V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Keď kliknem na to "X odstrániť GPS" tak sa refreshne obrazovka, ale súradnice tam stále vidím...
Odskúšané Chrome, Edge. Vďaka za info.
A klikám na notifikácie - čiže žiaden autor tam nieje spomenutý.
Až prídem na spôsob ako vám to ukázať, tak dám vedieť.
Dá sa sledovať téma bez prihlásenia?
BTW: som naraz pripojeny na PC a na mobile, ale to by snad vadit nemalo.
K veci na mobile som si prečítal, túto tému, lebo bola v notifikácii. Okolo pol dvanástej. Teraz som zapol tablet, téma bola v notifikácii, klikol som na ňu, hodilo ma na posledný prispevok, lebo žiadny nový nepribudol. Ale téma v tablete bola označená ako neprečítaná, ale som ju prečítal na mobile. Je to prkotina, nevadí mi to. To bolo dnes.
Z minula. Určite som nebol pripojený asi 10 dni na ničom. Prihlásil som sa na tablete v notifikovanej téme ma hodilo na prispevok, ktorému chýbali súvislosti. Tak som zistil, že som preskočil nejaké strany v téme.
Páči sa mi aktívny pristup zo strany správcu. A toto je taká drobnosť,že mi nevadí.
Avsak minule som pridaval nejake vlastne fotky, velkosti cca od cca 400kb do 600kb, a aj tak ich pozmensovalo, niektore odost. Nevyplyva to potom na prezentovanu kvalitu? Potom sa vsetkym moze zdat, ze tie fotky su neostre a nekvalitne.