Vytratil som v spisskej pri nastupovani do vlaku rukavicu. Asi bude dakde na nastupisti. Kto by ju nasiel a mal cestu do KE ma u mna pivo (viac ta stara potrhana rukavica asi nie je hodna)
Caute, v piatok 12.10.2018 som cestou zo servisu ProCycling v Pertžalke cez prístavný most až do Vrakune stratil po ceste pevnú os na vidlu Manitou. Niesol som ju v batohu, trčala mi von a pravdepodobne mi po ceste niekde vypadla. . Je to špeciálna os, ktorá sa nedá nikde použiť iba na Manitou. Na konci je taký mosadzná háčik, nie je tam závit ako na klasickej pevnej osi. Bola to pevná os 15x100, ak by ste ju niekto náhodou našiel, rád sa odmením.
Dnes sa stratilo predné cyklistické svetlo Force Pax-200. Približne 100 m pred križovatkou Spariská v smere od Bieleho / Červeného Kríža. Ak ho niekto našiel, nech mi dá prosím vedieť.
Včera som v Malých Karpatoch na asfaltke medzi Plaveckým Mikulášom a Jahodníkom v časti Červená hora našiel športové okuliare Spector. Ak niekomu chýbajú, mám ich doma.
Dnes som na Jahode vo vrchnej časti stratil koncovku z gripu. Ak náhodou niekomu padne do oka a privezie mi ju, budem mu(jej) povďačný. Ak nikto nevadí, pôjdem v utorok sám pohľadať.
V nedelu v BPK Kálnica niekto nechal krčný chránič, je odložený a niekto další ráno pri platení vstupu nechal okuliare červené Smith, boli celý den vystavené a nikomu nechýbali
v sobotu na modrej TZT sedlo Roháč - "krížova cesta" , kusok nad kótou "Pod Dubovcom" nasli 5ti strýcovia-turisti "niečo". Ja som siel na pesi okolo a pocul som, kde sa to nieco chystaju ulozit.
ak odpises, ze co si stratil/a a akej je to farby....poslem info do PM.
nenasli ste niekto?
Uz druhu (a poslednu) takuto kapsu som stratil 04.04.19, niekde na hrbolatych karpatskych asfaltkach asi (Kamzik, Biely kriz, Strmina, ...). Dalsiu uz k sedlu prilepim alebo co..
Mám rovnakú (až na farbu ), najlepšia kapsička čo som mal. Samozrejme túto (a iné kapsičky na suchý zips) omotám ďalším suchým zipsom a ešte v živote som kapsičku nestratil. Suchý zips kúpiš v dajakej predajni textilu...
predtým som mal tiež na sucháč, samozrejme som ju časom stratil... posledných pár sezón mám podobnú z Ali za pár € a drží veľmi dobre, lebo je na nej sucháč na 2x
Cestou vlakom z Noveho Mesta som sa dnes bavil s chalanom z Povazskej, co sa vracal zo svatojurskeho a zabudol si na sedacke satku. Ak to tu najde, pripadne niekto kto by mohol tusit o koho ide, tak mi napiste spravu.
Helou, ak náhodou niekto našiel priložený blatníček Muckynutz, pod sedlo na fatbike, a chcelo by sa mu vrátiť mi ho, pls pm.
Vytriasol som ho niekde medzi Kačínom a Sekylom. Možno aj pred Kačínom, smerom z Lamača po TZ čo ide vedľa asfaltky. Došiel by som si poň. Dík.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://maps.google.com/?q=48.110442,17.110252
Majiteľ bude poznať približné hodnoty.
Edit, 26.03.2019: Odovzdané majiteľovi.
EDIT: majitel najdeny
ak odpises, ze co si stratil/a a akej je to farby....poslem info do PM.
Uz druhu (a poslednu) takuto kapsu som stratil 04.04.19, niekde na hrbolatych karpatskych asfaltkach asi (Kamzik, Biely kriz, Strmina, ...). Dalsiu uz k sedlu prilepim alebo co..
Vytriasol som ho niekde medzi Kačínom a Sekylom. Možno aj pred Kačínom, smerom z Lamača po TZ čo ide vedľa asfaltky. Došiel by som si poň. Dík.