V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Vsimol som si to aj ja na Chrome a nevieme s tym zial vela spravit.
Ja nestiham kodit ani napady na vlastnych strankach. Ale riesenie pre teba mam: mohol by si nejake kodovacie/pripadne ine temy na diplomovky vymysliet a vhodnu VS skolu oslovit.
Neda sa to proste zjednotit, nech aj na mobile, aj na tablete, aj na desktop verzii je ten odkaz na aktivne temy na rovnakom mieste po vzore zobrazenia na mobile?
ale ak tvrdíte, že ste stým nič nerobili ja vám samozrejme verím
Inak nechapem, ze v mobile mi to odkaz "aktivne temy" zobrazuje a na tablete nie, pricom v oboch pripadoch ide o Android 4.x, stock browser a ani v jednom zariadeni nemam v browseri zvoleny desktop mod. Ale na tablete sa kvoli väcsiemu rozliseniu automaticky zapina "akoze desktop mod" automaticky aj bez jeho nastavenia v browseri, lenze sa nezobrazuje odkaz na aktivne temy, ktory v desktop verzii je. Cize haluz.