nenávidite Putina, lebo zakázal modifikované a geneticky upravené potraviny, zakázal všetke mimovládky a na ochranu SLOVANOV obsadil pred americkou inváziou Krym...ved sa len pozrite kto vedie celú ukrajinu, ale pozrite sa kto z nich má a aké občianstvo...ani jeden ukrajinske...mám zatlieskať vášmu obmedzenému názoru? a seriem vás s americkou demokraciou, ta neurobila nikdy nič dobre pre nikoho a som hrdý e-bajker
iron hide - citiš sa isto, že budeš mať pod riťou americkú základňu? ja nie, Blava je veľmi blízko pred útokom ruskej armady a ich bômb...
mage Z ja - niesom židák, to si asi ty ak obraňuješ takýto systém...mám rád svoje deti, preto nevolím fica
Bikejoring - no určite je to ruský vynález, len nemci odtiahli počas vojny všetke mozgy, aby pracovali pre nich, ale to asi nevieš...
odovzdajte peniaze z vaších daní, nech sa podporujú belizejske a iné korporácie, ja stavím síce na chudobnejší, ale hrdý život slovana....a mám rád Sama Chalupku
v petrzalke sa tiez kedysi pohyboval jeden Cigan nacek, bolo to usmevne...
Nikto z tych vyholenych hlav nema ani ponatia co vlastne podporuju, podstatne je ze su sucastou nejakeho zakazaneho hnutia a citia sa vynimocne. Je to to iste ako zmagorene vygumovane hlavy co na zapade vstupuju do ISIS.
PhilJ tusim bola aj nejaka nazi BM kapela, kde hrali 2ja bratia cigani na ZS som mal cigana spoluziaka co si kupil bomberu a kanady a chcel sa zaradit...aj ked on bol v podstate dobry chalan a na to ake to mal, tak to este dobre zvladal relativne
oficialne nalejme si z cisteho vina...dtto ked zakazal dotovat posahane divadlo,kde mali vystupovat divadelnici nahi pred detmi
Maňka(Smer) - za 4 roky zvýšil zadľženosť kraja o 18 mil.€
Kotleba-za rok znížil dlh o 8 mil.€ bez toho,aby zobral nový úver
Maňka-1km cyklotrasy 121 tisíc €!!!!
Kotleba-1km 24 tisíc €
Maňka - tona posypovej soli okolo 125€
Kotleba - tona okolo 87€
(zakazal minat prachy na opravy ciest,ked zistili za posledne roky rokuce,kolko prachov islo na zbytocne opravy,ked cesty boli znicene este viacej) na nieco sa mi toto podoba s tymtito cestami, roky VUCky pchaju prachy do opravy ciest a cele SVK je jeden tankodrom
este raz napisem: fasisticka strana predseda EU tento rok: taketo fasisticke strany maju vo FR AT GR PL HU DE CZ niektore dokonca vo vlade vid prikladom Polsko teraz: verim,ze toto zmagorene hnutie polapi aj CZ v najblizsich volbach,kde tito hlupaci mozu byt este extremistickejsi a podporovani nasim MarianKOm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemá rád židov, ktorý nás zaplavuju moslimami a nenavidí vlastizradných komunistov ako je fico
magez - ad "ostatni ebajkeri" - asi si zabudol na milanka
mage Z ja - niesom židák, to si asi ty ak obraňuješ takýto systém...mám rád svoje deti, preto nevolím fica
Bikejoring - no určite je to ruský vynález, len nemci odtiahli počas vojny všetke mozgy, aby pracovali pre nich, ale to asi nevieš...
odovzdajte peniaze z vaších daní, nech sa podporujú belizejske a iné korporácie, ja stavím síce na chudobnejší, ale hrdý život slovana....a mám rád Sama Chalupku
Nikto z tych vyholenych hlav nema ani ponatia co vlastne podporuju, podstatne je ze su sucastou nejakeho zakazaneho hnutia a citia sa vynimocne. Je to to iste ako zmagorene vygumovane hlavy co na zapade vstupuju do ISIS.
Maňka(Smer) - za 4 roky zvýšil zadľženosť kraja o 18 mil.€
Kotleba-za rok znížil dlh o 8 mil.€ bez toho,aby zobral nový úver
Maňka-1km cyklotrasy 121 tisíc €!!!!
Kotleba-1km 24 tisíc €
Maňka - tona posypovej soli okolo 125€
Kotleba - tona okolo 87€
(zakazal minat prachy na opravy ciest,ked zistili za posledne roky rokuce,kolko prachov islo na zbytocne opravy,ked cesty boli znicene este viacej) na nieco sa mi toto podoba s tymtito cestami, roky VUCky pchaju prachy do opravy ciest a cele SVK je jeden tankodrom
este raz napisem: fasisticka strana predseda EU tento rok: taketo fasisticke strany maju vo FR AT GR PL HU DE CZ niektore dokonca vo vlade vid prikladom Polsko teraz: verim,ze toto zmagorene hnutie polapi aj CZ v najblizsich volbach,kde tito hlupaci mozu byt este extremistickejsi a podporovani nasim MarianKOm