Mňa by zaujímalo, ktorí z týchto húževnatých debatérov, lebo je Vás tu asi na jednu ruku, je členom nejakej strany?;) Nemusíte písať akej, stačí, ak sa slušne priznáte, že v nejakej ste.
Najhoršie na tomto všetkom je fakt, že tu mnohí vidíme postihnutých ľudí. S ľútosťou sa pozerám na ulici na ochrnutých ľudí, ktorí mali tú smolu, že im úraz prerušil miechu smerom nadol. Neviem aký úraz tu niektorých diskutujúcich postihol, ale je mi jasné, že sa jedná o prerušenie miechy so stratou funkčnosti nervového systému smerom nahor od 2. krčného stavca.
A ak ste si niekedy kládli otázku, ako sa nacisti kedy dostali k moci, ako ich sympatizanti "uvažovali" (viem, že je to nepatričné použitie slova), tak teraz to tu máme rovno pred očami v priamom prenose. Zrejme nemá veľký zmysel niečo vysvetľovať. Ale treba dať najavo, že sa na nich pozerám s rovnakým odporom, ako keď kráčam po ulici a vidím na chodníku výdatnú, nechutnú tyčku.
A keď sa mi v poslednom čase stalo, že niekto z náckov v debate reklamoval "slušné správanie", že prečo je taký slniečkár ako ja zrazu netolerantný, prečo sa nedržím korektnosti, tak poviem, že viem celkom slušne rozoznávať, kto si zaslúži súcit, kto chápavý úsmev a kto rovno kopanec do gulí.
ved aj komunisti sa dostali do parlamentu pred 2 ci 3 obdobiami, taky vykrik do tmy.. len teraz je blbe to okolo ze z toho nic moc nebude..
Sice verim ze SNS je ina strana ako za Sloptu ale skusat to rovno na ostro v koalicii je slusny hazard..
podla mna je chyba nepozvat kotlebu, takto z neho spravia v ociach jeho volicov este vacsieho spasitela
mali sa k nemu spravat ako k rovnocennemu a spravit z neho normalneho politika aby ho znechutili tym 8 percentam
včera som si robil srandu z jednej kamošky maturantky, keď sa sťažovala, že sa jej nechce po týždni prázdnin zasa do školy, tak som jej pridal, že sa nečudujem, že medzi tých kotlebovcov a dnes mi písala: "Uz som medzi kotlebovcami uz sa tu o tom bavia ze koho mali akoze voliť ze ci papierikového matovica fica alebo sulika co nevie rozpravat" a potom to zaklincovala ešte týmto: "Aj nasa ekonómka. Teraz rozprava ze je za Kotlebu. Ze ma skvelý program"
pre dotvorenie obrazu dodám, že chodí na súkromnú umeleckú školu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kotleba-1km 24 tisíc €
O akých cyklotrasách píšeš? Ktoré takto porovnávaš?
https://sk.wikipedia.org/wiki/Blava - žaby, bobre, kačky traste sa!
ak mám medzi kandidátmi takýchto ľudí, tak mám s Hitlerom spoločné veľmi veľa...
A ak ste si niekedy kládli otázku, ako sa nacisti kedy dostali k moci, ako ich sympatizanti "uvažovali" (viem, že je to nepatričné použitie slova), tak teraz to tu máme rovno pred očami v priamom prenose. Zrejme nemá veľký zmysel niečo vysvetľovať. Ale treba dať najavo, že sa na nich pozerám s rovnakým odporom, ako keď kráčam po ulici a vidím na chodníku výdatnú, nechutnú tyčku.
A keď sa mi v poslednom čase stalo, že niekto z náckov v debate reklamoval "slušné správanie", že prečo je taký slniečkár ako ja zrazu netolerantný, prečo sa nedržím korektnosti, tak poviem, že viem celkom slušne rozoznávať, kto si zaslúži súcit, kto chápavý úsmev a kto rovno kopanec do gulí.
Sice verim ze SNS je ina strana ako za Sloptu ale skusat to rovno na ostro v koalicii je slusny hazard..
citat MM :
Nepozval ani Fica, aby sme boli úplní.
Premiér Robert Fico odcestoval na summit do Bruselu
Čítajte viac: http://domov.sme.sk/c/20111643/minuta-po-minute-kiska-sa-vyjadri-k-volbam-a-dalsim-krokom.html#ixzz42Cw7aHhG
mali sa k nemu spravat ako k rovnocennemu a spravit z neho normalneho politika aby ho znechutili tym 8 percentam
pre dotvorenie obrazu dodám, že chodí na súkromnú umeleckú školu
nerespektuje vyse 200 tis ludi