Za tú cenu podľa mňa fajn kúpa. Najmä kvôli 100/120Hz
Zaujalo ma, že energeticky štítok ma veľkým farebným skupinu F, ale nižšie je G 😀 zaujalo ma to preto, lebo som nedávno kúpil TCL 50C805, ktorý má spotrebu 71kWh/1000h, je v triede G a tento má 77 a bol v Fku
Jeden technicky dotaz.
Neviem ci to bude vobec mozne ale chcel by som prepojit NTB s TV kvoli apke Rouvy od smart trenazera, teda preniest obraz na TV. Jedna sa o starsi televizor Samsung a nejake smart pripojenie som v nastaveniach nenasiel.
Zboku TV su tieto vstupy.
Spravne tipujem ze potrebujem USB -> HDMI kabel? Pripadne USB -> USB?
Dakujem
To mi pripomína ako má volal kolega v práci s kompom, že dostal novú mašinu ale nejde mu obraz
Jasné že z tých troch káblov čo mal pri monitore zapojil USB.
Ako písali ostatní, stačí obyčajný. Tá telka nezozerie žiadne rozlíšenie kde by sa ti oplatil nejaký speci pozlátený kábel tienený byvolou predkožkou
Ľudia čo zvyknú prepájať obraz usb káblom(absolútne nič v zlom, v tomto príde tomozaj nie je možné) väčšinou nepovažujú ~6r telku za staršiu
ale prd ma do toho
ak sa dá v skratke, podľa čoho sa rozhodujete pri kúpe tv? čo by si mal laik v parametroch všímať a čo naopak nevšímať, lebo je to len marketing? uvažujem nad 65
Nikdy by som nepovedal ,že na veľkosti záleží.Pokial vyberáte ,vyberte ten najväčší ,aký sa vám dá. Je to úplná pecka sledovať cyklistiku na takejto obrazovke🙂.
kajtoNeviem sa rozhodnut, ci 83” OLED alebo 98-100” LCD. Momentalne mam 65” OLED a viac ocenim dobru ciernu ako vysoky jas (TV sa pozera takmer vyhradne vo vecernych hodinach). Nepotrebujem kvalitny zvuk TV (vzdy ide zvuk cez domace kino), ani rozne obrazove kazitka (vsetko vzdy vypinam). Kedze vacsie OLED ako 83” momentalne nie su cenovo pristupne, a ani tie 83ky nie su uplne najlacnejsie, tak asi zoberiem najlacnejsiu 100ku a uvidim, co o 2 roky ponukne trh za normalny peniaz.
No ja to mám opačne,pozeráme dosť cez deň ,CX,MTB ,Road,MXGP,lyžovačky všelijaké ,chcel som hlavne najkvalitnejší upscaling XR,co ma Sony ,OLED sa bojím, ségra vypálila už dva a hlavne som v budgetovom segmente ,keby som mohol ,zobral by som tu XR 98 90L ,ale stojí nezmysel....Tu veľkosť obrazovky ti nevynahradi žiadna kvalita,teraz pozerám XC skiinng a tí chlapi sú takmer v normálnej veľkosti..Ber čo najväčší🙂
Viete poradiť rozdiel medzi uvedenými TCL tv? Nejak sa v tých označeniach strácam... Pôvodne som mal vyhliadnutý ten posledný Panasonic, ale tam vidím mínus len v 60Hz. Sú to lákavé ceny, tak ma to pokúša niečo z uvedených. Dík za reakcie, prípadne skúsenosti so značkou, pre mňa je to nová neznáma...
kašli na 55 ber 65, ja keď som vyberal televízor, pozrel som testy na tejto stránke https://www.rtings.com/tv všetky hodnotené parametre som musel mať v zelenom pásme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zaujalo ma, že energeticky štítok ma veľkým farebným skupinu F, ale nižšie je G 😀 zaujalo ma to preto, lebo som nedávno kúpil TCL 50C805, ktorý má spotrebu 71kWh/1000h, je v triede G a tento má 77 a bol v Fku
Neviem ci to bude vobec mozne ale chcel by som prepojit NTB s TV kvoli apke Rouvy od smart trenazera, teda preniest obraz na TV. Jedna sa o starsi televizor Samsung a nejake smart pripojenie som v nastaveniach nenasiel.
Zboku TV su tieto vstupy.
Spravne tipujem ze potrebujem USB -> HDMI kabel? Pripadne USB -> USB?
Dakujem
Nepozrel som na NTB, myslel som si ze tam mam iba USB vstup, ale je tam aj HDMI.
Je nejaky rozdiel v kvalite obrazu u drahsich kablov, alebo staci nejaky lepsi z Ali?
Este mi napadlo, cez spojenie USB -> USB by to nebolo ,,lepsie"?
Jasné že z tých troch káblov čo mal pri monitore zapojil USB.
Ako písali ostatní, stačí obyčajný. Tá telka nezozerie žiadne rozlíšenie kde by sa ti oplatil nejaký speci pozlátený kábel tienený byvolou predkožkou
A teda, ťažko bude zrkadliť na starý dump televízor
ale prd ma do toho
Pre uplnost je to Samsung UE40C6510.
V menu som ziadne pripojenie Smart View ani nic obdobne nenasiel
Viete poradiť rozdiel medzi uvedenými TCL tv? Nejak sa v tých označeniach strácam... Pôvodne som mal vyhliadnutý ten posledný Panasonic, ale tam vidím mínus len v 60Hz. Sú to lákavé ceny, tak ma to pokúša niečo z uvedených. Dík za reakcie, prípadne skúsenosti so značkou, pre mňa je to nová neznáma...
https://www.alza.sk/55-tcl-55t8c-d12883337.htm
https://www.planeo.sk/tcl-55p8k
https://www.planeo.sk/panasonic-tn-55w70aez
kašli na 55 ber 65, ja keď som vyberal televízor, pozrel som testy na tejto stránke https://www.rtings.com/tv všetky hodnotené parametre som musel mať v zelenom pásme