Babie leto leto sa nam pomaly blizi ku koncu, vraj nam zostava este par poslednych peknych dni...potom nastupuje kruta realita jesene... ...ako hodnotite tuto sezonu?...ake boli ocakavania a co sa vam splnilo?
no neviem, ja som minuly rok sezonu ukoncil 11. novembra
toho rocna nic moc, po tom co som sa zridal s bike-u som mal pauzu cca 7 tyzdnov a ani casu nemam moc kua sa vam niektorym cudujem ako stihate najazdit tolko km
ja som si dal na tento rok heoricky ciel cca 2 az 3 tis. km a tusim ak som spravil 700km tak mozno aj prehanam, skoda, nastup sezony som mal dobry a teraz to uz nedozenie bo ma zas cakaju ine starosti
takze ja asi tak
presne tak. ja sa uz na poctivu jesen aj tesim se vsim vsudy. uz je prilis dlho sucho a ten prach a to secko mi aj leze na city. akurat minuly vikend u nas v ZA trosku sprchlo a ja som sa v nedelu miestami po blatku bavil jak male decko Je to iny styl jazdenia a uz sa nan uprimne tesim!
Tento rok Neskutočne problemy s počasim ked som bol v robote tak bolo vždy pekne a ked som bol doma tak pršalo alebo bola zima v robote sa my smialy že ide vikend a určiťe bude pršat Jak na potvoru vždy to vyšlo ! a čo ma totalne dorazylo bola etapa po SK s Tatier do Polska, Sucha Hora, Orava, Vychilovka, Terchova a Zilina v Daždi !!!!
tento rok to bola dost bieda. mal som velmi malo casu na bike koli robote. vlastne nemal som skoro ziaden cas od polky juna do polky septembra. a od polky septembra som mal nohu v dlahe do konca septembra. tak sa to snazim dobehnut aspon teraz ale to je uz dost neskoro.
Tento rok v auguste vela prsalo ,nuz a ked v septembri zacala skola akosi sa vycasilo .Pocasie vie byt svina. Ja uz asi koncim pre tento rok s bikovanim pretoze na zimu nemam oblecenie na bike a vobec, zimu neznasam , mozno pojdem na bezky.
ja som spokojný, nebol som síce ako po minulé roky v Alpách, ale aj tak, času viac najmä cez týždeň po práci, jediné s čím môžem byť menej spokojný je rastúca zaneprázdenenosť partie, ani jeden výjazd v komplet zostave
Pre mna to bol pekny rok,nakolko som tento rok konecne zacal "poriadne" bikovat,stihol som kupit 2 biky (1samozrejme predat),kopec vybavenia,dost som schudol(vsak bolo z coho ),najazdil som okolo 2tis.km,proste tento rok pre mna zacal super zivot bikera
Svet je taky velky a cely ho chcem prebikovat
Ja som velmi spokojny...pojazdil som si fakt dosytosti zatial a hadam poskusam aj na snehu tento rok trochu ... jedine co ma mrzi,ze som na 80% vyjazdov bol sam,lebo ostatni bud nemali cas,alebo sa im nechcelo
Hmm, pre mna to bola kratka sezona, kedze zhruba do polovicky jula som mal skoro nepojazdny bike, v polovicke augusta som kupil novy bike (a bola to dobra kupa), potom nebol bud cas alebo pocasie, alebo ine povinnosti (stahovanie sa a vybavovacky s tym spojene), ale pevne dufam, ze buduca sezona bude ovela lepsia ... a este ma tesi, ze som spoznal zopar ludi s ktorymi mozem jazdit
ked som si kupil tento "bicykel" koncom marca, netusil som, ze ma to bude takto bavit. Pomaly sa mi pod prdelou rozpada a ja len lutujem, ze som nekupil hned nieco normalne. Inak absolutna spokojnost. Vytycil som si odvazny ciel 3000km, k naplneniu mi chyba asi 50 km. Snad sa mi ho podari do konca roka splnit aspon na 120%. No a potom vyrazny upgrade, resp vymena bajku.
