma vcera skoro zrazil jeden ***** na panelke k priehrade - lebo doprava sa pozrel ale dolava nie. keby idem svoje tak lezim dolamany v krikoch. ked som si pokrical nanho ci ma chce zabit alebo co? tak som vraj panghart ***** a mam sa ist vozit do hory.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Téma “hnitie na gauči” a “prežieranie” tu neni, ale od “filmov” si beriem inšpiráciu
k tomu dostanem info od kamarata ze toto pekne miesto uz vlastne neexistuje - cesta a luka rozorana, zakaz vstupu, sukromny pozemok. pozriem vlastnika - vlastni aj lesy okolo kde je krasny singel. pozriem lesy dalej - dalsi sukromnik. takze je to v ich rukach ci mi ponicia trasu po ktorej jazdim takmer denne.
len tak dalej - predajme lesy, luky, polia sukromnikom a bicykle mozme predat - alebo jazdit len na ofic. trasacha v bikeparkoch.
a to ma vcera skoro zrazil jeden ***** na panelke k priehrade - lebo doprava sa pozrel ale dolava nie. keby idem svoje tak lezim dolamany v krikoch. ked som si pokrical nanho ci ma chce zabit alebo co? tak som vraj panghart ***** a mam sa ist vozit do hory.
Si mi spravil chut. To pijavame s chalanmi po florbale, ale momentalne nehravame, kedze je telocvicna zavreta. Kde si ju pil, prosim ta?
https://www.google.com/search?q=skupinova+terapia&oq=skupinova+terapia&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8