Uz som raz bol obvineny z pytlacenia ked som chytal ryby na (myslel som si ze vazskom ramene) a ono to bola miestna voda. Nenasiel som tabulu a zvazove vody su tak velek ze zvacsa tabulu nenajdes. Nastastie som to uhadal, nic som nechytil a porybnemu ma asi prislo luto. Mal som totiz povolenie iba zvazove na miestne vody som nemal a nepoznal som to tam. Co ti poviem kiez by bolo po tvojom.
Tu kusok odomna zastiekali tabulu z 30 na 80. Myslis ze by som to uhadal. A naozaj vyzera ako 80. Keby som nevedel ze tam bola 30 tak tomu aj verim.
Poznam jednu partiu co chodila do lesa robit zlobu (strelba na cierno, jazdit offroad...) nosili zo sebou vzdy flexu a menic malo kazde auto. Jednak si nou otvarali zavory a vzdy ked sa vracali hadzali do kosa kopec zakazov vjazdov a CHKO tabul. Co ti poviem, keby to bolo tak, ze nebola tabula ... tak su nedotknutelni.
Raz este pred EU som presiel na
biku do AT nejakou lesnou cestou okolo dunaja. Chytli ma hraniciari. Presacovali ma ukecal som to. Ale tiez ich vobec nezaujimalo, ze tam ne je plot ani tabule.
V karlovke bol medializovany pripad, dali tabule zakaz statia, na druhy den tabule neboli. Aj tak vsetky auta dostali papucu a tabule dali znova. Nikoho nezaujimalo ci ked tam prisli tabula este bola alebo uz nie. Pokutu dostali.
Videl som aj opacne bola z toho aj reportaz na joj. Pred obchodom co som riadil na Sancovej bolo povolene stat pri kraji. Vecer 20:00 zatvaram obchod ziadna znacka plne obsadene statie, Rano pridem do roboty osadzuju tabulu zakaz statia a parlalene vsetkych co tam stoji odtahuju. To bol uz naozaj brutus, lebo ked prisli na tych autach tabula tam nebola a naozaj nemali ako vediet. Vzdy je to o ludoch. Mohol by som sem davat prikladov, ale na co. System nie je dokonaly.