V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Takže pre mňa je dôležité aj to od koho ten príspevok je. Bača na lúke pri ovečkách mi môže aj hodinu rozprávať o XC jazdení o ktorom čítal na nete, ale jeho názory budem brať s obrovskou rezervou ak v živote na žiadnom XC biku nesedel
Pod ním tri nepáčiky - netuším prečo a ani od koho.
Myslím že draho ho nepredávam a ani neviem komu poďakovať za možno nepriaznivé referencie pre potenciálnych kupcov.
Páčiky používam aj ja a v hojnom počte hlavne pri fotkách z výjazdov.
Nepáčika som myslím nedal nikdy.
Podľa mňa je to sprostosť ohľadom tohto nového hodnotenia ale keď to zostane, naučím sa s tým žiť 😉
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/predstavce/406366/predstavec-fsa-sl-k.html
Lubik inak keby si tam nemal napisane ze neposielas uz som ti davno pisal ze to beriem
Ale ked uz pisem v tejto teme: Mame tu tri strany textu o tom ake su paciky a nepaciky dobre a zle. Co vam uz vsetkym naozaj drbe? Chalani chceli urobit zmenu k lepsiemu, vacsinou je dovod preco je nejaky prispevok skryty a ja si ho mozem odkryt a cela zmena bola iba kvoli tomu, aby sa sa presne taketo. situacie ako na Lubik nestavali. Niekto so mnou nesuhlasi, tak mu urobim zle.
Tato cela diskusia statal prilis vela casu a energie v porovnani s tym, ze aka zmena to bola. Alebo uz sme ako na facebooku a ideme lovit liky? Viac likov je viac adidas? Kaslite na to a sustredme sa na podstatu tohoto fora - dozvediet sa nieco nove a posunut sa dalej.
Srsen ktori provokacni tipkovia su to, s ktorymi nic nerobime? Nahlas ich, alebo mi napis sem alebo do spravy. Tato zmena prave cieli na to, aby sa ich provokacne prispevky nezobrazovali.
Ramon1 z fora sa neodchadza pre to ako "bacujeme", ale pre potycky s konkretnymi ludmi, teba nevynimajuc. Ak si myslis, ze sem ludia chodia pre to, aby citali tvoje prispevky ku koronavirusu, kave a vysnivanej zenskej, tak sa mylis (viem ti to statisticky podlozit). Alebo, ze vsetci cakaju ako konkretne ty ohodnotis niekoho prispevok. Delusions of grandeur.
Optimus nie si. Ale v priemere sme velmi ovplyvnitelni, ci si to prizname ci nie.
iron.hide ty si to zaklincoval uplne. Lajky sa ziadnym sposobom nepremietaju do vernostnej zlavy. Kde si take nieco precital?
PS: toto forum ma byt o pomoci bikerom a bikerkam, najma zacinajucim, tak ako pomohlo viacerym z vas, ked ste zacinali. Vela z ludi, co sa tu posledne strany vyjadruju, toto forum maju primarne ako nastroj na komunikaciu o hocicom s bikermi, ktorych poznaju. Na tom nie je nic zle, pokial to nenaraza na ten prvy princip. Ak nieco menime, tak sa snazime forum zlepsit prave pre novacikov a ocakaval by som od vas trochu viac pochopenia a porozumenia toho co piseme predtym, ako si budete silou pretlacat svoj nazor.
Body sa Ti automaticky pripočítavajú za každú uhradenú (a nevrátenú) objednávku z MTBIKER shopu alebo MTBIKER centra (v pomere 1 bod = 1 euro) a takisto aj za aktivitu na MTBIKER stránke:
Hodnotenia zakúpených produktov v e-shope.
Články zverejnené v Tvojom mene na MTBIKER.sk.
Kvalitné príspevky do fóra a do diskusie pod článkami.
Fotografie nahraté do fóra.
Výjazdy s GPS záznamom pridané do sekcie výjazdy.
ale ako vidis, tak sme to tak pochopili viaceri.
-lebo vlastne potom ani neviem, odkial som mal vzdy take mnozstvo bodov. Myslel som ze z lajkov.
Srsen ktori provokacni tipkovia su to, s ktorymi nic nerobime? Nahlas ich, alebo mi napis sem alebo do spravy. Tato zmena prave cieli na to, aby sa ich provokacne prispevky nezobrazovali.
