V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Najnovšie témy na Fóre MTBiker.sk: generate_feed.php?content=topics&global=1
toxicka a unavna... "ono to na mne aj vidiet"???
pekne vystihnute. ked chcete, zruste, je tu aj dost urazok na predstavitelov, co nenesie dobre svetlo do sportu a s tym sa deformuje sportovy duch a mozu prichadzat aj taki, co to tu este viac zaspinia a s cyklistikou nemaju nic. bojove weby su inde. tu by mal byt relax.
A bude potom aj funkcna statistika "Najaktívnejší vo fóre" a "Najaktívnejší v téme"? Lebo pri vsetkych, co maju 5000+ prispevkov, je tato statistika bud cielene vypnuta, alebo je to bug.
viac krat som sa stretol s informaciami, ktore by mohli byt v samostatnej teme (napr. FAQ v tejto vetve)
ak taka tema nebude, tak sa minimalne
1) budu (zbytocne) opakovane riesit veci, ktore su dane a jasne
2) nedozvieme sa rychlo to co vieme, ze tu bolo ale mame problem to najst
jednym z prispevkov, ktore by sa hodili do FAQ je napr :
tu je popísané, ako to asi chodí
a tu sú poplatky pošty za služby colnej deklarácie
jednalo sa o vysvetlenie ako prebieha preclievanie / platenie DPH na poste / colnici pri tovare z mimo EU - muselo by sa to tam samozrejme dopisat ...
nerozmyslali ste niekedy nad tym ?
Dnes som si vsimol nasledovnu vec... Ked som doskladal Niku (posledny bike na mojom zozname), tak som doplnil aj udaje o komponentoch. Pri ulozeni zmien sa datumom ulozenia aktualizovali aj datumy poslednych zmien v pripade vsetkych bikov, na ten posledny.
To ma trocha znepokojuje, pretoze pod kazdym bikom je samostatne moznost ulozenia zmien a ja som podla datumu vedel identifikovat kedy som vykonal nejaku zmenu na jednotlivom biku.
Touto feature pre mna datum poslednej aktualizacie uplne stratil zmysel...
KinDo - diky za navrh/napad, Jezus mozes na toto prosim pozriet?
dokonca aj MTB tam bolo - Cape epic.