Ahojte,
už sme niečo v statuse začali, čo takto zorganizovať stretávku niekde v strede Slovenska?
Dajte vedieť kto by mal záujem a zhruba kedy by mohol
prajem skoré uzdravenie, nech si na ďalšiu stretávku fit a ak sa nebudeš cítiť na terén, my žiletkári ťa medzi sebou privítame a zvoľníme tempo (budeš nám ťahať a rozrážať vzduch )
Ono všetko by bolo v pohode, len sa mi nedala vypnúť tretra, lebo už tam bolo kopu blata a sa mi zasekla.
Ale už idú spd preč na horáku, už dávnejšie som váhala ale po tomto je rozhodnuté, návrat ku pedálom je istý
Alebo pôjdem ako brankár, všade samé chrániče
Prajem tiež skoré a úspešné vyliečenie. Momentálne som toto leto už druhý krát odstavený a začínam študovať chrániče... Pozoroval som prípravy len tak z diaľky ale teraz sa chodím na môj bike iba pozerať. Štrikovať tiež nemôžem, lebo tentokrát som maród s ramenom, pred mesiacom som bol s kolenom.
Tak ja som ten pad videl a v zivote by ma nenapadlo zeby to malo byt az tak vazne. Asi mas nejake krehke kosti alebo si trafila nejak debilno koren. No nic zelam skore uzdravenie a kup si chranice. Dnes su uz take co ta neobmedzuju v bikovani.
Učebnicová kabela
Trafila som presne kolenom ten konár, mala som ti tie tvoje chrániče šlohnúť, len už neskoro ale ty si bol ukážkový regulovčík, mali by si z teba brať príklad na maratónoch
ach jaj to je hrozne ze to nakoniec takto dopadlo...co najskorsie uzdravenie draha . a pripadne stymi snimkami mala by byt na cd cku ci v pc nech si to pozre aj iny lekar.. na pocit to boli ako zlomenina ci ani nie?
Ja neviem, nikdy som nemala nič zlomené, veď som na tom išla 3/4 trate, cítila som ho, aj dnes som sa bola prejsť, po rozhýbaní sa to celkom dalo, ja si myslím, že je len narazené a opuchnuté, veď keby bolo zlomené alebo vyskočené alebo čo ja viem čo, asi by som naň nemohla stúpiť, či?
ja som mala podobnu skusenost pred dvoma rokmi, na Rychleboch po páde som si podvrtla riadne členok. V BA na pohotovosti spravil RTG a dali do sadry ako zlomeny+tie injekcie, s tym ze mam ist po vikende na kontrolu mojmu chirurgovi. Ten spravil este raz RTG a povedal ze zlomene ani prasknute to nie je
Takze mozno to bude aj tvoj pripad, dufam
treba pockat par dni kym to odpuchne a pripadne este raz rtg ale ak je dobry doktor(nie ten co ti to kukal teraz) tak by to vedel aj z tych snimkou co uz mas... pevne verim ze do tyzdna budes behat zas ako lan ..ps ked som mal zlomeninu tak to bolelo prvy den hrozne a dalsi tyzden tak ze som som zapestim nepohol..
Jááááj Mati a ja som si toľko z teba srandu robil. Teraz ma to trošku mrzí.
Sme to privolali, keď si mi včera povedala, že mi pošleš foto z RTG. Daj sa skoro dokopy .
tak skore zotavenie martinapb , nôžka sa zahojí , na bolesť zabudneš raž dva , ale spomienky ostanú v . Si frajerka , že si to dala aj so slzami v očiach ( ja som takto v bolestiach zdolávala moj prvý cyklovrchol s Luigim a on si myslel ,že to slzy šťastia ) a hlavne nešpekuluj a pekne to odlež a na nožku davaj teraz pozor a neprizabi sa na barličkách . Injekcie nech ti pichá manžel. Moj mi tiež pichal ( do ramena ma bolelo menej ako do brucha ) , ved predsa v pichaní su lepší chlapi , to tu hore aj FEDERER potvrdil, že je to pre neho malina a ked ne, šak možno by ti došiel raz denne pichnuť .
Kamoška takto z ničoho nič sa raz zobudila s nohou ako slon,bolel ju členok - mesiac chodila po RTG a lekaroch , rozne cievne vysetrenia a tramatologia , injekcie a po mesiaci na CT zistili,že predsa zlomenina členka,ale už aj zrastena a normálne tou nohou celý mesiac chodila, sice jak chromý invalid s nohou jak baňa ,ale dala to - my ženy sme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prajem skoré uzdravenie.. a si vážne Queen, keď si s tým dokázala prekonať trasu na Bezovec a naspať do Hrádku po ceste
Ale už idú spd preč na horáku, už dávnejšie som váhala ale po tomto je rozhodnuté, návrat ku pedálom je istý
Alebo pôjdem ako brankár, všade samé chrániče
Ako pozeram na stravu, ja som dostatocna brzda
Mata, drzim palce a skore uzdravenie.
Trafila som presne kolenom ten konár, mala som ti tie tvoje chrániče šlohnúť, len už neskoro ale ty si bol ukážkový regulovčík, mali by si z teba brať príklad na maratónoch
Takze mozno to bude aj tvoj pripad, dufam
Sme to privolali, keď si mi včera povedala, že mi pošleš foto z RTG. Daj sa skoro dokopy
Kamoška takto z ničoho nič sa raz zobudila s nohou ako slon,bolel ju členok - mesiac chodila po RTG a lekaroch , rozne cievne vysetrenia a tramatologia , injekcie a po mesiaci na CT zistili,že predsa zlomenina členka,ale už aj zrastena
trim še