Lokalizácia
Formulár sa odosiela
photofile.ru

photofile.ru
Zobraziť komentár 23.01.2008 - 10:22:30
00
Myšlienka dňa:

: Už máme Coca-Colu light, Pepsi-Colu light, Marlborky light, Sparty light...
: Ešte, že nám aspoň tú borovičku nedo_ebali...! J
Zobraziť komentár 23.01.2008 - 10:54:16
00
Antiskleroticky papierik..

Prílohy:

antiskleroticky papierik.jpg
antiskleroticky papierik.jpg 76.94 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.01.2008 - 11:59:58
00
ze by nova spevacka nadej? :lol:

http://www.bleskovky.sk/cl/15/202098/Zakazane-VIDEO-Durianovej-Nemal-ho-nik-vidiet-
Zobraziť komentár 23.01.2008 - 12:12:27
00
Emil Bubuš verzus Jolana Labancová:-D :-D :-D
Zobraziť komentár 23.01.2008 - 12:18:18
00
dennik soferky

5. januar
A je to, mam vodicak! Konecne mozem soferovat vlastne auto a nemusim pocuvat instruktora: "Tadialto, tam je zakaz vjazdu!", "Idete do protismeru!", "Pozor na tu staru damu! Brzdite! Brzdite!" a podobne.
Nerozumiem, ako som to tie dva roky vydrzala!
8. januar
Autoskola zorganizovala party na oslavu mojho odchodu. Prisli vsetci instruktori. Jeden mi povedal, ze sa siel za mna pomodlit, druhy mal v ociach slzy a
vsetci zhodne tvrdili, ze sa pri tejto prilezitosti opiju. Bolo to velmi prijemne, aj ked si myslim, ze az taka oslava bola trochu prehnana.
12. januar
Kupila som si auto. Musela som ho vsak nechat v predajni, aby vymenili zadny naraznik.
Pri odchode som totiz namiesto jednotky zaradila spiatocku. To bude tym, ze som uz tyzden nesedela za volantom.
14. januar
Konecne mam svoje auto. Bola som taka spokojna pri odchode z parkoviska, ze som sa rozhodla urobit si vylet.
Viaceri vodici mali rovnaky napad. Niekolki jazdili za mnou a trubili ako na svadbe. Nechcela som byt neprijemna, tak som sa pripojila k ich hre a
spomalila som z 10 na 5 km/h . Vsetkym sa to velmi pacilo a trubili este viac.
22. januar
Mam uzasnych susedov. Vyrobili tabulku s velkym napisom: POZOR PRI PARKOVANI!. Bielou farbou vyznapan>i pre mna velky box na
statie a zakazali detom hrat sa vonku, ked parkujem. Vsetko preto, aby ma neznervoznovali. Je to naozaj velmi mile ...
31. januar
Vsetci soferi na mna vytrubuju a robia rozne gesta. Je to mile, hoci trochu nebezpecne. Raz mi jeden chcel cosi povedat, ale nevedela som najst packu na otvorenie okna. Kym som ju hladala, takmer som do niekoho narazila. Nastastie som sla svojou vyletnou rychlostou 10 km/h.
19. februar
Mesto je velmi zle osvetlene. Dnes som po prvykrat sla autom v noci a cely cas som musela mat zapnute dialkove svetla, aby som lepsie videla. Ostatni vodici si mysleli to iste. Ked ma zbadali, tiez si zapli dialkove svetla a trubili. Je to trochu nebezpecne. A trubit takto neskoro by uz nemali, rusia ludi doma.
26. februar
Dnes som mala nehodu. Nedarilo sa mi odbocit z kruhoveho objazdu. Bolo na nom totiz vela aut (nechcem prehanat, ale boli tam najmenej styri).
Jazdila som stale dookola, drzala som sa stredu. Cakala som na svoju prilezitost, dovtedy, kym ma to neunavila a narazila som do pomnika v strede
objazdu. Myslim, ze by mali obmedzit dopravu na kruhovom objazde na jedno auto.
3. marec
Prenasleduje ma nestastie. Ked som vychadzala z garaze, pomylila som si pedal plyn s brzdou. Narazila som do prechadzajuceho auta, rozbila som
mu cely pravy bok. Auto nahodou soferoval instruktor autoskoly, ktory mi dal vodicak. Dobry clovek, o tom netreba pochybovat. Trvala som na tom, ze
je to moja chyba, ale on len velmi slusne opakoval:

