Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dnes, podjazd (v Ba )pod zel. tratou z Podkolibskej na Karpatsku riadeny mobilnym semaforom, ziletkarovi sa nechcelo cakat a presiel na cervenu. Na krizovatke Karpatskej a Sancovej zopakoval to iste (oranzova a zelena naskocila do cca 5sek).
Bol asi nejaky vymlety, lebo vo stvrtke Zilinskej som ho predbehol.
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 20:14:55
00
OT, skor do mototemy, tým semaforom si mi pripomenul mobilny semafor v Dubovej, okrem cervenej/zelenej zobrazoval na mieste oranžovej počet sekúnd aktuálnej farby.

(pardon, ak to je bezna vec, no toto som na SK videl prvýkrát, jazdim relativne malo)
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 20:33:58
00
arrow_leftMarli napísal:
OT, skor do mototemy, tým semaforom si mi pripomenul mobilny semafor v Dubovej, okrem cervenej/zelenej zobrazoval na mieste oranžovej počet sekúnd aktuálnej farby.

(pardon, ak to je bezna vec, no toto som na SK videl prvýkrát, jazdim relativne malo)

Tieto semafóri s odpočtom teraz cestrári BSK používajú často. Napr. kúsok za Stupavou smerom na Borinku je zúženie so striedavou premávkou s týmto odpočítaním. A rovnaký je tiež teraz aktuálne aj na výjazde zo Zálesia smer Malinovo, kde je tiež striedavá premávka.
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 08:55:25
10
pouzivaju sa - len ked opravovali Machnac do Tr. Teplic tak tie cisla neboli sekunky ale akysi divny casovy interval. videl si 15 a cakal si niekolko minut - ocami si tlacil tie cisla :-D
Zobraziť komentár 11.08.2025 - 09:36:54
01
Lol nejaky nafetovany boltak v duhovom drese presiel akurat okolo mna a rovno do protismeru. Hrala mu muzika a ujuchal od radosti :lol: snad mu nejake auto neskocilo do usmevu :lol:
Zobraziť komentár 20.08.2025 - 17:56:16
00
Bolt zamestnáva majstra sveta v donáške? :lol:
Vedel som, že keď dá Markíza na Dajto film Expresná zásielka, niekto si zoberie príklad :D
Zobraziť komentár 20.08.2025 - 18:36:46
00
keyboard_arrow_up