Včera som našiel plastový blatník z cestného bicykla, čo sa dáva pod sedlo.
Zrejme ho stratil nejaký účastník BA - Jasná.
Ak niekomu chýba, tak dajte vedieť.
dnes okolo 18.00 na trase Svaty Jur - Biely Kamen cez zltu TZ po Biely Kriz bol strateny mobilny telefon nokia lumia 735 v puzdre s obcianskym preukazom a studentskou kartou. v pripade nalezu prosim kontaktujte majitela na t.č. 0905328772.
Na lesnej ceste pod novou castou Vydrickeho singlu (a.k.a. 3 jamy ) som nasiel bezdrotovy snimac rychlosti Polar speed. Ak majitel vie vyrobne cislo, alebo co na nom bolo zvlastne, nech mi napise ss. copyrightwww.scalesgalore.com www.scalesgalore.com
Zdravím, už presne neviem kde ani kedy v priebehu posledných týždňov, ale v okolí Bratislavy (Pezinok, Senec, Bratislava - Rača, Slovenský grob, Chorvátsky grob, Viničné, Blatné, Šenkvice) mi pravdepodobne z dresu vypadla tenká bunda značky PAKAJAK Endura, reflexnej zelenej farby v maličkom vrecúšku tiež reflexnej zelenej farby, veľkosť XL. V prípade nálezu poprosím kontaktovať cez správu (odmena istá)
Ja som dnes ráno cestou do práce našiel smartfón Lenovo. Po obvolávaniach zmeškaných hovorov som sa dopátral k majiteľovi a vrátil ho na dohodnutom mieste.
Rado sa stalo. Čokoláda alebo by bolo potešilo.
Tak to ja som dopadol lepsie - majitel nebol z mesta a neunuval sa po telefon vratit, aj ked bol informovany kde si ho moze vyzdvihnut a vsetko. Bohvie co v Bratislave vlastne robil.
Na FB som cital, ze niekto nasiel usb kluc na červenom kameni..bolo tam meno Michal Stefanik. Na kľúči su fotky cyklistov. Tak reku ci nahodou niekto nehlada...
Ahojte, včera som stratil v zjazde do obce Jakubovany (okres LM) z chatovej osady, čo je nad obcou, tachometer Crivit - (nájazd okolo 6000km)...Keby ho nejaká dobrá duša našla, tak budem veľmi vďačný, ak sa ozve...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zrejme ho stratil nejaký účastník BA - Jasná.
Ak niekomu chýba, tak dajte vedieť.
Rado sa stalo. Čokoláda alebo
To keď som stratil služobný mobil, tak nálezkyňa dostala veľkú čokoládu a tato flašku vína - za to, že ju dobre vychoval!