pocas jazdenia cez vikend, bez pocitania - ten rozdiel bol velky - som stretol omnoho viac e-bikov ako normalnych cyklistov. gratulujem
po mne uz nekricia "Sagan, Sagan" ale pytaju sa ma ci mam e-bike a vsimol som si tento rok taku vec - nie ze by som to povzbudzovanie potreboval, alebo by mi chybalo - no ked idem strmu stojku, turisti, namiesto uhnutia pripadne povzbudzovania nemaju zaujem a nemaju zaujem sa ani uhnut. asi to slapanie strmych stojok je uz bezna zalezitost, uz im to ani nepride. kedze to da barzaky "cyklista"
Boli sme na Trutnov Trails tento víkend a ebajky boli vo výhode 3:1, len sme neveriacky krútili hlavou. Vtipné bolo, že na základni boli všetci “klasici” a žiadny ečkari. Asi nepotrebovali občerstviť.
u mna sa vela nezmenilo, kedze su spolu uz 11 rokov. ale u nevesty nastala zasadna zmena. predtym sa volala Melišková a teraz Melišíková. kvoli jednemu pismenu si musi menit vsetky doklady. a navrhol som jej tykanie s tym, ze vzdy, ked mi bude vykat, tak mi uleje kalisek. dufam, ze si na to tykanie zvykne co najskor. inak coskoro pridu o zasoby chlastu.
Moja spolužiačka na základnej sa volala Boszczyková, samozrejme nikto to nevedel prečítať, tešila sa, že keď sa vydá, že sa bude volať jednoducho no a po svadbe sa volá Kecskemétyová
správne bolo Boščíková ale vždy keď sa menili učiteľky na začiatku roka alebo sme mali záskok bolo jej priezvisko na pretrase a chodili sme spolu do triedy aj na strednej tak už bola vždy pripravená keď sa čítal zoznam, že Angušová - TU!, Beňo - TU!, Bos ..Boč ..Bôc..Bo.... prosím vás ako sa to číta? Boščíková! Ďakujem To jej posvadobné je oproti tomu malina
Ja som tak velmi vdacny za jednoduche meno a priezisko. Bez diakritiky, bez zvlastnych spojeni pismen. Az kym som neprisiel do Ceska a uradnicka mi na vsetky e dala makcen. Razom mi zneplatnila par zmluv
Mal som kolegyňu, ktorá sa za slobodna volala Kálmánová. Jej nastavajuci, teraz už manžel, bol u zubarky a pýtal sa, či by si mohla preniesť kartu k nej. Po kladnej odpovedi si sestra pýtala meno a priezvisko, tak jej povedal a dodal, že s tromi á. Tak začala písať Kááá...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
po mne uz nekricia "Sagan, Sagan" ale pytaju sa ma ci mam e-bike a vsimol som si tento rok taku vec - nie ze by som to povzbudzovanie potreboval, alebo by mi chybalo - no ked idem strmu stojku, turisti, namiesto uhnutia pripadne povzbudzovania nemaju zaujem a nemaju zaujem sa ani uhnut. asi to slapanie strmych stojok je uz bezna zalezitost, uz im to ani nepride. kedze to da barzaky "cyklista"
https://www.facebook.com/mathieu.vanderpoel/photos/a.1480443948839911/2592931184257843/?type=3&theater
https://www.facebook.com/mathieu.vanderpoel/photos/a.1480443948839911/2592931184257843/?type=3&theater
Sloboda nabrala úplne iný rozmer poslednú dobu.
Pre niekoho ebicyklami, pre niekoho koronou.