Nejaký čas som makal manuálne a rozhodol sa, že sa tým živiť nechcem. To, že ty si si vybral svoju cestu je len a len tvoja voľba.
To, že som tiež musel obmedziť cyklistiku, mi nevadí. Aspoň si ju viac vychutnám keď mám čas...to je cez weekend. Na novučičkom cesťáku som bol vonku len 2-krát....a to ho mám už 4 mesiace. No a čo . Práca a stály finančný príjem je dôležitý a kôli tomu som ochotný obmedziť aj cyklistiku na minimum. Nie však vzdať sa jej úplne. Pretože cyklistika ma neživí, ale živí ma práca.
Poď si to skúsiť...sedieť 10-12 hodín, komunikovať v dvoch jazykoch, lietať zo služobnej na služobnú, mať na zodpovednosť 30-40 ľudí v celej Európe + zákazníkov a riešiť ich problémy. Takýchto frflošov mám najradšej...prd do toho vidia, ale budú vypisovať sprostosti.
o-hocicom/*****t-s-prirodou-alebo-vonat-s-civilizaciou-t18416.html
staci sa pozriet na nasu gramatiku tu vo fore.....
ciarky apod neberiem,ale makky i y
ja som si osvojil citanim vela knih v detstve: edicia stopy,verneovky,mayovky apod: uz len pohlad na y i sa javi,kde co ma byt
... ja sa ta snazim pochopit a viem ze to nemas lahke preto sa trosku divim ze ides na fore velakrat proti ludom ktory maju uprimny zaujem ti pomoct/poradit ..... ak by nemali, davno ta ma kazdy medzi nepriatelmi aby nevidel tvoje prispevky ....... a prave ten zaujem o tvoju osobu je minimalne kusisko pozitivnej energie ktora ide k tebe .... a ty namiesto toho aby si to prijal a videl to ako nieco pozitivne ze ma niekto o teba a tvoje problemy zaujem, to zabijes negativizmom a posles tu energiu do Péčka....
a vies co, ja som dosiel nato o com hovoria mudre knihy a velky duchovni ucitelia ked hlasaju ze pozitivne pritahuje pozitivne a naopak......... ANO, pozitivne myslienky pritahuju pozitivne veci/zivot..... negativne myslenie ho robi horsim....
ZMEN SVOJE MYSLENIE A ZMENIS SVOJ ZIVOT!!!!
... nejde to zo dna na den ale ide to..... a uznaj sam ze minimalne za pokus to stoji
za seba, stale verim ze to dobre dopadne s tebou a drzim ti v tom palce
Jozo sa ukrutne pohada s manzelkou, vyjde na balkon, tresne dverami, nasrany si na ukludnenie zapali jointa a pofajcieva. A tu zrazu VHMMMMM! oblohou sa preruti obrovska zlta gula. Jozo puli oci, neveri, co videl, potiahne z jointa a tu zrazu zase VHMMMMM! Dalsia obrovska zlta gula. Jozo zabudne usta zavriet, spak mu padne na ulicu. Tak si rychlo zapali dalsi joint, ze toto musi nejak rozdychat. Ledva potiahne a VHMMMMM! Uplne dorazeny si sadne a vzda sa snahy to logicky pochopit. Tu sa otvoria balkonove dvere, dnu nazrie jeho zena a prosebne hovori: "Jozo, pod dovnutra. Sedis tu uz tri dni."
Som cca v rovnakom veku ako ty,mám ženu a dcéru- ktorá má veľmi vážne zdravotné problémy,(vyžadujúce si 24h. starostlivosť),takže všetky peniaze, ktoré zarobím, idú na operácie a rehabilitácie.Pracujem na 3 smeny,hluším víkendy,nočné,sviatky-keďže sme nepretržitá prevádzka.Aby som uživil moju rodinu,pretože nie každý môže byť manažér,alebo IT-čkár s platom 1000 a viac euro.Sem tam nejaká brigáda na prilepšenie,pretože tu v okolí, nie je tej práce až tak veľa.Napriek tomuto sa snažím žiť pozitívne,nemyslieť negativisticky,pretože keď sa človek takto ,,opustí" nikdy to nedopadne dobre.To len na margo tvojho mylného názoru,že ani jeden z nás, nie je v takej pozícii ako ty,garantujem ti,že aj tu na fóre,alebo napr.aj v tvojom okolí,majú ľudia oveľa závažnejšie problémy,ako máš ty,alebo ja.
Ty bývaš v relatívne ,,fajnovej oblasti" čo sa týka pracovných príležitostí,preto tu problém nevidím...Tak isto predpokladám, že netrpíš nejakou nevyliečiteľnou chorobou...že nemáš rodinu a deti- ergo máš pre seba všetok čas,ktorý môžeš využiť napr.aj na cyklistiku(ja ti môžem tvojich 3500km len tíško závidieť),preto naozaj nie je dôvod na takéto depky.Hlavu hore kámo a veľa najazdených km ti prajem.
sorry , už som ti to musel napísať hoci ťa mám rád...