"Boze, odpust mi! Boze, odpust mi!"
Zobraziť komentár 23.01.2008 - 13:28:28
00
Neni nad blondinku za volantom.. :lol: :lol:
Zobraziť komentár 23.01.2008 - 16:12:48
00
Fuck is easy fuck is funny , many people fuck for money, if u thing that fuck is funny , fuck yourself and save your money.
Zobraziť komentár 23.01.2008 - 22:04:41
00
Pyta sa pani ucitelka, ako velmi maju deti radi Fica.
Prihlasi sa Anicka: "Sim, sim, ja ho mam tak rada, ze si ho necham
vytetovat na prso a ako mi prsia porastu, tak sa bude pan Fico zvacsovat"
"To ja si ho necham vytetovat na brusko a az budem v druhom stave, tak
porastie s mojim miminkom", hovori Marienka.
Nakoniec se prihlasi Moricko: "Ja si ho necham vytetovat na curaka.
Bud pojde do pi_e, alebo bude visiet...

a tento: :lol: :lol: :lol:
O tretej rano bucha spity muz na dvere svojho bytu. Otvori mu rozculena manzelka:
Teraz sa chodi domov, ty ozran??!!
Ti *****, som sa zastavil pre gitaru!
Zobraziť komentár 24.01.2008 - 00:16:19
00
toto som dostal od kolegynky ... nemá niekto záujem? :lol:

Hladam normalneho chlapa.
Nie som nijaká "inteligentná krásavica", ani bohatá "a za vodou".
Som úplne normálna, ani škaredá, ani chudobná žena a hladám k sebe takisto "normálneho" chlapa, ktorý nemá pošliapané ego od svojej dominantnej matky a nesnaží sa hojiť na svojej partnerke, nechrápe a ráno netvrdí, že v noci vôbec nespal, neškrabe sa počas rozhovoru neustále na vajciach, prípadne v zadku, splachuje za sebou záchod, umyje si ruky potom, čo "ho žmýkal" do mušle, netelefonuje s kamarátmi a nepreberá s nimi posledný futbalový zápas celou cestou, zatiaľ čo ideme k svokre na kávu zvanú "čulifrnda", nenúti ma upratovať každý víkend a nikdy neprerečie nad natrieskanou chladničkou vetu: "tu nie je nič na jedenie!", netúruje svoje auto pri čerstvo vyvesenej bielizni a nedobieha auta riadené "no, áno, ženskou" a nerobí na ňu grimasy, neberie ma so sebou na párty s jeho nadriadenými ako "špendlík v kravate" a nechce odo mňa, aby som mala zrazu 127 cm dlhé nohy, štvorky prsia a dlhé blond vlasy, nenecháva nespláchnuté oholené fúzy aj porasty v umývadle a rozťahuje mokrý uterák, aby nesmrdel, negrgá pri stole a neprdí pri každom podrepe, keď sa zohýna po flaše, neomračuje ma zážitkami z poslednej pánskej jazdy a obsah žalúdka nevyprázdňuje do postele, nestrihá si nechty pri jedle, nemá chuť na jahodové knedlíky práve keď som pripravila chilli con carne, nenúti ma skákať padákom a bangee jumping a nekritizuje moje kamarátky z jógy, nehovorí mi, kde všade mám celulitídu a ako by som mohla vyzerť keby "som niečo so sebou robila", neopravuje moju angličtinu, keď sa snažím poradiť zablúdeným cudzincom, nezabúda na moje narodeniny a pri sexe nevykrikuje: "Vierka, rob, prirážaj!", keď sa volám Alena, nedosoľuje si každé jedlo bez toho, aby ho ochutnal, nepýta sa po sexe: "Tak aké to bolo?
a "Bol som dobrý?", nechodí doma nahý s ponožkami, nevyberá si pri televízii "holubov" z nosa a necrnká ich okolo seba, nezabúda mi odovzdávať dôležité odkazy typu: "tvoj otec je v nemocnici s infarktom", neráta s tým, že mám nadprirodzenú schopnosť čítať myšlienky, nechce spoločný sex v trojici s impotentným kamarátom Ferom: "aby si tiež vrzol, kúrnik šopa!"
.............. ja vlastne radšej chlapa ani nechcem!
Zobraziť komentár 24.01.2008 - 15:39:16
00
Vierka je tvoja kolegynka? :lol:
Zobraziť komentár 24.01.2008 - 19:05:26
00
:shock: Ty vole ona chce mna!!! :lol:
Zobraziť komentár 24.01.2008 - 20:38:51
00
čili kon karne...mmh...mňam
Zobraziť komentár 25.01.2008 - 02:24:48
00
alebo bude visiet...

ale čo ak berie viagru? Potom tu bude PEVNE STÁŤ dlhé roky.
Zobraziť komentár 25.01.2008 - 13:55:25
00
kako: mas overene?
Zobraziť komentár 25.01.2008 - 14:25:02
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up