V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Lto, ja sa pytam mnohe veci, na ktore mam nazor, prave preto aby som pocul nazory inych a mohol si svoj nazor poopravit. Mohol by si to niekedy skusit.
Jaiub nejde o bug, ale o konkretnych ludi, co to robia, ktori si teraz myslia, ze ich nevidiet. Anonymne hlasovanie nam jasnejsie ukazuje niektore javy. Uz s Rachela pripravujeme riesenia.
To schovavanie ako je nastavene teraz evidentne nerobi vsade dobrotu. To sme ale pisali hned na zaciatku, ze to nastavenie budeme menit, aby to robilo to, co to ma. Na to ale potrebujeme nazbierat nejake data a spatnu vazbu.
Ramon1 to je presne ten problem, ze pre teba su ti "cloviecikovia" menejcenni a zalezi ti len na tych "starych". Pre mna nie su menejcenni. Ty si tiez bol niekedy taky cloviecik. Ja pocuvam tvoj nazor; kazdeho nazor v tejto teme. Ale je to len vas nazor a my ho musime dat do kontextu inych nazorov, dat, studii, priorit. A tiez by som sa rad venoval dolezitejsim veciam ako neustalej defenzive v tejto teme. Nick si mozes zmenit kedykolvek v nastaveniach.
Tento web je iný ako bol pred piatimi, desiatimi rokmi. Myslím hlavne obsahom a aj zameraním článkov. Či je to lepšie, alebo horšie záleží na nás čo si to pamätáme a môžeme porovnávať.
Keď to presiahne určitú hranicu, "starí" prispievatelia prestanú prispievať lebo to začne strácať zmysel.
príklad: Dával som výjazdy do TRM-ka potom sem. Každý výjazd som editoval aby bol korektný. Po výpadku stravy som naťahal výjazdy ručne. Po nahodení komunikácie so stravou sa natihli výjazdy opäť. Po vymazaní opäť. Tak som tu výjazdy prestal sledovať, stratilo to pre mňa zmysel.
Podobne to môže dopadnúť s príspevkami, keď budeš za každú cenu "vylepšovať"
Strava je v rieseni. Strava API zmenila sposob autorizacie pre tretie strany a spravila to (schvalne) tazsie cerpat z nej data. Do tej zmeny to fungovalo fajn, odvtedy je s tym problem.
Tvojim prístupom tu bude ako vždy prispievať 15 "starych" ľudí dookola v každej téme. 🤔
Vid priklad maciak vs scarinko
Takže pre mňa je dôležité aj to od koho ten príspevok je. Bača na lúke pri ovečkách mi môže aj hodinu rozprávať o XC jazdení o ktorom čítal na nete, ale jeho názory budem brať s obrovskou rezervou ak v živote na žiadnom XC biku nesedel
Áno,beriem tento argument,niekedy aj u mňa zaváži,od koho ten príspevok je.Ale aby som podľa nicku dával naschvál - alebo + tak to teda nie.Každý sa tu na fórum registroval z nejakého dôvodu.Niekto aby zabíjal nudu,druhý aby ventiloval svoje frustrácie,ďaľší aby kšeftoval v bazári, atď.Ja keď som začínal v roku 1992 s cestnou cyklistikou,nebolo fórum,nemal kto poradiť,ako jazdiť,nastaviť bicykel,čo si obliecť.Sám na vlastných chybách som sa učil systémom pokus-omyl.Dnes mám 28 ročné skúsenosti s jazdením a servisom bicykla(všetky moje bicykle som si zložil sám,aj si ich servisujem) a tak sa snažím pômôcť nováčikom,aby nerobili začiatočnícke chyby a nevyhadzovali zbytočne peniaze.U mňa nenájdeš primitívne a priblblé príspevky typu ,,jj" alebo ,,pobavil si"Pokiaľ neviem poradiť,alebo nemám s tým problémom skúsenosť,nenapíšem nič.Aj preto mám za 8 rokov len 950 príspevkov.A tiež dúfam aj zopár spokojných užívateľov,ktorí ma oslovili cez ss s nejakým problémom.No nechám sa prekvapiť,ako to nakoniec vyriešia kompetentní.
problem solved
rovnako ako vediet kto dal aky pacik
Cize zaver - zrusme cele hodnotenie pacikmi / nepacikmi v bazare aj vo fore a vratme sa ku korenom. Ak clovek nebude suhlasit s tym co niekto napisal (a nemavne nad tym rukou), tak jednoducho neda nepacik, ale ako kedysi to odcituje a napise preco nesuhlasi. Ma to ovela väcsiu vypovednu hodnotu ako nepacik a ciastocne sa aj utlmia tieto nepacikove vojny podla sympatii.