ahojte, nenasli ste niekto pri vasich potulkach po Malych Karpatoch elektricenku? podarilo sa mi ju stratit v stredu 6.8. vecer niekde medzi Bielym Krizom a Kamzikom..ak ste ju nahodou nasli, prosim dajte mi vediet, dakujem krasne
Na cerovke sa dnes nasiel takyto bazmek. Ked niekomu chyba moze sa ozvat. A este v altanku nad asfaltkou medzi U slivu a Spariskami je kratkoprsta cyklo rukavica trochu zasita. Je tam polozena na stole. No a do tretice na magistrale za bielym krizom niekto stratil 2 pary pouzitych lyziarok roznych velkosti. Pripadnemu zaujemcovi mozem dat presnejsie suradnice
však v mojom bydlisku čo mám v profile, konkrétne obec Lubina, okres Nové mesto nad váhom, ale môže byť už hocikde, lebo keby bol niekde tu u nás, tak je dávno doma.. buď už je zastrelený, alebo si ho mohol niekto privlastniť a odviesť. bol trénovaný, takže ak mu ruplo mohol veľa kilometrov prebehnúť.. dosť často utekal, aj kvôli búrkam, ktorých sa bál (j teraz kvôli nej asi ušiel) ale vždy sa ráno vrátil
tých tu našťastie nemáme, len malé percento takých čo sa prispôsobili relatívne normálnemu životu, žiadne osady. ale tak hovorí sa to aj o moravákoch, že jedia psov a morava je hneď za kopcom. ale tak túto možnosť, že ho niekto zožral, by som dal na koniec nejakého pomysleného zoznamu možnosti čo sa mu mohlo stať.
už som zaplavil internet s fotografiou, okolie som obehal na bicykli s fotkou, všetko zatiaľ bezúspešne. to je jedna z možností že si ho niekto privlastnil, posledné 4 mesiace sme prerábali dom a tak sa okolo neho motali stále nejakí cudzí ľudia, tak ostal možno ostal viac otvorený voči cudzím ľuďom. má aj čip, tak keby ho niekto mal snáď ho dá naskenovať.
inak bohužiaľ ako najpravdepodobnejšiu možnosť, vidím že sa na ňom realizoval nejaký miestny poľovník..
Vcera som v karpatoch asi niekde na traile biely kriz stratil cierny mobil veteran Sony Ericsson m600i, keby ho nahodou niekto nasiel, bol by som vdacny...
Dnes som v Považskom Inovci stratil okuliare. Keby ich niekto náhodou našiel, bol by som vďačný
Išiel som po hrebeni z Inovca smerom na Bezovec a bolo to v mieste teraz som si neni istý či pred alebo kúsok za kopcom Rafajova Kóta.
Mal som ich hore na prilbe lebo bola hmla a rosili sa a spadol som na mieste kde sa chodník rozbočoval do Y. No a zistil som to až dolu keď som si ich chcel dať na oči.
Ďakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prajem ti aby sa ho podarilo nájsť
inak bohužiaľ ako najpravdepodobnejšiu možnosť, vidím že sa na ňom realizoval nejaký miestny poľovník..
Išiel som po hrebeni z Inovca smerom na Bezovec a bolo to v mieste teraz som si neni istý či pred alebo kúsok za kopcom Rafajova Kóta.
Mal som ich hore na prilbe lebo bola hmla a rosili sa a spadol som na mieste kde sa chodník rozbočoval do Y. No a zistil som to až dolu keď som si ich chcel dať na oči.
Ďakujem.