Tato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
LOL. minuly tyzden som jednu sadu daroval. normalne to objednaj z hocikade. loziska drzi kazdny normalny cannondale shop = teda, mimo SR...
otazka je ci to vies vymenit. jeden zly krok a mas zabavu do leta..
jasne nehovorim ze plast z 3d-ecky bude konkurovat karbonu ale materialy na 3d tlac su rozne dokonca i karbon. a da sa to vytlacit i so 100 percentnou vyplnou. atd.
a mozno stale by ta to vyslo menej ako kupovat to.
ber to len ako priklad http://www.thingiverse.com/thing:1837577 ktory som hladal asi minutu
no ako vidim tak to objednam,, a hadam to pride cez velku mlaku v poriadku.... len chcel som si kupit nove kolesa, a takto musim dat 5OO do prd.... paprče
ehm, spominal som ze aj koleno mam operovane? som napalil do auta čelne
Na prilozenom obrazku, skrutka zadneho rychloupinaku, ktora je priskrutkovana na rame a drzi aj patku prehadzovaca. Ako sa to vola? Da sa kupit samostatne? Rychloupinak Dt swiss.