Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
Dajte vedieť kto by mal záujem a zhruba kedy by mohol
jaj tolko chlapov a na jedno žieňa neviete dať pozor? teraz za trest pôjdete k mati vymalovať
maťa ty pekne kuríruj rýchlo, nech si užiješ kopec leta..
na Rychleby ja ne-e, to je ďaleko na mňa.. ja by som ani na chatu nešiel, ak bude teda dakajá akcia tak by som šiel na otočku na jeden deň.. Štiavnicke by boli fajn a relatívne dostupné pre mňa..
Práve mi kuriér doniesol obrovskú kyticu, veľmi pekne ďakujem "fóristom" Tesakovi a hlavne Marekovi, veľmi si to vážim a sľubujem, že budúce stretnutie už bude bez pádu
davam do pozornosti nove info o septembrovej stretavke!!! ... pre pripad ze niektory neviete ze tema sa rozdelila
nemal som moc casu sa tomu venovat ale mame nove info aj anketu
zial, vsetky chaty co som mal na ruke su prec kedze sa do minulej nedele nepodarilo naklikat 15 ..... skusal som najst nejaku alternativu, zial co som volal asi do 10 chat, vsade maju plno cely september aj kus oktobra..... potom sa mi ale ozvali naspat odtialto Chata Patuch - Lietavska svinna .... myslim ze chata je luxusna nato co nam treba a aj toto miesto nam ma co ponuknut na jazdenie ........ cena za noc by bola cca 12e/osoba ale co je hlavne, ZMENENY TERMIN na 16.9.-.18.9.... tak sa skuste vyjadrit do ankety ako to komu pasuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
maťa ty pekne kuríruj rýchlo, nech si užiješ kopec leta..
na Rychleby ja ne-e, to je ďaleko na mňa.. ja by som ani na chatu nešiel, ak bude teda dakajá akcia tak by som šiel na otočku na jeden deň.. Štiavnicke by boli fajn a relatívne dostupné pre mňa..
nemal som moc casu sa tomu venovat ale mame nove info aj anketu
zial, vsetky chaty co som mal na ruke su prec kedze sa do minulej nedele nepodarilo naklikat 15
mame nato tuto novu temu