Ramon1 z fora sa neodchadza pre to ako "bacujeme", ale pre potycky s konkretnymi ludmi, teba nevynimajuc. Ak si myslis, ze sem ludia chodia pre to, aby citali tvoje prispevky ku koronavirusu, kave a vysnivanej zenskej, tak sa mylis (viem ti to statisticky podlozit). Alebo, ze vsetci cakaju ako konkretne ty ohodnotis niekoho prispevok. Delusions of grandeur.
Optimus nie si. Ale v priemere sme velmi ovplyvnitelni, ci si to prizname ci nie.
iron.hide ty si to zaklincoval uplne. Lajky sa ziadnym sposobom nepremietaju do vernostnej zlavy. Kde si take nieco precital?
PS: toto forum ma byt o pomoci bikerom a bikerkam, najma zacinajucim, tak ako pomohlo viacerym z vas, ked ste zacinali. Vela z ludi, co sa tu posledne strany vyjadruju, toto forum maju primarne ako nastroj na komunikaciu o hocicom s bikermi, ktorych poznaju. Na tom nie je nic zle, pokial to nenaraza na ten prvy princip. Ak nieco menime, tak sa snazime forum zlepsit prave pre novacikov a ocakaval by som od vas trochu viac pochopenia a porozumenia toho co piseme predtym, ako si budete silou pretlacat svoj nazor.
Roky nazad som písal” mocne “ veci týkajúce sa cyklistiky v tej najčistejšiu podobe . Pridaval som fotky , písal recenzie , radil a nielen v bikerskej téme . To , že si sa uchýlil k “vyhodeniu” ťažkých záverov , že posobim len a stále v daných témach je úbohé ... Ale veď nemusíme mať na všetko rovnaký názor , koniec koncov ty si majiteľ a ja len obyčajný forista . No neviem či je to ľudmi ktorymi si sa obklopil alebo si “povyrástol “ z biznisu , no keď som tu začínal bol si rovnejší chlap . Sám vidíš , teda ak chceš vidieť , že tieto nové zmeny väčšina kritizuje . Daj hlasovať a uvidis ... divide et impera
Nepovazujem svoj argument za ubohy, ale povazujem za taku tvoju ad hominem reakciu.
Ludia v tejto teme nereprezentuju cele forum, takze hlasovanie ma asi taku vypovednu hodnotu ako ked si da SNS na facebooku hlasovanie ci sa maju zrusit dialnicne znamky. A neviem ci spravne chapes vyznam "divide et impera" (alebo mi uchadza tvoja pointa).
ked vidim, ze dal niecomu pacik napriklad scarinko tak viem, ze je to blbost
Strucne si vyjadril moj nazor (scarinko neber si osobne
Ale rozviniem to. Ak bol nejaky post opacikovany , casto som pozeral, kto dal pacik, alebo aj nepacik. Vela prispevkov moze byt prozivitno/negativny a ked vidim, ze negativne paciky dava urcita skupina o ktorej viem, ake ma nazory, tak to ignorujem. Nemalo takych prispevkov tu bolo. Pre mna je zaujimave vidit 8 + a 2-, nez 6+ .. alebo post, ktory ma +1, ale realne moze mat +10 a -9 .. zrazu to vyzera uplne inak. Cize za mna mi vadi jednak to, ze neviem kolko dostal minus a druhak, ze neviem od koho co. Ano, ak by posty dostavali destiacky pacikov, tam je to uz skoro jedno, ale to je aj teraz.
Za mna teda .. prestal som to davat za a zacinam to ignorovat. Nema to ziadnu vypovednu hodnotu. Namiesto komplikovane vyrabat experimenty skuste cas venovat veciam, ktore zmysel maju. Napr. 2 posty po sebe sa spoja dohromady automaticky (s casovou znackou) , umoznit, aby po nahrati gps tracku mi nepremazalo to, co tam uz mam naeditovane z tachac (na checkbox Y/N) atd.
A potom tie schovane prispevky .. zatial kazdy jeden som rozklikaval. Ak ma niekto vytaca, alebo ma nezaujima, dam si ho do enemies a necitam. Ale toto jaksi je uletene. Uz chcete ist systemom karmy na diskusiach sme.sk ? Omg.
Nikdy by som necakal, ze sa toto spytas
Ani ja, ale dvihol som to na -2 a uz si viditelny
EDIT: A zatial aj ja som rozklikol kazdy jeden schovany prispevok