zdravim-je tu niekto kto pozna meridu matts 100?vzadu ma 4 navarky. dve sedia na normaly adapter a te dve maju v sebe zavit. problem je ze keby som dal prasatko na tie na ktore sedia na adapter tak by som musel viest velmi divne lanko-tak sa chcem opytat ci existuje nejaky adapter na ktory uchitim dalsi adapter a potom uz konecne aj prasa- neviem ci toto blabotanie dakto pochopi ale snad aspon niekto mi trochu odlahci mysel.....dik
a to som si myslel, ze som lama do PC
takze postup: 1.musis vediet kde to mas ulozene
2.pod tym okienkom, kde pises prispevky mas napisane "Vkladanie príloh" a dalej este pod tym (nalavo) názov súboru - voľné miesto- vyhľadať (tak klikneš na toto a potom uz iba vediet bod 1.
3. nakoniec to ukoncis ako pri posielaní normalneho prispevku "odoslať"
4. dufam ze si to pochopil
no tak to som uz uplne vedla........ mam v tabulke rychlej odpovedi 1.vec- predmet-volne miesto, 2.vec-telo spravy pod tym smajliky, vedla tlacitka B,i,u,quote,code,list,list=,img,url, potom farba pisma,velkost ,dole nadstavenie ale nikde ziadne vkladanie priloh---tak ja fakt neviem
teraz som z toho jelen ja
len si najdi taky modry obdlznik a v nom je oranzovym napisane "Vkladanie priloh"
pre istotu dam aj foto, vsimni si kde je kurzor mysi, tak na to klikni a potom sa riad bodom 1
teraz som z toho jelen ja
len si najdi taky modry obdlznik a v nom je oranzovym napisane "Vkladanie priloh"
pre istotu dam aj foto, vsimni si kde je kurzor mysi, tak na to klikni a potom sa riad bodom 1
no tak to mam nieco zle s nadstaveniím lebo ja to tam vobec nemam. tu prvu tabulku co sa konci ,,upozornit ma ak pride odpoved,, tak tu mam- ale tu druhu nie?
original tam nic take nemam(aj by som ti to odfotil a poslal dokaz...)
to co si odfotil- po tu modru ciaru kde je napisane vkladanie priloh mam vsetko -ju a pod nou uz nic------ja nechapem.......pockaj ----co ti ***** ja som dal nahlad a uz to tam mam----cooooo ja fakt nerozumiem ked dam nahlad tak to ide a ked nie tak to zmizne---- ale uz to tam mam -------ok super dikes Martinux-- od teraz ta uznavam ako boha - dik
2marecej: mas uplnu pravdu, teraz som pogooglil a veru, tie uplne zadne 2 diery su aj na opacnej strane ramu, a tie predne su iba na jednej strane... takze tie prve diery su na brzdu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze postup: 1.musis vediet kde to mas ulozene
2.pod tym okienkom, kde pises prispevky mas napisane "Vkladanie príloh" a dalej este pod tym (nalavo) názov súboru - voľné miesto- vyhľadať (tak klikneš na toto a potom uz iba vediet bod 1.
3. nakoniec to ukoncis ako pri posielaní normalneho prispevku
4. dufam ze si to pochopil
nebol by jednoduchsi print screen?
to poi: nemozne, to tam musi byt
to co si odfotil- po tu modru ciaru kde je napisane vkladanie priloh mam vsetko -ju a pod nou uz nic------ja nechapem.......pockaj ----co ti ***** ja som dal nahlad a uz to tam mam----cooooo ja fakt nerozumiem ked dam nahlad tak to ide a ked nie tak to zmizne---- ale uz to tam mam -------ok super dikes Martinux-- od teraz ta uznavam ako boha - dik
chyba!
chyba!