davam do poriadku cestak, ze ho predam ako som uz v inej teme spomenul a uvedomil som si ze asi si ho necham bolo by mi za nim smutno, obvzlast ked som ho skoro do srobika rozobral, vycistil, namazal, vymenil lanka a bowdeny a opat naladil k dokonalosti. mozno ma ta melancholia prejde, no nateraz ostava doma
Na čo ja vôbec pozerám ten náš futbal? Z 2:0 na 2:3, moje nervy.
Neviem, či by som sa zmieril s faktom, že by prehralo mužstvo, ktoré hralo taký pekný útočný futbal. Už v prvom polčase mohol dať Izrael štyri góly, pekne to otočili, z pohľadu spravodlivosti to bol korektný výsledok.
Ja dodrbaný krk. Asi som si mal v sobotu ten šesť hodinový vyjazd odpustiť. Neviem či z toho aké asi najskôr. Aj keď najprv v nedeľu pohoda a až večer to začalo.
neviem to ani slovami opisat. toto je jeden z najstastejsich dni v mojom zivote. som dedo. mam vnucku Zojku. od zajtra pozeram temu odrazadla a detske bicykle. a kedze jej mama s tatom dali take meno, tak ju medzi nami vitam takto: привет Зоя.
Zojka neodporucam pouzivat- v rustine znamena skarede pomenovanie, skratka ked chces o nej hovorit v zlom. Zojička,Zojinka je to spravne, laskave. Uzivaj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skoda.
... a volala sa potom Hedvika Kouřilová Ptáková.
Neviem, či by som sa zmieril s faktom, že by prehralo mužstvo, ktoré hralo taký pekný útočný futbal. Už v prvom polčase mohol dať Izrael štyri góly, pekne to otočili, z pohľadu spravodlivosti to bol korektný výsledok.