Babie leto leto sa nam pomaly blizi ku koncu, vraj nam zostava este par poslednych peknych dni...potom nastupuje kruta realita jesene... ...ako hodnotite tuto sezonu?...ake boli ocakavania a co sa vam splnilo?
Ozaj..ja vobec neviem,kolko km som najazdil,bo nemam cyklokomp...som asi vidlak,co? ale ja som spokojny...a ako vas tu uz par pisalo,sezona este nekonci...A este som moc rad,ze sa mi podarilo zdolat par fakt hnusnych strmych a aj technickych kopcekov.To zahreje pri srdci. (o plucach ani nehovorim )
nemyslim si, ze vidlak alebo ak ano, tak sme dvaja zatial nepocitujem potrebu ho nosit.
A ako potom viete že v dedine neprekračujete povolenú rýchlosť ?
K téme: jeseň mám najradšej a aj keď nejazdím športovo a netrénujem mám na konci sezóny lepšiu kondičku ako na jar alebo leto takže si to aj viac užívam...
Chcel by som zajazdit viac, ale nejak mam toho vela na krku, ale nieco cez tisicku sa podarilo, odhad, bo som kupil pocitadlo pred mesiacom. Ale buduci rok to bude zase lepsie ... (toto bola moja druha sezona na biku).
aj ked som zdaleka nanajazdil tolko, kolko som chcel, som s touto sezonou viac ako spokojny z viacerych dovodov-bola prva kompletne na poriadnom biku (22.oktobra bude oslavovat 1. narodky ), konecne som zacal objavovat ine kraje, ako len okolie Kosic a Levocske vrchy, spoznal som zopar ludi podobnej krvnej skupiny, absolvoval som moj prvy DLHY maraton a urcite by sa este naslo vela pozitiv...
ad koniec sezony, ak sa da tak sezonu tradicne zacinam 1.januara a koncim najskor tyzden pred Vianocami, v idealnom pripade medzi sviatkami
Akurat ma Belgicania pozvali v piatok na bike akciu,ziadna sutaz,iba taky hromadny beneficny mountain biking na 20-30-40km,tak chceme ist tu styridsiatku,to bude pekny koniec sezony. Prvy krat taka hromadnejsia akcia,tak trosku preverim moje schopnosti aj mojho noveho biku Potom poslem nejake fotky
ja som si cez vikend dal nejakych 30Km-peso a v tatrach.dodnes mam taku svalovku ze nemozem ani dole schodami ist.co uz.iny pohyb....
Poznam ten pocit, ja som si dal v piatok vramci firemnej akcie v tatrach tiez taku mensiu turu (Solisko - Furkotska dolina - Bystre sedlo - Mlynicka dolina - Strbske pleso) a vcera na treningu som myslel, ze skapem, ze mi lytka odpadnu, skopu ma do kocky a odidu an pivo ... toz, iny druh pohybu veru to je ... ale obcas treba aj to, tatry za to stoja
Akurat ma Belgicania pozvali v piatok na bike akciu,ziadna sutaz,iba taky hromadny beneficny mountain biking na 20-30-40km,tak chceme ist tu styridsiatku,to bude pekny koniec sezony. Prvy krat taka hromadnejsia akcia,tak trosku preverim moje schopnosti aj mojho noveho biku Potom poslem nejake fotky
Len im daj,co sa do nich zmesti !!! Nech vidia,ze u nas poriadnych chlapov chovame.
...a prijemny vyjazdik prajem.
ja som si cez vikend dal nejakych 30Km-peso a v tatrach.dodnes mam taku svalovku ze nemozem ani dole schodami ist.co uz.iny pohyb....
