Tato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
Na oficálnej stránke je pod označením Tektro TR160-7 spolu so 160mm a 203mm. Na žiadnom eshope ho už neviem nájsť, potrebujem vymeniť zadný, tak by som chcel rovnaký, nech to vyzerá..
zháňam túto podsedlovú brašňu od SHIMANO-PRO...nevie niekto kde by sa dala zohnať, je to už starší model...
ale je to novšia verzia, nie je v ničom iná ako tá stará, len iné farebné prevedenie, mal som aj takú ako si postol, tak to viem porovnať. lebo teraz mám tú z odkazu
takze neries somariny a kup si nieco kvalitne/overene
zmysel fora v priamom prenose. presne na toto tu tie fora su! dik este raz. buduci tyzden tocim Brno, predpokladam ze tam budem mat viac stastia.