Podbranč:
V nedeľu som šiel trasou Branč - Belanský po lesnej ceste a zabudol zavrieť kapsu pod sedlom a postupne sa mi vysypal komplet celý obsah. (Nožík, lepenie, montpáky olejnička, kľúče)
nenašiel dakto?
dnes pri behu v lese v okoli Kosic som nasiel cyklocomputer...kto ho postrada a uvedie detaily kde ho mohol stratit a model...poctivo vratim...
Pravdepodobne to bude cyklokomp , čo stratil jeden chalan z našej party pri dnešnom výjazde na Lajošku...Dal som avízo, ozve sa ti. Bude mať radosť, čau
Caridos je to comp sigma čierna poznavacie znamenie jemnučky skrabanček na displeji ďakujeme že si ho našiel ak ťa možem poprosiť telefon na teba bude ti volať šrac dik.
edit: podla foto som to musel stratit v utorok 17.3.
Caute,
vcera na vyjazde v okoli TN som stratil podsedlovu kapsicku Topeak aj s uchytom na sedlove lyziny. V kapsicke boli montpaky, 700c dusa a multikluc. Prikladam trasu kade som siel. https://connect.garmin.com/modern/activity/723852578
Čaute, nestratil nahodou niekto v okoli medvedej skaly pumpu? Presnejsie na zelenej od zavory asi tak 70m, komu chyba nech sa ozve
Ja som stratil už asi pred dvoma mesiacmi pumpicku Kellys, niekde po ceste od Zochovej do Pezinka, ale nemám sajnu kde a ani neviem kde môže byť ten popis co píšeš(nepoznám to tam, bol som tam raz) , ale keďže som si pozrel ze si s Pezinka, tak som usúdil, ze to bude niekde na okolo:-)
Neviem ako sa to da, ale niekto v sobotu stratil rukavicu TU. Myslim, ze to bola znacka Fox. Nechal som ju tam, ze ak pojde dotycny po stopach svojho vyjazdu, aby ju nasiel.
Dnes som spadol na Vydrica trail a prisiel som o tachometer Sigma ROX 9.1. Spadol som uz takmer pri II. lome v smere od Slivu. Ak by ho niekto nasiel, dajte mi prosim vediet. Vopred dakujem.
EDIT:
Dakujem astro a kajobiker za pomoc a ochotu pri hladani.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neda sa citat exif.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_cz.html#x17.26184y48.38233z15m6v67
V nedeľu som šiel trasou Branč - Belanský po lesnej ceste a zabudol zavrieť kapsu pod sedlom a postupne sa mi vysypal komplet celý obsah. (Nožík, lepenie, montpáky olejnička, kľúče)
nenašiel dakto?
Pravdepodobne to bude cyklokomp , čo stratil jeden chalan z našej party pri dnešnom výjazde na Lajošku...Dal som avízo, ozve sa ti. Bude mať radosť, čau
Caute,
vcera na vyjazde v okoli TN som stratil podsedlovu kapsicku Topeak aj s uchytom na sedlove lyziny. V kapsicke boli montpaky, 700c dusa a multikluc. Prikladam trasu kade som siel.
https://connect.garmin.com/modern/activity/723852578
Ja som stratil už asi pred dvoma mesiacmi pumpicku Kellys, niekde po ceste od Zochovej do Pezinka, ale nemám sajnu kde a ani neviem kde môže byť ten popis co píšeš(nepoznám to tam, bol som tam raz) , ale keďže som si pozrel ze si s Pezinka, tak som usúdil, ze to bude niekde na okolo:-)
EDIT:
Dakujem astro a kajobiker za pomoc a ochotu pri hladani.
Dnes 5.5. sa nam ho s kocska podarilo najst