Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftGusto0 napísal:
vsimol som si jeden neduh - vela ludi sa striktne zacina riadit zakonom - na co nemaju zakon, nevedia co robit. stracaju vlastnu hlavu a zdrave uvazovanie.
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 08:54:55
00
Veru, už týždeň stojím zaseknuty pri značke "zosadni z bicykla" a neviem ako ďalej, alebo tých 20km domov dám aj popri cajgli.
Ja som si všimol iný, vážnejší neduh, strata zmyslu pre humor. 😁
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 09:07:00
02
nuz na to vznikli "smajliky" - lebo ked sa vratim k tomu textu stale ho beriem uplne vazne
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 09:16:59
00
Veď to píšem, strata zmyslu pre humor. Bez smajlika to predsa musí byť vážne. Teraz ho teda radšej dám 😊
A teraz úplne vážne: tá značka je nezmysel, respektíve býva nezmyselne umiestnená.
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 09:22:15
00
andrej25 Logika tej znacky je, ze urobia z cyklitu chodca, ked im bicykel napasuje do organizacie premavky. Je to rovnako chore, ako by povedali motocylistovi tlac, lebo tu nam motorka nepasuje. Ked sa niekto rozhodne ist na biku, ma na to svoje dovody. Niekto moze byt v pohode schopny bicyklovat, ale moze mat problem s chodozu. To uz mozu dat namiesto bezbarieroveho vchodu zosadi z inavlidneho vozika.

foobar Chapem v jednote je sila. Ale mozem ta ubezpecit, ze trojkoliek je mediz ciklistami ovela vac, ako je cyklistov voci motoristom a chodcom. A asi by ti logika, ze sa mas otocit a najst si inu cestu nevyhovovala, ako cyklistovi, lebo mensine sa predsa chodci a motoristi prizposobovat nebudu. A tu nehovorim o tom ze ta znacka je blbost na kvadrat aj pre lusi v cestnych tretrach a dokonca aj pre rekumbent bicykle.

Tu je na to nazor cykloasociacie https://www.facebook.com/cyklokoalicia/posts/4003938932966649

a pre rozsireni tovjich obzorov nie vsetko musi mat diamantovy typ ramu a sedacku co tlaci do zadnice.
www.slapacikolo.cz
external-content.duckduckgo.com

A ceska firma vyrabajuca cisto trojkolky a v pohode z toho rastie.
https://azub.eu/

A zaverom, nezelam ti aby sa ti niekedy nieco stalo, ale necakaj, ze cely zivot budes mlady a zdravy.

Naposledy upravil Kenai dňa 02.09.2020 - 15:09:41, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.09.2020 - 14:51:02
01
prosím toto už nie...dávnejšie tu bol jeden expert, čo sa chcel so všetkými pretekať na TdF a potom už sme o ňom nepočuli :)
https://www.mtbiker.sk/forum/xc-am-en-bicykle/rekumbenty-a-velomobily-t27598.html?hilit=rekumbent
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 14:58:36
03
Zistil ze TdF nie je len po rovinke a dolu kopcom. :)
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 15:01:37
00
Urazil sa, keď som ten jeho stroj nazval, že je to zmrd
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 15:14:39
01
Turbi Nebudem tu riesit velomobily a rekumbenty, ale keby neboli rekumbenty rychlejsie, neboli by zakazane UCI ;-) Proste rekumbent bude vzdy rychlejsi aj ked sa na hlavu postavis. Lahky karbonovy nevazi moc viac ako cestny bike a ma 1/3 aerodinamickeho odporu... co to znamena ti musi byt jasne. Keby nebolo uci banu na vsetko co nevyzera ako cestny bike, tak by sme vsetci uz davno jazdili na niecoum uplne inom a pretekari na TdF ako prvi.
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 15:16:26
00
však nech si rekumbentisti spravia svoju vlastnú "Tour" a predávajú svoje úplne iné "bicykle"...kto im v tom bráni? ale už stačilo :D
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 15:25:37
00
OK, asi si vybavim od ortopeda papier ze mam poskedenie kolien a bicyklujem ako terapiu. A ze musim obmedzit chodzu bez barly. Co je ciatocne pravda lebo kolena mam pekne v pcku a mam na ne bikovat ako rehabilitaciu. Nech si tie pokuty strcia.
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 15:35:59
00
Kenai pochop ze tie tvoje plastove auticka naozaj nikoho nezaujimaju - vacsina ludi z toho vyrastla ked dosiahla cca 4ty rok zivota
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 15:43:10
00
foobar odporucam ti hovorit za seba a ak ta nezaujima co pisem plati pre teba to iste co pre milankr79 nastavenia nepriatelia a uz ta nebudem obtazovat plastovimi autickami (pre tovje info je to karbon a laminat) nikdy viac. A hend budes mat krajsi den.
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 16:09:43
00
staci tie plastove auticka riesit v teme o plastovych autickach, a nie v teme o cyklistoch :!:
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 16:19:02
01
Uz som fakt nechcel, ale pre tovju osvetu, ked si sa rozhodol, ze ma nebloknes, aby si sa neico dozvedel:

Zákon č. 106/2018 Z. z.
Zákon o prevádzke vozidiel v cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov

(8) Kategória V sú ostatné vozidlá, ktoré sa nedajú zaradiť do predchádzajúcich kategórií, najmä

a) záprahové vozidlá – nemotorové vozidlá určené predovšetkým na prepravu nákladu pohybujúce sa pomocou zvieracej sily, ktoré sú ovládané pohoničom tak, že sedí na sedadle pohoniča, alebo sú ovládané z pravej strany peši idúcim pohoničom,

b) bicykle – nemotorové vozidlá poháňané ľudskou silou osoby vyvíjanou predovšetkým pomocou pedálov alebo ručných kľúk,

c) bicykle s pomocným motorčekom – bicykle iné ako vozidlá kategórie L, pričom na pohon okrem ľudskej sily slúži aj pomocný motorček,

d) kolobežky s pomocným motorčekom – kolobežky iné ako vozidlá kategórie L, pričom na pohon okrem ľudskej sily slúži aj pomocný motorček,

e) motorové ručné vozíky – motorové vozidlá určené na prepravu nákladu ovládané peši idúcou osobou,

f) jednonápravové traktory s prívesom – motorové vozidlá s poháňanou nápravou, ktoré riadi vodič vozidla riadidlami tak, že sedí na sedadle prívesu,

g) samovyvažovacie vozidlá – motorové vozidlá založené na vnútornej nestabilnej rovnováhe, ktoré na zachovanie svojej rovnováhy potrebujú pomocný riadiaci systém.

Cize tvoje plastove auticka su bicykle, rekumbenty su bicykle, trojkolky su bicykle, aj decke bicikle, ked im das pomocne kolieska su bicykle a clovek ktory ich vedie je cyklista. Bez ohladu na tvar, pocet kolies, pocet jazdcov... :lol:

sorry musim: external-content.duckduckgo.com
Zobraziť komentár 02.09.2020 - 16:39:22
01
keyboard_arrow_up