Tak u mna prave narodenie
deti znamenalo vyssi najazd

pred narodenim prveho som urobil maximalne tak do 6000 km, po narodeni (2013) robim okolo 15 000 km rocne... este aj po narodeni dvojciat 2015 to slo do minuleho roku +- rovnako...
Vysvetlenie: ked sme boli bez deti, do roboty som chodil spolu s mojou nastavajucou povacsine autom + po vikendoch, ked sme boli takmer non-stop na horach som byval kvalitne rozobraty cez tyzden, tak som regeneroval a viac menej jazdieval len po robote. Ked sa narodili postupne prduz, buchta a rituz, hory som takmer vypustil kvoli casovej narocnosti a zaroven sa mi otvorilo "okno" na bic v ramci dochadzania do roboty. Kazde rano okolo 5 s nejakym najazdom navyse do roboty a poobede povacsine najrychlejsou cestou naspat, ale aj tak mi to robilo v priemere okolo 80 km denne. Cez vikend potom tzv. tatkovske vyjazdy, tj o 6 rano v skupinke tatkov nejaky vyjazd, aby sme boli co najskor pri rodinkach, alebo okolo obeda nieco, ked mali spia a sem-tam sme dostali aj priepustku na nejaku prasacinu na den-dva... Tento skolsky rok uz ale najstarsi zacal chodit do skolky a s cestou do roboty je to komplikovanejsie, ked tak, tak len susom. Od decembra je to este horsie, dokoncujeme chyzu + zapal pluc, tak som na bic nesedel uz 2 mesiace, co je pre mne po tych rokoch s vacsim najazdom doslova sok a bude este horsie, manzelka sa chysta do roboty a nastavit logistiku s tromi detmi do skolok bude sranda

ostanu len vikendy a priestor na spominane prasaciny bez najazdu

Bude to sranda, bo pod tymi prasacinami sme komponovali napr. 300 km vyjazdy denne, abo nieco kratsie v alpach, ale za to s prevysenim aspon 4000 metrov... Dufam, ze mi neostanu len spomienky na to, ale popri detoch sa este co to podari a dufam, ze casom aj spolocne s nimi

PS: tento moj skory ranny cas prispevku je pozostatok zo skorych rannych dennodenych vyjazdov do roborty, ked som staval okolo 4, odvtedy sa stale budim takto skoro ako nejaky dochodca