V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
""Komentár súboru: "" v uvodzovkach by asi ani nemuselo byt. je jasne, ze priloha a k tomu patriaci komentar su spolu, je to este aj oddelene ciarou od textu, clanku a aj ine pismo ma komentar.
Týka sa video tagov - po kliknutí na hocijaké video mi ho nahradí reklamou ( tá sa následne obmieňa po istej dobe ). To isté aj na mobile... Žeby bola napadnutá stránka?
jo jo prpajam sa aj ja. u mna to vyzera rovnako no nechcel som zbytocne pisat kebyze to vadi iba mne. ale ak by malo ist o nejaku vedu tak asi kaslat nato. mna konkretne zaujimalo ze ak v teme pripudne prispevok od ignorovaneho uzivatela ze prećo to vyskakuje v upozorneniach ze je tam novy prispevok.
ja som si zatial nikoho z nich neblokol, ani neplanujem, bavi ma citat adopove haluze a milanko je v pohode.
niektorym ludom sa preto hovori "sivy". a ja to prehanam...