moja priatelka nevedela prist tomu na chut, nic jej to nehovorilo, minuly rok boli prve kroky, spravila asi 200 km, tento rok tomu prepadla, kupili sme noby bike pre nu a ma cca za 2 mesiace 700 km
podelte sa o skusenosti.. lebo bike_rky velmi nevidiet..
posledný komentár: 29. 6. 2007 o 20:09
posledný komentár: 26. 5. 2006 o 8:54
noo BELINDA14 ale ked sa prehanas niekde po lese, lesnych cestickach, alebo aj po rovine tak ich vela nevidis.. bohuzial.. nepocitam "bikerky" co sa prezenu po hradzi z bufetu do bufetu a vychutnavaju si obdivne pohlady.. to nie su bikerky pre mna
Ale ak máš na mysli nadšené cyklistky na každom povrchu, tak tých je náhodou dosť. Stačí sa pozrieť do cyklisticky zaujímavých "destinácií". V mojom okolí Smolenice, Majdán, Buková, Červený kameň, Zoška, Baba.
V rodine mám dve také, ale jazda v lese ich zatiaľ neoslovila. Myslím, že to až taká chyba nie je, ide predsa o šport, ako taký. Okrem toho, neviem, neviem, či Belinda náhodou nehovorila aj o výkonnosti. Lebo uštvať partnerku na výlete pre zdatného cyklistu nie je problém. Potom ale ťažko môžeme hovoriť o pozitívnej motivácii a ochote k ďalšiemu výjazdu. Hoci na každom maratóne sa môžem presvedčiť, že sú dámy, ktoré mi nakladajú úplne strašne. Ale to asi nie je prípad, o ktorom teraz hovoríme.
ako si prosímťa na to prišla?
no ja si ženy cyklistky rozhodne všímam, aky by som to bol potom chlap .. ?
sedel som na klatovianke (košičania vedia, že sa tam väčšína zastavuje pred návratom domov a rodiny s deťmi tam len majú namierené vyvenčiť deti) a popíjal pivo, keď v tom došla cyklistka. evidentne bolo vidno, že jazdí ďalej ako len okolo bloku. oprela bajk, vošla do obchodu a niesla so sebou 4 pivá. sadla si k stolu a sedela. cca za 2 min na to došli 3 uťahaný chlapi
akoze nie dnes som sa bol prejst so psom na kosiarnom a take som videl ze az psovy vyskocili slinky mnam