vcera mi pravdepodobne vypadol navlek na ruky nedaleko novej bane v lesoch(ciernej farby) pravdepodobne na cyklotrase(gps ma zle navigovalo takze z vystupujuc z auta som mohol stratit). Dalsia moznost je ze mi vypadla v dolnych vesteniciach pri cintorine kde auto bolo odparkovane(tma bola po turistike tak nemusel som si vsimnut). v pripade ze by niekto nasiel dajte prosim info. dakujem
Dnes som našiel na lesnej ceste medzi Nemcovou dolkou a Sedlom pod Vysokým vrchom (Košice okolie) cyklopočítač VDO m4.1wl. Podľa stavu som usúdil, že vypadol z držiaka po páde. Je zničený a nefunkčný. Bol celý od blata. Majiteľovi ho rád vrátim, aby sa s ním mohol rozlúčiť. Prípadne, nech vie, že ho nemusí hľadať.
Podarilo sa mi dnes stratiť cyklistické okuliare Bianchi na cyklotrase od Troch Brestov smerom na Biely Kríž, pri odbočke na Lozorno-v oblasti "Pod Salašom"
Nejaký pán ktorý išiel autom ich nasiel a hľadal ma, ale nepodarilo sa nám stretnúť...
Keby ste niečo o nich vedeli poprosím volať 0905 352 112, budem vďačný za akúkolvek info...
Robo
Dnes som niekde v okolí Dobrej Vody smerom na Hradište pod Vrátnom stratil cyklokomp Sigma ROX 6.0 bielej farby. Ak by ho niekto našiel, budem vďačný, ak sa mi ozve.
Hladam cierno-bielu bike bundu, plastenku Castelli.. Aj by som napisal kde som ju stratil ale netusim, kde mi vypadla zo zadneho vrecka, je (bola) mala.. Predpokladam Javorniky, Pezinska baba, Modra Harmonia, Biely kriz.. Bola zbalena, tvar maleho disku. Ak ste nasli, ozvyte sa, Dakujem.
Takze este raz: 9.5.´21 som stratila vetrovku tyrkysovomodru na trase (pravdepodobne) Cerova nad Bratislavou (trasa smer na Maly Slavin), zn. Karrimor run, sbalena v tmavomodrej obdlznikovej tasticke. Nenasiel ju niekto z vas? Nalezcu odmenim! Dakjuem za dobru spravu!
Dnes podvečer kúsok pod Onžiarom.
Miesto nálezu v GPS súradniciach fotky.
Domov som to nebral - naposledy nájdené rukavice ( mimochodom tej istej značky ) som mal doma rok.
Včera som išiel tadiaľ hore no buď tam ešte ***** nebola alebo som si ju nevšimol.
Asi niekto v zjazde stratil.
Má ulomené pútko uchytenia a chýbala plastová matica ktorá sa možno niekde blízko nachádza ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam ju ja. Ak do tyzdna nic, ide do kosa.
Radšej ju zanes nazad tam kde si ju našiel ako hádzať do koša.
Myslíš, že všetci ľudia sledujú mtbiker?
Dnes som našiel na lesnej ceste medzi Nemcovou dolkou a Sedlom pod Vysokým vrchom (Košice okolie) cyklopočítač VDO m4.1wl. Podľa stavu som usúdil, že vypadol z držiaka po páde. Je zničený a nefunkčný. Bol celý od blata. Majiteľovi ho rád vrátim, aby sa s ním mohol rozlúčiť. Prípadne, nech vie, že ho nemusí hľadať.
Nejaký pán ktorý išiel autom ich nasiel a hľadal ma, ale nepodarilo sa nám stretnúť...
Keby ste niečo o nich vedeli poprosím volať 0905 352 112, budem vďačný za akúkolvek info...
Robo
Miesto nálezu v GPS súradniciach fotky.
Domov som to nebral - naposledy nájdené rukavice ( mimochodom tej istej značky
Včera som išiel tadiaľ hore no buď tam ešte ***** nebola alebo som si ju nevšimol.
Asi niekto v zjazde stratil.
Má ulomené pútko uchytenia a chýbala plastová matica ktorá sa možno niekde blízko nachádza ?