V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
1) Svieti mi ze mam neprecitanu spravu a ked otvorim spravy tak tato sa tam neobjavi - takze upozornenia sa neviem zbavit.
2) Rad by som si precital obsah spravy
(Prípadne link mimo spriaznených/povolených stránok)
Asi viete, kam mierim, ochrana proti rôznym botom propagujucim preklik na im blízke stránky
(Jasné, že to vieme odfiltrovať aj ľudským rozumom;) a manuálne nahlasovať...)
Aaj chápem, že sa nájde 'protipriklad', napr niekto nový sa chce spýtať na názor na bike/súčiastku atď a dá hneď aj link na to. Toto je ale myslím zriedkavo sa vyskytujúce.
(Môžete si spraviť aj štatistiku z logov)
Keď píšem komentar k článku cez mobil, tak vlastne nevidím čo píšem, nakoľko klávesnica zaberie časť obrazovky, kde je okno na písanie. V portrait uplne nepoužiteľné, v landscape oba na jeden riadok, druhý uz nevidim. Používam Android, Firefox.
Asi by sa to mohlo správať rovnako ako tu - tj, kliknem do okna na odpoveď a stránka sa posunie vyššie.
Skúšal som nový komentár aj odpovedať na iný komentár.
Telefón, na výšku
(Screenshot nedávam, pri pokuse on mi skryje na obrázku klávesnicu...