Lokalizácia
Formulár sa odosiela
koho budete volit?
SMER 6% [ 19 ]
Siet 8% [ 26 ]
KDH 2% [ 5 ]
SNS 5% [ 15 ]
Most 5% [ 14 ]
Olano 14% [ 42 ]
SaS 49% [ 151 ]
niekoho kto sa nedostane do parlamentu 12% [ 36 ]
Celkový počet hlasov : 308
Fico ma jednu velku vyhodu oproti ostatnym standardnym politikom - jeho volici mu prepacia vsetko. Resp. ked vysvetli, ze je to "pre dobro Slovenska", tak este ho aj pochvalia, lebo "chudak nema inu moznost, ma to velmi tazke a snazi sa urobit maximum".
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 19:45:05
02
Ano to je presne to co som mal na mysli - jeho volicom by to neprekazalo. Takze mame velke stastie ze Smer ziskal len 28%, co je spolu s 8% malo.
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 19:50:59
00
arrow_leftJezus napísal:
Fico ma jednu velku vyhodu oproti ostatnym standardnym politikom - jeho volici mu prepacia vsetko. Resp. ked vysvetli, ze je to "pre dobro Slovenska", tak este ho aj pochvalia, lebo "chudak nema inu moznost, ma to velmi tazke a snazi sa urobit maximum".

osobna skusenost co? aj ja poznam takych ludi skoda ze vo vlastnej rodine
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 19:53:58
00
arrow_leftFEDERER napísal:
PhilJ

Mne vsade ponukaju cca rovnaký plat, aký som zarabal v roku 2000! A to nie som urcite jediný...

A chyba je urcite v zamestnavateloch...

Ak nie si spokojny so svojim prijmom, studuj a makaj na sebe. Nauc sa (dalsi) cudzi jazyk. Zmen pracovnu poziciu.
Manzelka sa zucastnuje vyberovych konani a ma problem zohnat NORMALNYCH ludi. Nikto nevie po Anglicky, nikomu sa nechce robit, kazdy ma vsetko v pazi. Vacsina 25 rocnych uchadzacov su lenive sproste deti.
A tomu potom zodpovedaju aj prijmy takychto ludi...
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 19:55:04
010
mne sa páčil sulík dnes z tej tlačovky, keď ten jeho plánovaný zlepenec 6 strán označil termínom vysoko stabilný :D akože slovensko potrebuje aspoň čiastočne pravicovú vládu ako soľ, ale nie som optimista žeby hentaká 6 koalícia s národniarmi a maďarmi mohla vydržať..., ak vôbec vznikne
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 19:57:25
05
Nie každý má iq a bunky na ucenie, ale to sem nepatrí...
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 19:59:21
00
arrow_leftHosť napísal:
A chyba je urcite v zamestnavateloch...

Ak nie si spokojny so svojim prijmom, studuj a makaj na sebe. Nauc sa (dalsi) cudzi jazyk. Zmen pracovnu poziciu.
Manzelka sa zucastnuje vyberovych konani a ma problem zohnat NORMALNYCH ludi. Nikto nevie po Anglicky, nikomu sa nechce robit, kazdy ma vsetko v pazi. Vacsina 25 rocnych uchadzacov su lenive sproste deti.
A tomu potom zodpovedaju aj prijmy takychto ludi...

priznaj sa ze je personalistka budes to mat lahsie :D inak tych personalistou z duse nenavidim zavolame vam a kde sa vidite o pat rokov. toto ked pocujem na pohovore tak aleluja http://www.dailymale.sk/articles/neozveme-sa-vam_3652 ale toto tu tiez nepatri. minule sa ma jedna nebudem spominat firmu pytala rovno do telefonu kolko chcem plat aby sme sa zbytocne nezdrziavali WTF
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 20:03:21
00
tuna v nasej mikroekonomike-"pozickovej republike" :lol: riadenej "par ludmi"-nam daju- mame platy take, aby sme mali po zdaneni na splatky ,no a splatkove spolocnosti vlastni hadajte kto ,takze vlastne este im cast vyplaty vratime v urokoch ....tomu sa hovori "tocenie penazi" :D
keby sa aspon tie dane nekradli ,ale aj na to maju "zvolenych" "ludi" - "politikov" ...
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 20:12:37
01
Za vzdelanie ti na slovensku nik lepsi plat neda. Syn robi v grafickom studiu a ked knim prisiel uchadzac s VS majitel mu hned povedal, ze plat bude mat rovnaky ako SS lebo VS nieje potrebna. Jazykove znalosti su vitane ale bez financneho zvyhodnenia, inak ich netreba. Jedine co su ochotny zohladnit je prax.
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 20:13:12
01
arrow_leftpetrik napísal:
osobna skusenost co? aj ja poznam takych ludi skoda ze vo vlastnej rodine

Nastastie nie. Ale kamoskin asi 75 rocny otec siel volit Fika s odovodnenim, ze mysli na svoje deti a chce aby sa mali dobre. Nedokazala mu vysvetlit opak.
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 20:13:25
00
No volili ho aj vysokoskolaci, nie len hlúpi ludia!!!

vysoka skola ma naucit aj kriticky mysliet - a v tomto nase vysoke skolstvo pravidelne zlyhava...
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 20:29:03
01
arrow_leftpetrik napísal:
http://www.dailymale.sk/articles/neozveme-sa-vam_3652 ale toto tu tiez nepatri

V oblasti IT to je uplne opacne garde. Ty robis personalistke laskavost, nie ona tebe. Ak zoberies ten job, ona za teba dostane od tvojho buduceho zamestnavatela tvoje 3 mesacne platy. Pri beznej (v BA) mzde dajme tomu 2tisic to je 6 litrov !
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 20:33:42
00
Mne vsade ponukaju cca rovnaký plat, aký som zarabal v roku 2000! A to nie som urcite jediný...

nieco nerobis dobre...
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 20:35:02
00
Do práce som po VŠ nastupoval v roku 2007. Odvtedy sa mi plat zdvojnásobil. Buď robíš nejakú ozaj nekvalifikovanú prácu alebo inú chybu.
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 20:39:36
00
Bingo
Zobraziť komentár 08.03.2016 - 20:41:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské / Celoodpružené)
keyboard_arrow_up