V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Ten prvy znak (backslash) je specialny, ale ked ho napises dvojmo, v komentari jeden ostane. Ked vsak skusis komentar nasledne editovat, zas tam bude len raz
No bude to musiet spravit nejaky admin, lebo ja sa tam uz nedostanem.
Koho budes volit v Septembri 2023 ?
https://www.mtbiker.sk/forum/post1966988.html#p1966988
Inak, jazyk komunikacie sa tiez automaticky zmeni pouzivatelovi, ked si explicitne v shope zmeni jazyk stranky na iny.
"V pravom spodnom rohu obrazovky nájdeš tlačidlo na otvorenie chatu s našim tímom. Ak nie sme online, pomocou toho istého tlačidla nám môžeš nechať odkaz."
V mobilnej verzii to tam nieje (android), musim prepnut na "web pre pocitace", potom uz tam ikona dole je.
Tak, ci by sa to nedalo dorobit aj pre mobily, ak by tu ikonu niekto marne hladal ako ja a nenapadlo by mu zmenit zobrazenie pre pc.
Overit vies tak, ze pozries do temy a vidis 'gumu' ikonu a v jej detailoch kto kedy vymazal.
Podobne som riesil davnejsie,takuto odpved som dostal a bola správna.