Lokalizácia
Formulár sa odosiela
učiteľka v 4. triede príde na hodinu a hovorí žiakom
tak dneska máme sexuálnu výchovu a budeme sa rozprávať o
bozkávaní
v zadnej lavici sa hlási malý chlapec
učiteľka to zbadá a pýta sa čo moricko čo potrebuješ?
tý čo už je..li môžu ist vonku fajčiť?
Zobraziť komentár 10.10.2007 - 19:07:41
00
Sedi chlap na verejnem zachodku a ne a ne se vykadit. Na sousedni zachod prijde kdosi a je slyset:
Prrrrrd!...Zblunk!
Chlap odvedle pronese: "Vam to ale krasne jde, to Vam zavidim!"
Odvedle: "Nemate vubec co, to prvni bylo do kalhot a to zblunknuti, to mi spadl do zachoda mobil!"

americka delegacia je na exkurzii v ruskom zavode, american vidi dvoch ludi, ako sa hlasno rozpravaju a gestikuluju rukami
pyta sa tlmocnika:"o com sa ti dvaja bavia?"
tlmocnik hovori:"majster presviedca robotnika, odvolavajuc sa na sexualny pomer s jeho matkou, aby opravil suciastku a robotnik tvrdi, odvolavajuc sa na sexualny pomer s majstrom, veducim smeny a nakoniec aj so samotnou suciastkou, ze ju neopravi

trochu cierneho...Ako sa hovorí človeku, ktorý má len pravú ruku a pravú nohu? - All right.
Zobraziť komentár 10.10.2007 - 20:20:40
00
americka delegacia je na exkurzii v ruskom zavode, american vidi dvoch ludi, ako sa hlasno rozpravaju a gestikuluju rukami
tlmocnik hovori:"majster presviedca robotnika, odvolavajuc sa na sexualny pomer s jeho matkou, aby opravil suciastku a robotnik tvrdi, odvolavajuc sa na sexualny pomer s majstrom, veducim smeny a nakoniec aj so samotnou suciastkou, ze ju neopravi

Kdesi v inom sektore internetoveho vesmiru mam pravo udelovat titul Humorista dna - za tento by som ti ho udelil. :D
Zobraziť komentár 10.10.2007 - 20:37:19
00

Kdesi v inom sektore internetoveho vesmiru mam pravo udelovat titul Humorista dna - za tento by som ti ho udelil. :D

súhlas. ale fakt len internetový. tento vtip sa nedá hovoriť, iba čítať. dosť dobrý.
Zobraziť komentár 10.10.2007 - 23:45:01
00
Rano zazvoni telefon, rozospaty chlapik vylezie z postele a zdvihne to:
"Prosim..."
"Dobre rano, objednali ste si budenie telefonom na 6:00?"
"Ano..."
"Tak sup sup, je pol deviatej..."
Zobraziť komentár 11.10.2007 - 07:56:14
00
Zavolajú výborného znalca kožušín a chcú ho otestovať, či je naozaj taký skvelý, ako sa o ňom hovorí. Tak ho zavolajú do jednej predajne a podajú mu do ruky prvú kožušinu. Znalec ohmatá a povie:
- To je činčila za 4000,-.
- Dobre, uhádli ste.
Dajú mu do ruky druhu kožušinu:
- Francúzska norka za 3000,-.
- Výborne. A teraz tretia:
- Líška hôrna za 150,-.
- To nie je možné. - všetci sú zas ohromení.
Tak sa rozhodnú, že to musia isť zapiť a patričné osláviť. Znalec sa vráti domov poriadne spitý, ešte pomiluje manželku a spokojne si ľahne do postele. Ráno vstane a manželka sa s nim nerozpráva. Nerozpráva sa s nim ani na druhy, tretí, či štvrtý deň. Po týždni mlčania to už znalec nevydrží a pýta sa svojej manželky, že prečo sa s nim nebaví.
Ona na to:
- Keď prídeš domov neskoro a opitý, nevadí mi to. Ani keď ma pomiluješ, mi to nevadí. Ale keď ma chytíš za p**u a povieš mokrý krtko za 4,50,- tak to ma uráža...!
Zobraziť komentár 11.10.2007 - 12:20:54
00
kecy.roumen.cz
Zobraziť komentár 11.10.2007 - 17:11:59
00
to marecej : tak toto ma naozaj dorazilo
starwarsloser.info
Zobraziť komentár 11.10.2007 - 17:45:02
00
skryta kamera - resp. u nas nieco ako nikdy nehovor nikdy :-)

http://medialne.etrend.sk/blog/bbs/post/331/Clanok
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 08:29:07
00
skryta kamera - resp. u nas nieco ako nikdy nehovor nikdy :-)

http://medialne.etrend.sk/blog/bbs/post/331/Clanok

pekne :lol:
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 08:46:52
00
to marecej : tak toto ma naozaj dorazilo
starwarsloser.info

sak on ma styri bradavky starwarsloser.info ...a to uz nie je ani kura...to je cista anorexia :shock: ...jak hentake telicko dokaze zasliapnut do pedalov? :shock:

Naposledy upravil matt dňa 12.10.2007 - 09:27:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 12.10.2007 - 09:15:36
00
Teda, každý sme najaký ale toto....on musí byť chorý :!:
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 09:19:47
00
ty vole, vyzlieka si on vobec niekedy cyklotriko? sak taky bledy nebudem aj keby som 2 roky nevysiel na slnko.
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 10:36:11
00
Veď hovorím že musí byť chorý, toto nie je normálne, veď mŕtvola ma zdravšiu farbu :P
A to zarastené podpazušie... nie že by som bol narcis ale po takom závode musí smrdieť jak...skoro všade su oholený a tam ma bobra :P
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 10:44:07
00
Veď hovorím že musí byť chorý, toto nie je normálne

Veď to. Chorý je a bojí sa to priznať. Preto musí potajme qoli chorobe papať tabletky a dachtorí hňupi si to hneď vysvetľujú, že dopuje. :twisted:
Inak slovo chrt pri tejto fotke začína mať pomerne kulturistický rozmer.
Zobraziť komentár 12.10.2007 - 11:14:10
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up