Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ako pise bobris,z jednym v poho,z dvoma este da dalo ale za mesiac mam novy model 2017(tretie),tak to uz vobec nevyzera ruzovo.Ale vzdy v nedelu babka berie malych aspon na doobedie,tak nejake km sa daju naslahat.Len teraz to vyzera na ucenie na bicykliku a odtazadle(4roky,2roky).Ale uvidi sa az v aprili ked vytriezviem,ako zacne sezona.
Zobraziť komentár 23.02.2017 - 22:45:40
00
arrow_leftAdMich napísal:
Otcovia, ocinovia - ako ste často jazdili, keď ste mali malé deti? Ja do 9.mesiaca fajn..ale teraz som od Novembra na biku nebol a normálne mám pocit, že by som ani nemal...aj keď som z toho frustrovaný už :D
Dajte niečo k tomu ;)

Keď sa nám narodil malý (v apríli 2015), ten rok som najazdil 300 - slovom tristo - kilometrov, vrátane 50 km na košickom bikemaratóne ... :D Minulé leto som mal to šťastie, že som si užíval "chata office" a na krátke dvojhodinové výjazdy sa dal využiť čas keď junior aj s mamkou poobede zalomili ... takže napodiv hoci mal drobec rok aj dačo, celkom som si zajazdil. A zarátať môžem aj pár výletov s croozerom po teréne v okolí chaty s povinnými zastávkami na plzník a kofolu ... :) Ďalšia sezóna už bude trochu komplikovanejšia čo sa bicyklovania týka ...
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 00:02:25
01
2 dni ho asimilujem a on?..... má ma v p.....teda na párku.... rano dame asi vycvik NAVY Seal :-)
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 01:31:46
00
Tak u mna prave narodenie deti znamenalo vyssi najazd :-D pred narodenim prveho som urobil maximalne tak do 6000 km, po narodeni (2013) robim okolo 15 000 km rocne... este aj po narodeni dvojciat 2015 to slo do minuleho roku +- rovnako...
Vysvetlenie: ked sme boli bez deti, do roboty som chodil spolu s mojou nastavajucou povacsine autom + po vikendoch, ked sme boli takmer non-stop na horach som byval kvalitne rozobraty cez tyzden, tak som regeneroval a viac menej jazdieval len po robote. Ked sa narodili postupne prduz, buchta a rituz, hory som takmer vypustil kvoli casovej narocnosti a zaroven sa mi otvorilo "okno" na bic v ramci dochadzania do roboty. Kazde rano okolo 5 s nejakym najazdom navyse do roboty a poobede povacsine najrychlejsou cestou naspat, ale aj tak mi to robilo v priemere okolo 80 km denne. Cez vikend potom tzv. tatkovske vyjazdy, tj o 6 rano v skupinke tatkov nejaky vyjazd, aby sme boli co najskor pri rodinkach, alebo okolo obeda nieco, ked mali spia a sem-tam sme dostali aj priepustku na nejaku prasacinu na den-dva... Tento skolsky rok uz ale najstarsi zacal chodit do skolky a s cestou do roboty je to komplikovanejsie, ked tak, tak len susom. Od decembra je to este horsie, dokoncujeme chyzu + zapal pluc, tak som na bic nesedel uz 2 mesiace, co je pre mne po tych rokoch s vacsim najazdom doslova sok a bude este horsie, manzelka sa chysta do roboty a nastavit logistiku s tromi detmi do skolok bude sranda :-) ostanu len vikendy a priestor na spominane prasaciny bez najazdu :-D Bude to sranda, bo pod tymi prasacinami sme komponovali napr. 300 km vyjazdy denne, abo nieco kratsie v alpach, ale za to s prevysenim aspon 4000 metrov... Dufam, ze mi neostanu len spomienky na to, ale popri detoch sa este co to podari a dufam, ze casom aj spolocne s nimi :-)

PS: tento moj skory ranny cas prispevku je pozostatok zo skorych rannych dennodenych vyjazdov do roborty, ked som staval okolo 4, odvtedy sa stale budim takto skoro ako nejaky dochodca :-D
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 03:45:20
08
arrow_leftTesak napísal:
2 dni ho asimilujem a on?..... má ma v p.....teda na párku.... rano dame asi vycvik NAVY Seal :-)

Kasli na vycvik, dospelu macku si ziskas uz jedine len zradlom ;) ale bacha pri tom na to, aby ta potom nemal radsej ako tvoju dcerku, kedze to bola ona co si ho vypytala.
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 08:04:13
00
To s tou mačkou nie je tak celkom pravda, závisí od povahy. Občas chodievame na "chalupu", kde k nám od susedov chodievala dospelá mačka. Keď sme tam neboli, bola u susedov, akonáhle sme prišli, prebehla k nám a robila nám spoločnosť, bez ohľadu na žrádlo. Neskôr ju vystriedal kocúr, ktorý nás mal na háku, zaujímala ho len plná miska :) Teraz k nám chodieva mladý kocúr, ktorého láka zvedavosť, ale zároveň je dosť bojazlivý, takže pri podozrivom zvuku, alebo pohybe zdrhá :D Trochu tomu pomohla aj priateľka, keď s ním raz nemala trpezlivosť, ako stál medzi dverami, tak ho postrčila nohou dnu a zavrela dvere, načo ten bojko chytil paniku a odvtedy sa mu dnu veľmi nechce, väčšinou sa obšmieta iba pred domom.
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 08:56:57
01
AdMich neries, som na tom podobne. Ja som od oktobra na bikeu nesedel....Cez sezonu obcas vybehnem sam, potom jazdievame na dovolenke v horach aj s detmi, a inak so synom len ked je pekne pocasie (4 roky)....sam sa mi podari dostat na vyjazd tak 5 krat do roka:-)
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 09:59:41
00
No jo...aspoň vydržia dlhšie komponenty :D
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 10:07:33
01
u mňa posledné roky tiež s bikom bieda.. zabil to druhý pes (ženin) ktorý je trochu blb :D a nedá sa s ňou tak jazdiť ako s mojou..
ale s krpatou sa dostanem zas celkom v pohode na bike posledný rok (teraz mala 2.), šupnem do sedačky a ideme.. problém je skôr s tým že kam, lebo po hlavných cestách sa mi zas tak moc nechce špacírovať, hraničíme s NZ a títo "južania" majú vlastný svet na cestách.. no velký výber na hltanie kilometrov tu potom nie je, bývať furt v BA či pri BA pod MK tak paráda :y:
zabité to bude o rok, dva keďže tiež čakáme druhý prírastok..
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 10:08:48
00
Vytesujem sa prave z pripravku ktory sa da dokupit k center vidlici.Centrovacia stolica TS-4 je ze uplne vhodna na vsetky velkosti kolies a nabojov vcetne fatbikov. :) Dokonca aj obute kolesa do nej mozem strcit.

Prílohy:

IMG_1651.JPG
IMG_1651.JPG 716.53 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 24.02.2017 - 10:19:33
00
a myslis, ze je dobry napad centrovat obute kolesa? :)
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 10:23:20
00
Sú situácie kedy to nie je nutné a všetko je košér. Ale to ty nemôžeš vedieť. :)
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 10:25:05
03
Ako rychla oprava na pockanie preco nie.
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 10:25:54
00
Napríklad. Alebo napríklad keď treba len jemne precentrovať koleso bez vajca a vyosenia obutého do bezdušovky s tmelom.
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 10:30:34
00
a kotuce vyrovnavas tiez? ked som videl ten bazmeg na predoslej strane :)
Zobraziť komentár 24.02.2017 - 10:59:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up