vola sa to zehlicka s naparovanim
ale nie, ako hovori bikenur prip. spider, hadica iba v najkrajnejsich pripadoch, ked je blata, ze sa skoro uz ani kolesa netocia
hmm NIE ked som hovoril o pare myslel som na pruud horucej vodnej pary my na to mame toma taky specialny vysavac ktory tu paru vytvara je to dost zlozite vysvetlovat
Uz roky umyvam kolo wapkou a nikdy som nemal problem. Voda do loziska sa ti dostane aj pri dazdi, je pravda ze urcite menej ako pri umyvani.
Ked sa kolo poriadne utrie a premaze, nevidim problem.
Ak niekto umyva bicykel tak raz za pol roka a vystrieka ho wapkou, ani sa necudujem, ze mu ublizi, odplavi vsetko co ho drzalo pokope a potom je problem. Pri pravidelnom starani sa o bicykel som sa s negativom wapky este nestretol.
Nad tou parou som uvazoval tiez. Myslim, ze som kedysi zachytil nejaky specialny vyvijac pary do domacnost na odstranovanie spiny. Neviem, ci ta vysoka teplota je v poriadku. Tepla ci vlazna voda je v poriadku.
Nad tou parou som uvazoval tiez. Myslim, ze som kedysi zachytil nejaky specialny vyvijac pary do domacnost na odstranovanie spiny. Neviem, ci ta vysoka teplota je v poriadku. Tepla ci vlazna voda je v poriadku.
hmm je to v poho to neni az take horuce ak to nestirekas zo vzdialenosti 1 cm
hmm je to v poho to neni az take horuce ak to nestirekas zo vzdialenosti 1 cm
Jedna sa o paru, alebo o vodu? Bola rec o vyvijaci pari.
Aplikacia pary z vecsej vzdialenosti nebude asi ucinna. Prilis blizo moze (nemusi) menit povrchovu upravu. Tak neviem ci ta horuca para je o.k. Na prevodniky ci retaz to bude v poriadku.
Vyskusajte niekto a dajte sem postrehy.
Najjednoduchsie je bike hned po navrate domov poriadne ostriekat hadicou. Nechat trochu preschnut a potom pohyblive casti prestriekat WD-ckom a na vidlu trochu silikonu, na retaz olej. Cely bike pretriet vlhkou handrou proti flekom od vody a hotovo.
Po piatkovej skusenosti mozem potvrdit, ze wapka je pre loziska nebezpecna. Mal som bike tak zasvineny, ze musel som ho umyt wapkou a ratal som s tym ze v loziskach potom nieco s toho bude. Tak som este v ten den rozobral naboje, a veru vody a blata bolo hlavne v prednom naboji dost. Ani si nechcem predstavit keby som na tom jazdil, co by to porobilo. Taktiez som zhodil brzdy, vycistil a namazal osky, v poslednom bowdene zadnej prehadzovacky bol tiez sajrajt ze lanko islo uplne tazko a nepomohlo to len namazat, musel som to prestrieknut tech.benzinom. Stred je dufam v pohode, kedze ma tesnenia, pedale neriesim tie budem asi coskoro menit. Este planujem rozobrat hlavove, ale az ked zozenem teflonovu vazelinu na vidlu, hned spravim aj tu.
Takze zaver: Pokial to nie je naozaj nutne tak wapku nie. Len skoda ze u mna to nutne bolo. Skoda ze nemam foto.
Táto téma je pre vás stále zaujímavá, avšak sú tu už 3 podobné témy. Preto som spojil tieto 2 témy, pokojne pokračujte.giro
Caute, chcel by som sa spytat, ci umyvanie biku silnym prudom (hadica s tryskou, wapka) moze poskodit nejake komponenty (osku, loziska, kazetu, prip. ine otacave alebo citlive mechanicke casti). Presnejsie by som chcel vediet, ci ma niekto negativnu skusenost s takymto sposobom umyvania. Niekde som totiz cital, ze voda sa takto moze dostat pod rozne zavity, cim odstrani mazivo a zvysi sa mechanicke opotrebenie. Sazim sa zistit ci je to blabol alebo ci na tom je kus pravdy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v suchej Finskej ci parnej?
tak vravim si, ze ked parostroj treba tak v parnej asi najlepsie
ale nie, ako hovori bikenur prip. spider, hadica iba v najkrajnejsich pripadoch, ked je blata, ze sa skoro uz ani kolesa netocia
tak vravim si, ze ked parostroj treba tak v parnej asi najlepsie
no ale v suchej by zas opadalo samo,len strcis a vyberies o hodinku
Ked sa kolo poriadne utrie a premaze, nevidim problem.
Ak niekto umyva bicykel tak raz za pol roka a vystrieka ho wapkou, ani sa necudujem, ze mu ublizi, odplavi vsetko co ho drzalo pokope a potom je problem. Pri pravidelnom starani sa o bicykel som sa s negativom wapky este nestretol.
Jedna sa o paru, alebo o vodu? Bola rec o vyvijaci pari.
Aplikacia pary z vecsej vzdialenosti nebude asi ucinna. Prilis blizo moze (nemusi) menit povrchovu upravu. Tak neviem ci ta horuca para je o.k. Na prevodniky ci retaz to bude v poriadku.
Vyskusajte niekto a dajte sem postrehy.
spina opada
Praktizujes?
1. smajlik na konci mojho prsipevku
2. ako kedy
Kedysi som jazdieval cestu, tam sa dalo na handricke existovat.
Takze zaver: Pokial to nie je naozaj nutne tak wapku nie. Len skoda ze u mna to nutne bolo. Skoda ze nemam foto.
Marecej ma pravdu,na bajku sa ma jazdit a nie riešit jeho čistenie,stači čistit a mazat retaz a ide sa jazdiť.
Caute, chcel by som sa spytat, ci umyvanie biku silnym prudom (hadica s tryskou, wapka) moze poskodit nejake komponenty (osku, loziska, kazetu, prip. ine otacave alebo citlive mechanicke casti). Presnejsie by som chcel vediet, ci ma niekto negativnu skusenost s takymto sposobom umyvania. Niekde som totiz cital, ze voda sa takto moze dostat pod rozne zavity, cim odstrani mazivo a zvysi sa mechanicke opotrebenie. Sazim sa zistit ci je to blabol alebo ci na tom je kus pravdy.
Za odpovede vopred diky!
wapka je vraj vhodnejsia ako zahradna hadica, ale uz si nepamatam, ten dovod