Ja som velmi spokojny...pojazdil som si fakt dosytosti zatial a hadam poskusam aj na snehu tento rok trochu ... jedine co ma mrzi,ze som na 80% vyjazdov bol sam,lebo ostatni bud nemali cas,alebo sa im nechcelo
Ja som túto sezónu zatiaľ odjazdil na 76% ;( sám, k spokojnosti mi chýba ešte cca 500 km a prejdenie niektorých dlhších a divokejších trás, na ktoré si sám vyraziť netrúfam, takže asi až next year..., na druhú stranu som objavil niektoré parádne nepoznané cesty/spojky. Pre mňa sezóna ešte nekončí, akurát nadišiel čas vytiahnuť zo skrine dlhé windstopy
no co sa tyka tejto sezony, bola super, po par rokoch som si zasa konecne nasiel cas pre bike a som stastny, aj ked najazdil som malo(do 1k kilometrov), ale z pohladu predoslych asi 4-och rokov som spokojny:-)
bike som potrapil tak, ze bude potrebovat vyrazny upgrade, nejake to kilecko padlo co som rad, potreboval som a aj kondicka myslim vyrazne stupla:-)
ale bohuzial za chvilu pre mna sezona skonci, nemam zimnu vybavu v podstate ziadnu, nechce sa mi ani verit, ze uz je jesen a so zarmutkom pozeram na teplomer ako sa ortuti cim dalej tym viac nechce skriabat po nom hore
ale vzhladom na to, ako malo casu som mal, som toho najazdil celkom dost, kedze som to velakrat riesil spojenim prijemneho s uzitocnym(myslim rozne niekolko desiatok km presuny) a spoznal som kopec casti nasho okolia a prirody a zo par krat aj siahol na dno svojich sil, ale vydrzal som
nakolko o par dni menim zamestnanie a tym padom sa vraciam do rodneho kraja, tak dufam, ze buduca sezona bude ovela lepsia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toho rocna nic moc, po tom co som sa zridal s bike-u som mal pauzu cca 7 tyzdnov a ani casu nemam moc
ja som si dal na tento rok heoricky ciel cca 2 az 3 tis. km a tusim ak som spravil 700km tak mozno aj prehanam, skoda, nastup sezony som mal dobry a teraz to uz nedozenie bo ma zas cakaju ine starosti
takze ja asi tak
Svet je taky velky a cely ho chcem prebikovat
To znie dobre, mozem to niekedy pouzit
To znie dobre, mozem to niekedy pouzit
nie,mam na tuto hlasku autorske prava
Ja som túto sezónu zatiaľ odjazdil na 76% ;( sám, k spokojnosti mi chýba ešte cca 500 km a prejdenie niektorých dlhších a divokejších trás, na ktoré si sám vyraziť netrúfam, takže asi až next year..., na druhú stranu som objavil niektoré parádne nepoznané cesty/spojky. Pre mňa sezóna ešte nekončí, akurát nadišiel čas vytiahnuť zo skrine dlhé windstopy
bike som potrapil tak, ze bude potrebovat vyrazny upgrade, nejake to kilecko padlo co som rad, potreboval som a aj kondicka myslim vyrazne stupla:-)
ale bohuzial za chvilu pre mna sezona skonci, nemam zimnu vybavu v podstate ziadnu, nechce sa mi ani verit, ze uz je jesen a so zarmutkom pozeram na teplomer ako sa ortuti cim dalej tym viac nechce skriabat po nom hore
ale vzhladom na to, ako malo casu som mal, som toho najazdil celkom dost, kedze som to velakrat riesil spojenim prijemneho s uzitocnym(myslim rozne niekolko desiatok km presuny) a spoznal som kopec casti nasho okolia a prirody a zo par krat aj siahol na dno svojich sil, ale vydrzal som
nakolko o par dni menim zamestnanie a tym padom sa vraciam do rodneho kraja, tak dufam, ze buduca sezona bude ovela lepsia
takze plny suhlas s warzone