vypadla u nas elektrina asi na 2 minuty a nasledne padli vsetky siete.... pomaranc, tcom... vsetko asi na 2 hodiny .... ziaden internet..... a davova psychoza na FB ..... to uz kde sme?.. ....
Mne minule doma vypadol internet ale v byte elektrika fungovala. Aspoň som zašiel do pivnice pre nejaké veci a pozerám, tam všetko bez elektriky? Svetlá nesvietia. Nakukol som do skrinky so zariadeniami čo máme od operátora v pivnici na stene a aj tam všetko vypnuté? V pivniciach nikto, tak som skontroloval ističe na chodbe a jeden bol vypnutý, s označením pivnica. Po nahodení všetko nabehlo osvetlenie aj internet. Prečo a ako vypadlo alebo či niekto niečo robil netuším. Keby som o tej skrinke nevedel a neskontroloval to, môžem volať operátori a čakať na nejakú opravu do zblbnutia.
uprsana sobota... varim si gulasik zo srnceka a je mi dobre...
Ale kukni ho do pi/pinec/ky ako si on masko vari. Dufam ze to Lidl vino si len do gulasu daval spolu s korenovou zeleninou. Raz ked budu moje dzeci dostatocne velke tak ta pozyvam k nam na dvorisko a pogrilujeme ci povarime pripadne ti nieco cerstvo zarezem z tunajsieho statku. Rozlozite si u nas stanisko tak ako na Garde 2008 a trosku povegetime.
P.S.: Myslim to vazne, chcem si vylepsit karmu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
iron.hide, dik!
My uz sme parkrat mali aj pondelok. Neviem preco, asi to tak vyslo. No ale co, odmietnem?
https://youtu.be/6J567GVc0IQ
Ale kukni ho do pi/pinec/ky ako si on masko vari. Dufam ze to Lidl vino si len do gulasu daval spolu s korenovou zeleninou.
P.S.: Myslim to vazne, chcem si vylepsit karmu.