Nemam cas ani cestu do TT ani na policiu. Preto info aj tu.
Ty si myslis, ze kazdy clovek co strati doklady tusi o nejakom diskusnom fore na internete? Radsej nechas toho cloveka vybavovat novy OP? Tak potom si ho teda ani nemal zdvihat zo zeme ked nemas cas ani cestu a zda sa, ze ani ochotu to riesit.
Zákon č. 395/2019 Z. z.
Zákon o občianskych preukazoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov
§ 15 Povinnosti na úseku občianskych preukazov
(5) Kto nájde alebo získa občiansky preukaz alebo občiansky preukaz bez podoby tváre iného občana, je povinný ho bezodkladne odovzdať príslušníkovi Policajného zboru, príslušníkovi Vojenskej polície, príslušníkovi obecnej polície, obci alebo zastupiteľskému úradu, ktorí bezodkladne zabezpečia jeho odovzdanie príslušnému útvaru. Túto povinnosť má aj ten, kto ohlásil stratu alebo odcudzenie občianskeho preukazu alebo občianskeho preukazu bez podoby tváre a tento občiansky preukaz alebo občiansky preukaz bez podoby tváre získa späť, ako aj ten, kto má alebo získa občiansky preukaz alebo občiansky preukaz bez podoby tváre osoby, ktorá zomrela alebo ktorá bola vyhlásená za mŕtvu.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Jezus namiesto toho pindania tu, si mohol pomoc, vyzdvihnut a zaniest dotycnemu. Ale to nie traged, pixovat radsej budes. A prosim precitaj si este raz co som tam napisal, je to iba jedna veta, ked uz tomuto nerozumies... . Toto forum nie je jedine miesto na sk kde sa da informovat o niecom.
Nabuduce radsej nereaguj ked nemas zaujem pomoct.
Ja som našiel vodičský. Zavolal som fízlom nech si poň prídu, že budem zhruba tam a tam a oni, že ho mám priniesť... Šľak ťa pobil, na pumpe som to nechal a zavolal som im, že tam je...
Dnes som mal smolu deň po tom, čo mi prešla čierna mačka cez cestu. Okrem iného som stratil kapsičku pod sedlo niekde medzi DCA a Vápeč-om.
Odmena istá.
Cafte s manzelkou sme nasli tento Bontrager RIDEtime Cycling Computer v Kosiciach na trase KVP smer k lesu my sme konkretne isli na Alpinku od Lidla na KVP a nasli sme ho presne pred vstupom do lesa ale samotny jazdec mozno mal inu trasu. Kludne ak je tvoj pis aj osobne dorucim nemam s tym problem.
Tyrkysovomodra svetla sustiakova vetrovka Karrimor Run, v tmavomodrom obdlznikovom obale, stratena 9.5.2021 na cyklotrase nad Bratislavou - sklzla z nosica pri jazde. Nenasiel niketo, prosim? Neviete o niekom, ze ju ma u seba? Dakujem za akukolvek informaciu, veducu k jej najdeniu! Nalezcu odmenim!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty si myslis, ze kazdy clovek co strati doklady tusi o nejakom diskusnom fore na internete? Radsej nechas toho cloveka vybavovat novy OP? Tak potom si ho teda ani nemal zdvihat zo zeme ked nemas cas ani cestu a zda sa, ze ani ochotu to riesit.
cokupit pls. su nejake dalsie moznosti?
Zákon o občianskych preukazoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov
§ 15 Povinnosti na úseku občianskych preukazov
(5) Kto nájde alebo získa občiansky preukaz alebo občiansky preukaz bez podoby tváre iného občana, je povinný ho bezodkladne odovzdať príslušníkovi Policajného zboru, príslušníkovi Vojenskej polície, príslušníkovi obecnej polície, obci alebo zastupiteľskému úradu, ktorí bezodkladne zabezpečia jeho odovzdanie príslušnému útvaru. Túto povinnosť má aj ten, kto ohlásil stratu alebo odcudzenie občianskeho preukazu alebo občianskeho preukazu bez podoby tváre a tento občiansky preukaz alebo občiansky preukaz bez podoby tváre získa späť, ako aj ten, kto má alebo získa občiansky preukaz alebo občiansky preukaz bez podoby tváre osoby, ktorá zomrela alebo ktorá bola vyhlásená za mŕtvu.
Nabuduce radsej nereaguj ked nemas zaujem pomoct.
Tak zavolaj na PZ a povedz im, že občiansky necháš na tej a tej pumpe/obchode... Nech si to sami riešia
Odmena istá.