Normalne je mi z toho Prochazku az nevolno.

Este aj robil poslicka a odkazal Bugarovi nieco od Fica.
http://www.cas.sk/clanok/373502/prochazka-na-tajnom-rokovani-s-ficom-mame-dokaz/Okrem bojovej porady špičiek strany Smer sa na Úrade vlády konalo ďalšie zaujímavé rokovanie. Vo večerných hodinách totiž za Ficom prišiel líder strany Sieť Radoslav Procházka so spolustraníkom Andrejom Hrnčiarom. Či si podali ruky na nasledujúcu spoluprácu, premiér odmietol povedať, Procházka stretnutie dokonca poprel. Zaujímavé je, že z Úradu vlády odišlo vládne auto, z ktorého neskôr v meste vystúpil Hrnčiar s Procházkom.
Procházka v pondelok na otázku, či sa v nedeľu mimo televízných debát stretol s premiérom Robertom Ficom odpovedal: „Nie.“ A dodal, že s nikým o zostavení vlády nerokoval. Na ďalšiu otázku Nového Času, či teda v nedeľu bol alebo nebol na Úrade vlády, odmietol odpovedať s tým že už je po tlačovej konferencii, ponáhľal sa k autu a jeho hovorkyňa sa snažila odstrčiť náš mikrofón. „Nebol som na žiadnom rokovaní,“ dodal ešte Procházka a nasadol do auta a odišiel. Namieril si to však rovno do centrály Mosta-Hídu, kde svoje vyjadrenie zmiernil. „Je irelevantné, čo som robil, s kým som tam bol, jasne sme sa vyjadrili, že Sieť nebude rokovať s Robertom Ficom,“ odpovedal.