Poznam ten pocit, ja som si dal v piatok vramci firemnej akcie v tatrach tiez taku mensiu turu (Solisko - Furkotska dolina - Bystre sedlo - Mlynicka dolina - Strbske pleso) a vcera na treningu som myslel, ze skapem, ze mi lytka odpadnu, skopu ma do kocky a odidu an pivo ... toz, iny druh pohybu veru to je ... ale obcas treba aj to, tatry za to stoja
len ma zaujima ci bola v sedle taka cakacka ako v auguste ked som bol ja
Tak som sa tu dostal az teraz...po tom maratone v Belgicku,na to ze to bola moja prva akcia,tak celkom v poho...Vecer ked sa dostanem k PC,tak budu aj nejake fotky Celkovo trat bola znacena zltymi sipkami-asi 20cm velkymi,co bolo niekedy dost lahko prehladnutelne a tak sa stalo,ze som sa par krat ocitol s ostatnymi Belgickymi bikermi mimo trate a museli sme sa vraciat a hladat odbocku,nebola to sice sutaz,ale nepotesi to.Trat bola viac menej po rovine cez lesne cesty a cesticky,takze ziadne stupaciky a prevysenia,ale zato pieskovych ciest som si celkom uzil,kde museli zosadat aj dobry jazdci(pokial uz nespadli) Inac super,taketo akcie sa tu robia kazdy tyzden v nedelu po celom Belgicku,tak sa da vyskusat kadeco,pokukat a tak.Takze vecer slubene fotky
No ja som mal teda velke ocakavania. Chcel som prebikovat Velku Fatru a Kremnicke vrchy, ale nejak nevydalo. Ale do tych kremnickych som sa aspon pozrel, je tam krasne a kvantum moznosti.
Na druhej strane splnil som si jeden ciel a sen ist na biku na Chatu pod Chlebom cize to vyslo.
Ocakaval som ze najazdim viac kilometrov. Zistil som ze to nie je take jednoduche najazdit aj tych 6 000 km, ale kedze som zamestnany toho casu a chuti nebolo az tak vela ale vzdy ked som mohol tak som jazdil a zo svojou sezonou som spokojny.
Nasiel som super bike partakov a to je to co som od tejto sezony chcel najviac takze super. Do zbikovania.
mmmmmmmmmmm Dneska som si prenadherne zajazdil Ta jesen je uplne uzasna.Farebne stromy...oranzove slniecko,no nadhera.Normalne som vykrikoval od radosti pri zjazdoch Kazdu chvilu som si zastal a kochal sa vyhladmi.Mnam...to len na margo toho,ze sezona este stale trvaaaaaaaaaa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemyslim si, ze vidlak alebo ak ano, tak sme dvaja
A ako potom viete že v dedine neprekračujete povolenú rýchlosť ?
K téme: jeseň mám najradšej a aj keď nejazdím športovo a netrénujem mám na konci sezóny lepšiu kondičku ako na jar alebo leto takže si to aj viac užívam...
ad koniec sezony, ak sa da tak sezonu tradicne zacinam 1.januara a koncim najskor tyzden pred Vianocami, v idealnom pripade medzi sviatkami
prekracujem. ale zatial uspesne unikam
no cez vikend som si dal nejakych 85km a celkom ma potesilo, ze nohy v pohode a ja bez choroby
Poznam ten pocit, ja som si dal v piatok vramci firemnej akcie v tatrach tiez taku mensiu turu (Solisko - Furkotska dolina - Bystre sedlo - Mlynicka dolina - Strbske pleso) a vcera na treningu som myslel, ze skapem, ze mi lytka odpadnu, skopu ma do kocky a odidu an pivo
Len im daj,co sa do nich zmesti !!!
to PaliG : dik za podporu
Len im daj,co sa do nich zmesti !!!
diky,dufam,ze bude vsetko ok a na prvykrat nemusim zase vyhrat,ale posledny nebudem,slubujem
Poznam ten pocit, ja som si dal v piatok vramci firemnej akcie v tatrach tiez taku mensiu turu (Solisko - Furkotska dolina - Bystre sedlo - Mlynicka dolina - Strbske pleso) a vcera na treningu som myslel, ze skapem, ze mi lytka odpadnu, skopu ma do kocky a odidu an pivo
len ma zaujima ci bola v sedle taka cakacka ako v auguste ked som bol ja
prazdne tatry...to musi byt super...
Na druhej strane splnil som si jeden ciel a sen ist na biku na Chatu pod Chlebom cize to vyslo.
Ocakaval som ze najazdim viac kilometrov. Zistil som ze to nie je take jednoduche najazdit aj tych 6 000 km, ale kedze som zamestnany toho casu a chuti nebolo az tak vela ale vzdy ked som mohol tak som jazdil a zo svojou sezonou som spokojny.
Nasiel som super bike partakov a to je to co som od tejto sezony chcel najviac takze super. Do zbikovania.