vsetci co sa kvalifikovali na olympiadu su svetova trieda:takze aj tato Terka .. asi vsetci by sme chceli byt aj ti posledni, urcite ani to posledne miesto nebolo zadarmo, roky odriekanych veci v zivote
za mna klobuk dole,hocikto, kto je na starte
Pokiaľ by mala Kuzminová také ,,nervy" v streľbe, ako tá nemecká škaredá Marfuša,tak by v každej disciplíne brala zlato, vzhľadom na jej bežeckú dominanciu.Bohužiaľ, tá nepresná streľba jej tie najcennejšie medaily na tejto olympiáde zobrala.Ale super sú aj 2 striebra.No a Fialková,dnes výkon svetovej triedy a to doslova.
Ledavi tak ale treba uznat hocikoho,kto je na olympiade,MS apod svetovych sportoch : treba si naliat z cisteho vinka,ze lahke to asi nebude,hlavne splnit nejake limity,ak nejake su,ak teda su
astro vseobecne tieto biatlonistky su povacsinou pekne zenske, ta talianska Dorotka je pekne *****o, aj Gabina ...
treba pockat s oslavou na dopingove testy...predsa len je to ruska...
ked da pri rovnakom nastrele na 7,5km superkam 2min - teda bezecka cast - to mi pride az take Boltovske....
muehehe, ten je dobry...ja si pamatam z OH nejakeho cierneho na kajaku , siel iba kvalifikaciu samozrejme, ten celu svoju jazdu viac menej neustale eskymoval....a na toho tiez cierneho plavca, co plaval kraul a wr bol nejak 48s a on to dal za 1:48 a to sa na konci dobre ze netopil....
u mna rozhodne neplati, ze na olympiade su len top sportovci.
napr. v takom vodnom slalome par rokov nazad by v discipline C1 vo finale startovali iba tri krajiny SK, CZ, FRA
a 12 miestne finale na 1500 az 5000 m by bolo len z bezcov z KEN, ETH
Tak naprk. V lyzovani ma kazda krajina moznost nominovat 4 ludi do discpliny staci im len aby behom sezonny ziskali par bodov na nejakych domacich pretekoch xx kategorie ako vanese mae. Ale naprk rakusanov ktorych je vo WC viac ako 10 sa tam nedostanu ani keby boli 10 najlepsi na svete. Da sa povedat ze je tam spicka a potom uplni trotli ktori sa bezne nedostanu ani do nominacie pre bezny pretek WC ci EC. Takze bezne preteky su daleko aktraktivnejsie ako cela olympiada.
To áno, ale prečo tam niekto musí byť len do počtu? Ja osobne by som nechcel ísť na olympiádu, kde budem len do počtu len preto, že moja krajina by nemala v tej disciplíne zastúpenie. A pritom svetová ***** ktorá 4 roky drela aby sa tam dostala sedí doma na zadku... (áno, uvedomujem si že by mnohé krajiny mali početnú výhodu)
Vidiet rukopis trenera konecne strielame a davame aj nejake goly, netvrdim ze budeme top tim ale casom sa z nasich moze stat slusny mansaft. Len tak dalej, canada hra silny tlakovy srdciarsky hokej a preto vycnievaju nad vsetkych dufam ze Remzy bude chovat chalanov na obraz javoroveho listu.
Co sa tyka kuzminky zerem jej vsetko lebo z nej srsi nieco co mi imponuje a prajem jej vela uspechov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no aspon ma pekne ocka
za mna klobuk dole,hocikto, kto je na starte
preco ze su lepsie?
Ej veru či sú driečne tie naše devy slovenské, pekná dievčina
astro vseobecne tieto biatlonistky su povacsinou pekne zenske, ta talianska Dorotka je pekne *****o, aj Gabina ...
ked da pri rovnakom nastrele na 7,5km superkam 2min - teda bezecka cast - to mi pride az take Boltovske....
myslis, ze vanesa mae splnila nejake nominacne limity ?
u mna rozhodne neplati, ze na olympiade su len top sportovci.
napr. v takom vodnom slalome par rokov nazad by v discipline C1 vo finale startovali iba tri krajiny SK, CZ, FRA
a 12 miestne finale na 1500 az 5000 m by bolo len z bezcov z KEN, ETH
To áno, ale prečo tam niekto musí byť len do počtu? Ja osobne by som nechcel ísť na olympiádu, kde budem len do počtu len preto, že moja krajina by nemala v tej disciplíne zastúpenie. A pritom svetová ***** ktorá 4 roky drela aby sa tam dostala sedí doma na zadku... (áno, uvedomujem si že by mnohé krajiny mali početnú výhodu)
Inak nasi hrali super a skoda toho golu. Koniec zahrali dobre
Co sa tyka kuzminky zerem jej vsetko lebo z nej srsi nieco co mi imponuje a prajem jej vela uspechov.