Caute, dnes doobeda som stratil cierno modre kolenacky 661 niekde medzi hlavnou stanicou a bielym krizom v malych karpatoch. Ak by ich nahodou niekto nasiel budem rad ked sa mi ozve
Dnes som našiel na modrej turistickej značke medzi Vyšnou Myšľou a Veľkou Marovkou sadu na opravu defektov. Chcem to majiteľovi vrátiť, lebo ako si opraví prípadný defekt na ďalšom výjazde? A predsa len nejde o zanedbateľnú čiastku, ktorú musel za ňu zaplatiť.
Nasla som v lese nad Oponicami, tieto stahovace plastov, dokladovy zakladac s 2 zakaznickymi kartami a istym obnosom penazi. Je velmi pravdepodobne, ze to stratil cyklista. Ak si to tu majitel spozna prosim napisat sukromnu spravu.
Dnes som na traily "cez 3diery" medzi Slivom a Údolím vydrice našiel ošúchanú cca 900ml fľašku Maxicorsa, majiteľ si ju položil a zabudol na ňu. Mám ju u seba, kúsok od žel.studnicky.
Nájdené kľúče na Zámčisku vyhliadka Modra. Našli sa dnes 20.10.2019 na vyhliadke v Modre nad Zoškou - konkrétne na Zámčisku- vyhliadka. Zrejme ich stratil nejaký biker/Hiker/turista. Ak niekomu chýbajú, nech sa ozve do správy je na nich špecifický prívesok (treba mi ho opísať). Kľúče som nechal tam, ale už bol večer tak som ich ukryl na Zámčisku na jednom mieste. Ďakujem
dnes som stratil nerezovú fľašku/fľašu/fľaša oblepenú izolačkou v mútne/mútnom. Na 95% keď som obchádzal štvorkolkára, už som ju nenašiel. Ak náhodu, ponúkam malé nálezné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som našiel na modrej turistickej značke medzi Vyšnou Myšľou a Veľkou Marovkou sadu na opravu defektov. Chcem to majiteľovi vrátiť, lebo ako si opraví prípadný defekt na ďalšom výjazde? A predsa len nejde o zanedbateľnú čiastku, ktorú musel za ňu zaplatiť.
ps. že som tam nenalepil svoje číslo